- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Canim.cok tebrik ederim.cok sevindim yanliz degilim cok sukur rabbim.tamamini erdirain insallahvardi canim hatta herkesi basini agrittim artik :)
yeme istegi
ayak usumesi
cok uyumak
zirirl ziril aglamak
karin ve bel agrisi
cnm ben adet oldm 26 ekim yeni bat
betan kaç çıktı canımSagolun kizlar Allah razi olsun :)
hepimize dualar ediyorum. Sizlerin varlığı bana da guc verdi.
iyi ki varsiniz :)
ah kuzum umudumuz ekime kaldı napalım hayırlısıüzülme be canım olur hem ne demişler ekim ayı dikim ayı
betan kaç çıktı canım
Bu ay ceviz kürü ile başladım bu ay olmazsa bir dahaki ay bunu yapıcam kuzuş ayyy hamiş oldun kızzzzzzz
hayırlı olsun tekrardan canım inşalah hızlı hızlı artar benimde öğrendiğimde 154 ertesi gün 230 olmuştu inşallah seninde öle artar217 canim iki gun arayla olcum yapacaklar simdi
Bisey sorucam o tarçınlı karışımı hazırladıktan sonra nasıl muhafaza edicem buzdolabındamı ?Ben ilk ay olmayinca sasirmistim herkes soyle etkili boyle guzrl diyordu.. ikinci ay tuttu sukur :)
Bisey sorucam o tarçınlı karışımı hazırladıktan sonra nasıl muhafaza edicem buzdolabındamı ?
Tamam caniko öyle saklıcam bende bu ay tutmazsa :)ben oyle sakladim canim hatta hala duruyor. Tadi cok iyi dgil. Ama fena da degilbsuyla yiyordum ben
ben oyle sakladim canim hatta hala duruyor. Tadi cok iyi dgil. Ama fena da degilbsuyla yiyordum ben
Bende anadolu yakası TuzlaEvet Anadolu yakasındayım
Canim gözümüz aydın sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallahben oyle sakladim canim hatta hala duruyor. Tadi cok iyi dgil. Ama fena da degilbsuyla yiyordum ben
canım gözün aydınnnnnnn çok mutlu oldummmm masallahhhh 2.hamişimizeeeeeeeeben oyle sakladim canim hatta hala duruyor. Tadi cok iyi dgil. Ama fena da degilbsuyla yiyordum ben
çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenim var!!!
Öncelikle RABBİM e sukurler olsun...
Kizlar HAMILEYIM!
dun testte 217 cikti. Dra gittim. 4 gun deger katlaniyor mu diye bakacak.
hic uzulmeyin 19 eyluldeki testim negatifti , 26sindaki pozitif cikti. RABBIM tamamina sorunsuz erdirir inşallah.
Once Rabbim sonra bal corekotu tarcin kuru yardim etti arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?