- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Kuzuşum bizde seni çok seviyoruzMerhaba tatli guzel sicak samimi iyi kalpli arkadaslaeim nasilsiniz ben acayip temizlige giristim kapi cam perde dolap firin gardrop akliniza ne gelirse kafayi dagitiyorum ne yalan soyleyeyim darmadaginim simdi ev dandini sizler topigimi senledirip duruyorsunuz nerdeyse 400sayfa olacak masallah temizlik bitsin sizebdonecem beni unutmayin seviyorumvsizz
Gün aşırı demek bir gün yap bir gün yapma demek canım. İki günde bir yani.. :)Kizlar ya bisey soracam gun asiri her gun demek degil mi? Bir diger sey doktor gun asiri calisin dedi ama arastirma yaptigimda gun asiri olursa sperm kaliteli olmuyormus ikigune bir olmaliymis diye yaziyor hangisine inanayim gecen ay yumurtlama haftamda hergun calistik ama olumsuz sonuc aldik bu ay akisina biraktik sanirim bu ay da tutmadi ne yapmami onerirsiniz
Teşekkür ederim yaaa o zaman bu ay umutlansam mi acabaGün aşırı demek bir gün yap bir gün yapma demek canım. İki günde bir yani.. :)
hiçbir zaman umudumuzu kaybetmiyoruzzzzTeşekkür ederim yaaa o zaman bu ay umutlansam mi acaba
Canım üzülme gerçi ben ilk denediğimiz ay yani 2 ay önce çok ağlamıştım artık ilk gün biraz üzülüyorum sonra Allah büyük diyorum üzülmemeye çalış ceviz kürünü memlekette yapabilirsin bence SOĞAN konusunda Haklısın o yapılamaya bilir ama ceviz de bişey yok al yanına cevizini bişey olmaz sağlık için içiyorum dersin herkes genelde kolostrolü düşürdüğünü biliyor zaten utanıyorsan öyle söylersin bişey anlamazlar üzülme bak sağlıklı hayırlı evlatlar verdin Allah hepimizeCanlarim ben adet oldummmmmallbaby bat im 24 ekim. Degistirir misun ( Neler yapmaliyim daha bilmiyorum sogan ve ceviz kürü yapcam ama araya bayram giriyor ve biz memlekete gitcez eşimin ailesine orda yapamam bunları gelince baslasam fayda eder mi? Ovulasyona ve dua etmeye devam etcem daha ne yapabilirim. Kizmayin ama dün çok ağladım kurban olduğum eşim çok destek oldu yazik neler neler anlatiyo benim içimi rahatlatmak için. Gözlerim nasıl sis hocalar soruyo ne oldu diyorum dün midem çok agridi. Telefondan yazıyorum inş mesajimi görünür. Hepinizi çok seviyorummm
Merhaba tatli guzel sicak samimi iyi kalpli arkadaslaeim nasilsiniz ben acayip temizlige giristim kapi cam perde dolap firin gardrop akliniza ne gelirse kafayi dagitiyorum ne yalan soyleyeyim darmadaginim simdi ev dandini sizler topigimi senledirip duruyorsunuz nerdeyse 400sayfa olacak masallah temizlik bitsin sizebdonecem beni unutmayin seviyorumvsizz
Devlette cok ilgilenmiyolar benim oturdugum yerde ozel hastane yok semtten cikmam lazim ozele gide bilmem icin mecbur devlete gidicem dogru soyluyosun 1 sene oldu diyim bakiyim ne diycek napicak olmadi artik annemlere gittigimde orda ozel hastaneye gidicem ben rahatim aslinda ama insanlar kasiyolar beni olmadi sende ozele git vardir duzgun bir doktor elbet daha bi farkli oluyo ozeldeki doktorlar allah hepimize tez zamanda bebis verir insallahBende sana tavsiye eğer devlete gideceksen 1 sene oldu de yoksa onlarında çoğu umursamadan yollarlar özeldekiler ne yapar bilemem ama devlet bu şekilde kadın resmen yumurtama bile bakmadı çatlamışmı büyümüşmü nedir ne değildir diye 1 sene olmadan gerek yok falan stres yapma olur deyip geçti halbuki baksa zaten stres yapmayacam aklımda soru işareti olunca daha çok stres yapıyorum..şimdi bende bu ayki bat ı bekliyorum eğer olursam adetim bitince özelde adam gibi birini bulup gerekirse sürekli kapısını aşındırcam o da çok doğru olmasada napiim rahat bi insan olamıyorum bi türlü
Eki Görüntüle 1253855
Eki Görüntüle 1253854
kızlar bugün de teste devam ettim. dünküne göre biraz silikleşmiş. sizce yumurtam çatladı mı yoksa daha var mı?
dünküne kıyasla çok az silikleşmiş. şuanda da kasık ağrım var. yakında çatlar öyleyse.silikleşince yumurtan çatlamış olur canım şuanda yumurtluyosun daha
dünküne kıyasla çok az silikleşmiş. şuanda da kasık ağrım var. yakında çatlar öyleyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?