ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

ayy kızlar bu arada konu dışı ama rüyamda birsürü arıdan kaçarken biri geldi tam göğsümden soktu beni ve şimdi de arabanın camından arı girdi içeri korkuyoooommmm

ayy kızlar bu arada konu dışı ama rüyamda birsürü arıdan kaçarken biri geldi tam göğsümden soktu beni ve şimdi de arabanın camından arı girdi içeri korkuyoooommmm
Haha arabaya ari girdi sen o sirada bu msji mi yazdin? Ac cami kapiyi ciksin hayvancagiz, gece gece sen beni guldurdun Allah da seni guldursun!

Haha arabaya ari girdi sen o sirada bu msji mi yazdin? Ac cami kapiyi ciksin hayvancagiz, gece gece sen beni guldurdun Allah da seni guldursun!
evet tatlım eşim kpss de su an arabada oturdum onu bekliyodum açtım kapı cam ama ısrarla kondu bi yere gitmedi korkarım ben böcüklerden kanatlılardan vs..

Benim var!!!

Öncelikle RABBİM e sukurler olsun...

Kizlar HAMILEYIM!

dun testte 217 cikti. Dra gittim. 4 gun deger katlaniyor mu diye bakacak.

hic uzulmeyin 19 eyluldeki testim negatifti , 26sindaki pozitif cikti. RABBIM tamamina sorunsuz erdirir inşallah.

Once Rabbim sonra bal corekotu tarcin kuru yardim etti arkadaslar.

O nasıl bir Kür ?

cnm ben adet oldm 26 ekim yeni bat

Tebrikler canim.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. belirtin varmiydi pekicook merak ettim

1. papatya_2014 .................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. vivianne ..........................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ
  3. backspace55 ....................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. masal2010 .......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. Y Ymn55 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. lale-naren ........................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  7. plasure .............................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. efe11 ................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  9. V vuslat13 ...........................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  10. nurgulu ............................................................BAT 29 EYLÜL BEKLEMEDE
  11. demir6133 .......................................................BAT 2 EKİM
  12. @mercimeque ....................................................BAT 4 EKİM
  13. TIRMIK ..........................................................BAT 4 EKİM
  14. P pretty1406 .......................................................BAT 5 EKİM
  15. allbaby .............................................................BAT 6 EKİM
  16. berna83 ...........................................................BAT 6 EKİM
  17. sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM
  18. 010712 .............................................................BAT 10 EKİM
  19. dududada ........................................................BAT 11 EKİM
  20. 21DAMLA ........................................................BAT 12 EKİM
  21. Z zeytin85 ..........................................................BAT 12 EKİM
  22. @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
  23. @elalmami .........................................................BAT 15 EKİM
  24. A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
  25. Kedili0983 ..........................................................BAT 21 EKİM
  26. @smyyali ............................................................BAT 24 EKİM
  27. hafizekbr .........................................................BAT 26 EKİM
  28. svly4414 ...............................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

vardi canim hatta herkesi basini agrittim artik :)
yeme istegi
ayak usumesi
cok uyumak
zirirl ziril aglamak
karin ve bel agrisi

tebrikler tatlım maşallah şimdiden

sana her fırsatta üşüttün sen dediğimi hatırladım şimdide güldüm insan herkesi kendi gibi zannedermiş ben gribim diye senide zorla hasta etcektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…