Gebelik için bekle zaten kuzum :) günün geçerse yaparsınee başka testte yok.zaten neden benim ovilerin yanında hediye gebelik testi yoktu anlamadımhcg içinde çok erken ozaman beklicem
Oğlum dört yasinda canim düşük yada diş gebelik canim saglikli bir gebelik degil
Selam benim bat 19 ekim ekler misinbat listemizin son hali kızlar
papatya_2014 .................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ vivianne ..........................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ backspace55 ....................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE masal2010 .......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE - @murnur55 ........................................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE lale-naren ........................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA plasure .............................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE efe11 ................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE - V vuslat13 ...........................................................BAT 28 EYLÜL
BEKLEMEDE demir6133 .......................................................BAT 2 EKİM - @mercimeque ....................................................BAT 4 EKİM
TIRMIK ..........................................................BAT 4 EKİM - P pretty1406 .......................................................BAT 5 EKİM
allbaby .............................................................BAT 6 EKİM berna83 ...........................................................BAT 6 EKİM sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM 010712 .............................................................BAT 10 EKİM dududada ........................................................BAT 11 EKİM 21DAMLA ........................................................BAT 12 EKİM - Z zeytin85 ..........................................................BAT 12 EKİM
- @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
lovelyemir .........................................................BAT 15 EKİM - A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
Kedili0983 ......................................................BAT 21 EKİM - @smyyali ............................................................BAT 24 EKİM
hafizekbr .........................................................BAT 26 EKİM nurgulu ............................................................BAT ??? svly4414 ...........................................................BAT ??? ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
Sen şimdi bişey yapma batı bekle ama bu beyaz akıntı umut verici inşallah hamişsindiree başka testte yok.zaten neden benim ovilerin yanında hediye gebelik testi yoktu anlamadımhcg içinde çok erken ozaman beklicem
Sen günaşırı devam et tatlım sakın aksatma çifti görüncede her gün çalış tek çizgiye inip kaybolmana kadar sakın aksatma :)İlk defa bu kadar koyu gordum bende galiba yarin daha koyu olucak canim ben yarin bos durmiyim tesekur ederim cevapladigin icin
Sen şimdi bişey yapma batı bekle ama bu beyaz akıntı umut verici inşallah hamişsindir
Ya aslı da benim adet olmaya 3 4 gün kala o beyaz akıntı yogun şekilde oluyor ve adetten 1 gün önce kesiliyor. Her bunyeninki farklı belki sende daha önce olmadiysa şimdi gebelik belirtisidir inşbeklerim zaten sorun yok tatlım ama akıntının sebebini merak ettim sadecebu testlere başlaadığımdan beri kendimi pek bi dinler oldum.eksiden sanki akıntım olmuyoduuu
tamam ben hic aksatmıyım birşeye takılırsam yine sizlere sorarım allah hepimize nasip eder inşallah göbüşlerimiz bebişle dolarSen günaşırı devam et tatlım sakın aksatma çifti görüncede her gün çalış tek çizgiye inip kaybolmana kadar sakın aksatma :)
Tabi olabilir ama benimgönlüm hamiş olmasından yana .. Napim hepimiz hamiş olmadan bana huzur yok :)Ya aslı da benim adet olmaya 3 4 gün kala o beyaz akıntı yogun şekilde oluyor ve adetten 1 gün önce kesiliyor. Her bunyeninki farklı belki sende daha önce olmadiysa şimdi gebelik belirtisidir inş
Inşallah canım ovulasyon testi kullandınız mı ?Meraba arkadaslar bende yeni katildim bitane kizim var ama bi bebek daha istiyoruz 6 aydir olmuyor malesf
Suanda 4 gunum kaldi umarm olmam
Yok valla kullanmadm ama ilk bebegmde 8 ay olmamisti canm ondan bunu erken istiyorm kzim daha 16 aylik :) ama bi karde istiyoz 6 aydr ve yeni dogm yapms olmama ragmen olmuyoInşallah canım ovulasyon testi kullandınız mı ?
Ovulasyon testi kullansan daha rahat olmaz mı canım bak bu ay olmazsa bizle beraber teste başla internette çok uygun satış fiyatı tabi inşallah gerek kalmaz bu ay hamiş olursun :)Yok valla kullanmadm ama ilk bebegmde 8 ay olmamisti canm ondan bunu erken istiyorm kzim daha 16 aylik :) ama bi karde istiyoz 6 aydr ve yeni dogm yapms olmama ragmen olmuyo
Maydanoz suyu buharı ???? Ilk defa duydum tatlım belki bizim kızlar biliyordur bu yöntemi ama ben hiç duymamıştımAma bu ay bekliyorm maydanoz suyu buharina oturmustm yumurtlama donemimde belki olur diye aslnda belirtide var ama pskolojikmi acaba diyorm :-/
Canim insallah olmazsin ama uzulme ne guzel bebegin var burda yazanlarin cogu ben de dahil ilk bebek icin ugrasiyorMeraba arkadaslar bende yeni katildim bitane kizim var ama bi bebek daha istiyoruz 6 aydir olmuyor malesf
Suanda 4 gunum kaldi umarm olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?