ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

tatlım onu neden kullanacaksın ki anlamadım ben arkaasım onu vajina darlığı yüzünden kullanıyo bildiğim kadarıyla..
Kuzu o spermlerin yumurtaya daha rahat ulaşmasını sağlıyormuş .. Nette bak bir Sürü insan onla hamiş kalmış eğer bu jel ile 6?ayda hamiş kalamazsan direkt tüp bebek olayına girişin diyorlar

Kuzu o spermlerin yumurtaya daha rahat ulaşmasını sağlıyormuş .. Nette bak bir Sürü insan onla hamiş kalmış eğer bu jel ile 6?ayda hamiş kalamazsan direkt tüp bebek olayına girişin diyorlar
hmm iyi bakalım canm o zaman iyi bişeymiş inşallah işine yarar senin de :) günaydın bu arada :)

2mizde erkenciyiz :) hiç uyuyamıyorum artık ben garip bir heyecan içindeyim sen neden erken kalktın böyle
evet canm :) eşime kahvaltı hazırladım işe geçirdim şimdi bi bakayım dedim duamıyorum buraya bakmadan :) sen neden heyecanlısın ne oldu

evet canm :) eşime kahvaltı hazırladım işe geçirdim şimdi bi bakayım dedim duamıyorum buraya bakmadan :) sen neden heyecanlısın ne oldu
Aynen bende Kocişi yolculadım şimdi :) ya bir bilsem bana ne olduğunu içmeden sarhoş gibiyim garip bir şey salgılıyor herhalde beynim 23 nisanda devlet büyüklerime 5 dk sonra çıkıp şiir okuyacak çocuk gibiyim

yum günlerin geçmedi dimi :) hayır böle heyecanlı gibi kalp çarpıntısı da hamişlik belirtisi de :)

Kızlar adet oldum bugün sabah Rabbim bu ayda nasip etmedi ovulasyon testi alican bi ay için bana 20tane yeterli mi ve nasıl yapıcam testi biraz anlatirmisin

Y
Kızlar adet oldum bugün sabah Rabbim bu ayda nasip etmedi ovulasyon testi alican bi ay için bana 20tane yeterli mi ve nasıl yapıcam testi biraz anlatirmisin
Yter sanirim bende bu ay adet olursam alacağım gg dan al daha uygun yanina hamilelik testi de veriyorlar adetin bitiminden yapmaya basliyorsun oglen idarariyla yaparsan daha saglikli olur diyo arkadaslar koyulasinca 24saat icinde yumurtluyorsun demekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…