Aynen Müge bitane .. Heyecanın sebebini bir bilsem mal gibi kalbim hızlı hızlı çarpıyo Anlamsız bir heyecan işte
Allah Allah hayırdır inşallahvalla hiç bilmiyorum canm evden pek cıkmadım sabahtan beri sıcak su koyuyorum ayaklarıma.. değişik bişey de yemedim öyle dokuncak bişi ..
sen napıyosun canm son durum nedir?Allah Allah hayırdır inşallah
Ben preseed aldım dayanamadım bayrama denk gelicek yumurtlamam kullanıcam bakalım ne olucak merakıma yenik düştüm yasen napıyosun canm son durum nedir?
tatlım onu neden kullanacaksın ki anlamadım ben arkaasım onu vajina darlığı yüzünden kullanıyo bildiğim kadarıyla..Ben preseed aldım dayanamadım bayrama denk gelicek yumurtlamam kullanıcam bakalım ne olucak merakıma yenik düştüm ya
Kuzu o spermlerin yumurtaya daha rahat ulaşmasını sağlıyormuş .. Nette bak bir Sürü insan onla hamiş kalmış eğer bu jel ile 6?ayda hamiş kalamazsan direkt tüp bebek olayına girişin diyorlartatlım onu neden kullanacaksın ki anlamadım ben arkaasım onu vajina darlığı yüzünden kullanıyo bildiğim kadarıyla..
hmm iyi bakalım canm o zaman iyi bişeymiş inşallah işine yarar senin de :) günaydın bu arada :)Kuzu o spermlerin yumurtaya daha rahat ulaşmasını sağlıyormuş .. Nette bak bir Sürü insan onla hamiş kalmış eğer bu jel ile 6?ayda hamiş kalamazsan direkt tüp bebek olayına girişin diyorlar
2mizde erkenciyiz :) hiç uyuyamıyorum artık ben garip bir heyecan içindeyim sen neden erken kalktın böylehmm iyi bakalım canm o zaman iyi bişeymiş inşallah işine yarar senin de :) günaydın bu arada :)
evet canm :) eşime kahvaltı hazırladım işe geçirdim şimdi bi bakayım dedim duamıyorum buraya bakmadan :) sen neden heyecanlısın ne oldu2mizde erkenciyiz :) hiç uyuyamıyorum artık ben garip bir heyecan içindeyim sen neden erken kalktın böyle
Aynen bende Kocişi yolculadım şimdi :) ya bir bilsem bana ne olduğunuevet canm :) eşime kahvaltı hazırladım işe geçirdim şimdi bi bakayım dedim duamıyorum buraya bakmadan :) sen neden heyecanlısın ne oldu
yum günlerin geçmedi dimi :) hayır böle heyecanlı gibi kalp çarpıntısı da hamişlik belirtisi de :)Aynen bende Kocişi yolculadım şimdi :) ya bir bilsem bana ne olduğunuiçmeden sarhoş gibiyim garip bir şey salgılıyor herhalde beynim 23 nisanda devlet büyüklerime 5 dk sonra çıkıp şiir okuyacak çocuk gibiyim
Yok tatlışım daha yumurtlamadım geçen ay gibi olursa 3 ekimde yumurtlicam .. Ben karında değilde kafada hamile kaldım sanırımyum günlerin geçmedi dimi :) hayır böle heyecanlı gibi kalp çarpıntısı da hamişlik belirtisi de :)
inşallah göbişten de hamiş olursun da eşitlenir öyleyse kuzucumYok tatlışım daha yumurtlamadım geçen ay gibi olursa 3 ekimde yumurtlicam .. Ben karında değilde kafada hamile kaldım sanırım
inşallah hep beraber canım .. valla sonunda brbirimize söyleye söyleye hamiş bırakıcaz tıpta yeni bir çığır açıcaz ..inşallah göbişten de hamiş olursun da eşitlenir öyleyse kuzucum
Hosgeldin aramiza benim de 3gun kaldi birlikte geri sayim yapabiliriz Allahtan hatirlisiMeraba arkadaslar bende yeni katildim bitane kizim var ama bi bebek daha istiyoruz 6 aydir olmuyor malesf
Suanda 4 gunum kaldi umarm olmam
inşallah hep beraber canım .. valla sonunda brbirimize söyleye söyleye hamiş bırakıcaz tıpta yeni bir çığır açıcaz ..
Yter sanirim bende bu ay adet olursam alacağım gg dan al daha uygun yanina hamilelik testi de veriyorlar adetin bitiminden yapmaya basliyorsun oglen idarariyla yaparsan daha saglikli olur diyo arkadaslar koyulasinca 24saat icinde yumurtluyorsun demekmisKızlar adet oldum bugün sabah Rabbim bu ayda nasip etmedi ovulasyon testi alican bi ay için bana 20tane yeterli mi ve nasıl yapıcam testi biraz anlatirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?