ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Ozel hastaneye sordum 25 tl dedi..... bir hamilelik testi! Mesaim uygun olmadigi icin ya kendi hastanmde yaptiracagim ki hic istemiyorum. Ya da paraya kiyacagim. Offff nefes alsam para
Kiy paraya gitsn benim butun hamilelik testleribe verdigim paranin haddi hrsabi yok insan meraktan.oluyor

Ozel hastaneye sordum 25 tl dedi..... bir hamilelik testi! Mesaim uygun olmadigi icin ya kendi hastanmde yaptiracagim ki hic istemiyorum. Ya da paraya kiyacagim. Offff nefes alsam para
Canım benim boşver 25 tl ver yaptır en sağlam öğrenme Şekli

Annem de bana test aldığı için ve önümüzdeki aylarda ihtiyacım olmadığı için elimde fazladan 10 tane (5 kutu certain marka eczaneden alınmış) test var. İsteyene bedava yollayacağım kargoyla. Özelden bi msj atın bi de elinize ulaşınca dua edin yeter.

Ay ben geçen ay 75 lira verdim üzülüp ağlamak için. 25 iyiymiş bile.

huhuuuuuuu kızlar nerdesiniz yahuu bu akşam hepiniz birden çalışıyomusun yoksaaaaaaaaaaaaa

Ben bu aralar kocama kirginim calisma yapmamiz gerekse bile yuzune bakmadigin icin olmuo malesef gururmda sirf calisma icin yuzune bakmaya el vermio pofff

benim adamcık uyukluyo yine bu gece iş çıkmaz ondan aç kapıyı lalecim geliyimde çay kek keyfi yapıp kaynatalım
Vallahi böyle konuşup sohbet edebilecegim kimse yok şuanda etrafimda vallahi yakın olsak ben sana hergün pasta börek yapıp cagirirdim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…