- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Kiy paraya gitsn benim butun hamilelik testleribe verdigim paranin haddi hrsabi yok insan meraktan.oluyorOzel hastaneye sordum 25 tl dedi..... bir hamilelik testi! Mesaim uygun olmadigi icin ya kendi hastanmde yaptiracagim ki hic istemiyorum. Ya da paraya kiyacagim. Offff nefes alsam para
Canım benim boşver 25 tl ver yaptır en sağlam öğrenme ŞekliOzel hastaneye sordum 25 tl dedi..... bir hamilelik testi! Mesaim uygun olmadigi icin ya kendi hastanmde yaptiracagim ki hic istemiyorum. Ya da paraya kiyacagim. Offff nefes alsam para
Ozel hastaneye sordum 25 tl dedi..... bir hamilelik testi! Mesaim uygun olmadigi icin ya kendi hastanmde yaptiracagim ki hic istemiyorum. Ya da paraya kiyacagim. Offff nefes alsam para
ben karagül saatindeyimhuhuuuuuuu kızlar nerdesiniz yahuubu akşam hepiniz birden çalışıyomusun yoksaaaaaaaaaaaaa
Ya benim kocam maç manyağı basket futbol voleybol tenis hentbol herseyi izler şuan Cimbom un maçı var onu izliyo maç bitince inşallah çalışma yapıcazhuhuuuuuuu kızlar nerdesiniz yahuubu akşam hepiniz birden çalışıyomusun yoksaaaaaaaaaaaaa
Benim koca işte bende kendime çikolatalı kek yaptım koşun kızlar hep beraber yiyekhuhuuuuuuu kızlar nerdesiniz yahuubu akşam hepiniz birden çalışıyomusun yoksaaaaaaaaaaaaa
Benim koca işte bende kendime çikolatalı kek yaptım koşun kızlar hep beraber yiyek
Vallahi böyle konuşup sohbet edebilecegim kimse yok şuanda etrafimda vallahi yakın olsak ben sana hergün pasta börek yapıp cagirirdim senibenim adamcık uyukluyo yine bu gece iş çıkmaz ondanaç kapıyı lalecim geliyimde çay kek keyfi yapıp kaynatalım
Bende isterim valla Yüzsüz bir şekilde geliyorum Yanımda poaça yapmıştım ondan getiriyorum :)benim adamcık uyukluyo yine bu gece iş çıkmaz ondanaç kapıyı lalecim geliyimde çay kek keyfi yapıp kaynatalım
Vallahi böyle konuşup sohbet edebilecegim kimse yok şuanda etrafimda vallahi yakın olsak ben sana hergün pasta börek yapıp cagirirdim seni
Bizim burda yağmur yağdı ama şuan normal ama evet yaz bitti neyse kışın hamilelik daha rahat olur yazın pişerdik şimdi kışın rahat rahat geçiririz hamiş olunca :)kızlar gökgürüldüyo burdailk yağmurumuz yağacak hayırlısıyla yazda bitti bee
Keske herkes ayni sehirde olsaydiKızlar ya hepimiz hamile kalınca toplanıp bir yerde yemek yiyelim kutlama yapalım ne dersiniz ?
Yaaa keske öyle olsaydı .. Benim kaderim bu en yakın arkadaşım Antalya da .. Çok yalnızımKeske herkes ayni sehirde olsaydi
Kız sen gurbet ellerdesın bız orlara gelemeyızAksama misafirim var ben de pasta borek yapiyorum toplanip bana gelin, hava da guzel balkonda otururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?