ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kuzuşum bizde seni çok seviyoruz

Kızlar burda hamile kalmak için bitkisel Karışım diye bir konu açmış bayan kendisinin ve çevresindekilerin bu bitkisel karışım ile hamiş kaldığını söylemiş tarif Hoşuma gitti bir daha ki ay hamiş olmazsam bunu denicem ordan kopyaladım tarifi sizin için 25 gr ısırgan tohumu
25 gr üzerlik tohumu
25 gr hardal tohumu
25 gr çörek otu
25 gr çemen tozu
125 gr tatlı badem yağı
1 kg doğal bal
Malzemeler bunlar.bal kesinlikle gerçek bal olacak yalnız.aktarlar tohum yerine toz olarak verebiliyorsa onları tercih edin.tohum verirse tozunu siz çıkarmalısınız.kiraz teyze bunu teflon tavada kavurarak yaptı bir keresinde.
Bütün malzemeleri karıştırıyorsunuz.adetin 7. Gününden başlayarak 7 gün boyunca hem eşiniz hem siz tahta kaşıkla birer tane içeceksiniz.karışıma kesinlikle metal kaşık girmeyecek.
7 gün geçtikten sonra yani toplamda adetinizin 14. Gününden başlayarak 5 gün iliskiye girilecek.
Arkadaşlar, bu karışım özellikle erkeğin sperm kalitesini yükseltiyormuş.kadının da rahim kanallarını açıyormuş.tedavi gördükleri esnada doktor kiraz teyzenin oğluna kendi sormuş sonuçları görünce.ne yaptın da böyle bir fark oldu diye.çünkü yüzde 30'dan 60'a çıkmış.

Tarih bu isteyen konu başlığından aratıp bulur zaten kadın doğum başlığı altındaki konular Arasında görüceksinix hamile kalmak için bitkisel karışım yazıyor konu başlığında

Kizlar ya bisey soracam gun asiri her gun demek degil mi? Bir diger sey doktor gun asiri calisin dedi ama arastirma yaptigimda gun asiri olursa sperm kaliteli olmuyormus ikigune bir olmaliymis diye yaziyor hangisine inanayim gecen ay yumurtlama haftamda hergun calistik ama olumsuz sonuc aldik bu ay akisina biraktik sanirim bu ay da tutmadi ne yapmami onerirsiniz

Gün aşırı demek bir gün yap bir gün yapma demek canım. İki günde bir yani.. :)

Canlarim ben adet oldummmmm allbaby bat im 24 ekim. Degistirir misun( Neler yapmaliyim daha bilmiyorum sogan ve ceviz kürü yapcam ama araya bayram giriyor ve biz memlekete gitcez eşimin ailesine orda yapamam bunları gelince baslasam fayda eder mi? Ovulasyona ve dua etmeye devam etcem daha ne yapabilirim. Kizmayin ama dün çok ağladım kurban olduğum eşim çok destek oldu yazik neler neler anlatiyo benim içimi rahatlatmak için. Gözlerim nasıl sis hocalar soruyo ne oldu diyorum dün midem çok agridi. Telefondan yazıyorum inş mesajimi görünür. Hepinizi çok seviyorummm

Canım üzülme gerçi ben ilk denediğimiz ay yani 2 ay önce çok ağlamıştım artık ilk gün biraz üzülüyorum sonra Allah büyük diyorum üzülmemeye çalış ceviz kürünü memlekette yapabilirsin bence SOĞAN konusunda Haklısın o yapılamaya bilir ama ceviz de bişey yok al yanına cevizini bişey olmaz sağlık için içiyorum dersin herkes genelde kolostrolü düşürdüğünü biliyor zaten utanıyorsan öyle söylersin bişey anlamazlar üzülme bak sağlıklı hayırlı evlatlar verdin Allah hepimize

kuzum kolay gelsin çok yorma kendini bizde seni özledik işleri bitir dön aramıza en kısa zamanda

1. papatya_2014 ..................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. hafizekbr .........................................................BAT 23 EYLÜL BEKLEMEDE
  3. vivianne ..........................................................BAT 24 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. backspace55 ....................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. masal2010 .......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. kecozz ..............................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  7. @murnur55 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. lale-naren ........................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  9. plasure .............................................................BAT 28 EYLÜL
  10. efe11 ................................................................BAT 28 EYLÜL
  11. V vuslat13 ..........................................................BAT 28 EYLÜL
  12. nurgulu ............................................................BAT 29 EYLÜL
  13. A afrodit26 .........................................................BAT 2 EKİM
  14. demir6133 .......................................................BAT 2 EKİM
  15. @mercimeque ....................................................BAT 4 EKİM
  16. TIRMIK ..........................................................BAT 4 EKİM
  17. P pretty1406 .......................................................BAT 5 EKİM
  18. allbaby .............................................................BAT 6 EKİM
  19. berna83 ...........................................................BAT 6 EKİM
  20. sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM
  21. 010712 .............................................................BAT 10 EKİM
  22. dududada ........................................................BAT 11 EKİM
  23. 21DAMLA ........................................................BAT 12 EKİM
  24. Z zeytin85 ..........................................................BAT 12 EKİM
  25. @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
  26. lovelyemir .........................................................BAT 15 EKİM
  27. Kedili0983 ..........................................................BAT 21 EKİM
  28. ayserram ............................................................BAT 24 EKİM
  29. svly4414 ...............................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Kızlar dün çizgi vardı bugün hiç yok nasıl yani ?

Eklentiler

• 20140925_164619.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 69
  • 20140926_150558.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 75
Devlette cok ilgilenmiyolar benim oturdugum yerde ozel hastane yok semtten cikmam lazim ozele gide bilmem icin mecbur devlete gidicem dogru soyluyosun 1 sene oldu diyim bakiyim ne diycek napicak olmadi artik annemlere gittigimde orda ozel hastaneye gidicem ben rahatim aslinda ama insanlar kasiyolar beni olmadi sende ozele git vardir duzgun bir doktor elbet daha bi farkli oluyo ozeldeki doktorlar allah hepimize tez zamanda bebis verir insallah

kızlar bugün de teste devam ettim. dünküne göre biraz silikleşmiş. sizce yumurtam çatladı mı yoksa daha var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…