yok tatlım bakmadım aklıma gelmedi bi bakayım du ama ne diye aratmam lazım ki
hamilelikte oluyodu ama hamilelikte normal yani şimdi olması garipKasikta cekme fln yazsan belki cikar, ama bence bisey yoktur ya surekli olmuyorsa..
Haha arabaya ari girdi sen o sirada bu msji mi yazdin?ayy kızlar bu arada konu dışı ama rüyamda birsürü arıdan kaçarken biri geldi tam göğsümden soktu beni ve şimdi de arabanın camından arı girdi içeri korkuyoooommmm
evet tatlım eşim kpss de su an arabada oturdum onu bekliyodum açtım kapı cam ama ısrarla kondu bi yere gitmedi korkarım ben böcüklerden kanatlılardan vs..Haha arabaya ari girdi sen o sirada bu msji mi yazdin?Ac cami kapiyi ciksin hayvancagiz, gece gece sen beni guldurdun Allah da seni guldursun!
kız sen nerdesin de gece ordaHaha arabaya ari girdi sen o sirada bu msji mi yazdin?Ac cami kapiyi ciksin hayvancagiz, gece gece sen beni guldurdun Allah da seni guldursun!
Abddeyim malesefkı
kız sen nerdesin de gece orda
Yapmadim canm cunku erken yapip iki testi bitirdim.adet olacak gibi agrim var malesef.bakalim
Canımmmmmmm tebrik ederimKızlar gunumuz hayirli olsun insallah.
O nasıl bir Kür ?Benim var!!!
Öncelikle RABBİM e sukurler olsun...
Kizlar HAMILEYIM!
dun testte 217 cikti. Dra gittim. 4 gun deger katlaniyor mu diye bakacak.
hic uzulmeyin 19 eyluldeki testim negatifti , 26sindaki pozitif cikti. RABBIM tamamina sorunsuz erdirir inşallah.
Once Rabbim sonra bal corekotu tarcin kuru yardim etti arkadaslar.
cnm ben adet oldm 26 ekim yeni batbat listemizin son hali kızlar
papatya_2014 .................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ hafizekbr .........................................................BAT 23 EYLÜL BEKLEMEDE vivianne ..........................................................BAT 24 EYLÜL BEKLEMEDE backspace55 ....................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE masal2010 .......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE - Y Ymn55 ........................................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE lale-naren ........................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA plasure .............................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE efe11 ................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE - V vuslat13 ...........................................................BAT 28 EYLÜL
BEKLEMEDE nurgulu ............................................................BAT 29 EYLÜL BEKLEMEDE demir6133 .......................................................BAT 2 EKİM - @mercimeque ....................................................BAT 4 EKİM
TIRMIK ..........................................................BAT 4 EKİM - P pretty1406 .......................................................BAT 5 EKİM
allbaby .............................................................BAT 6 EKİM berna83 ...........................................................BAT 6 EKİM sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM 010712 .............................................................BAT 10 EKİM dududada ........................................................BAT 11 EKİM 21DAMLA ........................................................BAT 12 EKİM - Z zeytin85 ..........................................................BAT 12 EKİM
- @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
- @elalmami .........................................................BAT 15 EKİM
- A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
Kedili0983 ..........................................................BAT 21 EKİM - @smyyali ............................................................BAT 24 EKİM
svly4414 ...............................................................BAT ??? ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
O nasıl bir Kür ?
Tebrikler canim.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. belirtin varmiydi pekicook merak ettimBenim var!!!
Öncelikle RABBİM e sukurler olsun..
Kizlar HAMILEYIM!
dun testte 217 cikti. Dra gittim. 4 gun deger katlaniyor mu diye bakacak.
hic uzulmeyin 19 eyluldeki testim negatifti , 26sindaki pozitif cikti. RABBIM tamamina sorunsuz erdirir inşallah.
Once Rabbim sonra bal corekotu tarcin kuru yardim etti arkadaslar.
Tebrikler canim.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. belirtin varmiydi pekicook merak ettim
vardi canim hatta herkesi basini agrittim artik :)
yeme istegi
ayak usumesi
cok uyumak
zirirl ziril aglamak
karin ve bel agrisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?