dünküne kıyasla çok az silikleşmiş. şuanda da kasık ağrım var. yakında çatlar öyleyse.
su gibi. yumurta akı kıvamındaki akıntı 2 gün önce gelmişti.evet akıntın ne durumda
01.07.12010712 evlilik tarihin mi?
su gibi. yumurta akı kıvamındaki akıntı 2 gün önce gelmişti.
hadi yaa.benimde aynı tarih
hadi yaa.aynı gün evlenmişiz ehehe. bakarsın bebişi de aynı gün alırız
benim bat 10 ekim. senin?ne güzel dedin keşkeee öyle olsaa
Canim bence once.kan testi yaptir ben alttan muayene yapturmadim bisey olur diye 5. Haftaya girince yaptırdım yinese sen bilirsinKizlar bat 24tu. Yarin ozele gitsem alttan ustten baksa belli olur mu. Bilhassa alttan baksa bebege birsey olur mu ama gorunur mu ki.
kan testinde cikar mi
benim bat 10 ekim. senin?
Kizlar bat 24tu. Yarin ozele gitsem alttan ustten baksa belli olur mu. Bilhassa alttan baksa bebege birsey olur mu ama gorunur mu ki.
kan testinde cikar mi
Canim bence once.kan testi yaptir ben alttan muayene yapturmadim bisey olur diye 5. Haftaya girince yaptırdım yinese sen bilirsin
Kız benim testim kafayı yedi galiba ilk gün biraz çizgi vardı 2.gun çizgi hiç yok noluyor acaba bilgin var mı?kızzz hamile nasılsın bugün
Canım kanda çıkar bence kan testi yaptır en Sağlam'ı o olur ay inşallah hamişsindirKizlar bat 24tu. Yarin ozele gitsem alttan ustten baksa belli olur mu. Bilhassa alttan baksa bebege birsey olur mu ama gorunur mu ki.
kan testinde cikar mi
adetin kaçıncı günü???Kız benim testim kafayı yedi galiba ilk gün biraz çizgi vardı 2.gun çizgi hiç yok noluyor acaba bilgin var mı?
7.gunu bugün canımadetin kaçıncı günü???
su gibi. yumurta akı kıvamındaki akıntı 2 gün önce gelmişti.
Kasik agrim var onun disinda bomba gibiyimkızzz hamile nasılsın bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?