ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

kızlar dün ve bugünü kıyaslarsak durum budur. bugün çatlamıştır artık değil mi? sabah çalışma oldu sizce çalışmaya tamam mı devam mı? napiim çokta yorucu geçti 10 gündür 1 gün ara ile çalışıoz

ben bi gün öncesini tam çift çizgi gününü ve ertesi günü değerlendim :) Allahıma çok şükür bebiş bekliyorum darısı başınaaaaaaaaaa
Allah nazardan saklasın canım benim sağlıkla kucağına al inşallah hayırlı annesini babasını üzmeyen güzel bir evlat olur

adetin 2. Günü Başlamak lazımmış ben kaçırdım bitti Çoktan adetim srnin kaçmadıysa neden Olmasın kız dene tabiki
deneyim demi çıkıyım da alayım malzemeleri baricevizi kaç gün yapcaz tatlım ona da başlayım mı bugün bitince mi baslanıyor? Allah razı olsun.

ben bi gün öncesini tam çift çizgi gününü ve ertesi günü değerlendim :) Allahıma çok şükür bebiş bekliyorum darısı başınaaaaaaaaaa
Allah tamamına erdirsin canım, bebişin hayırlı olsun. canım yarını da değerlendireyim mi dersin yani. benim koyu çizgi perşembe günü çıktı. cuma çok az silikleşmişti. cuma sabahı ve bu sabahı değerlendirdik.

deneyim demi çıkıyım da alayım malzemeleri baricevizi kaç gün yapcaz tatlım ona da başlayım mı bugün bitince mi baslanıyor? Allah razı olsun.
Valla Sevilay dan öğrenmiştim cevizi onu adet tarihine kadar yapıyosun sanırım zaten hamişte olsan ceviz zararsız hatta faydası var

kızlar ben hep adet biter bitmez bi gün durup bi gün yaptım 6 ay tutturamadık bir türlü gecen ay da doktor tavsiyesiyle yumurtlama günümden yani 14.günden önce 3 gün yapma sonra 14 15 16.günler yap dedi o da tam ovulasyon testindeki yumurtlama günüme denk geldi yani dogru. ama ama ama ... yine tutmadı

Aminn canım inşşş Bence değerlendir birde mümkün olduğunca sırt üstü yat diolar hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyorummm

Olsun canım Allah en doğru zamanda nasib etsin kürleri dene bence birde şu jel var ya preseed onu denesek mi?

Aminn canım inşşş Bence değerlendir birde mümkün olduğunca sırt üstü yat diolar hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyorummm
masallah canımmmm rabbim hayırlıca kucagına almayı nasip etsin ins kolay bi hamilelik gecirirsin de kolay bi dogumun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…