Yok canm cok sukur Allah im ins. Sizlerede nasip eder biran once bide benm esim tir soforu haftada bir geliyor artk denk gelirse..Canim insallah olmazsin ama uzulme ne guzel bebegin var burda yazanlarin cogu ben de dahil ilk bebek icin ugrasiyor
Canim valla ben bi adetmn 5. Gunu yaptm bi tencereye 2 maydanoz bolup kaynatiosn kovaya koydm oturdm yakmicak sekilde bide yumurtlama zamani 2kere yaptm snra birlikte olduk ben buna bagladm ilk kizimi insalh sizede sifa olirhoşgeldin inş. ekim ayı dikim ayı olur hepimize .bu maydonoz suyunu ben duydum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum merak ediyodum,nasıl yaptın ?
Previously kediliaslı:) bundan önce kediliaslı idiTabi olabilir ama benimgönlüm hamiş olmasından yana .. Napim hepimiz hamiş olmadan bana huzur yok :)
Canm bel cektirme tehlikeli olabilrde maydanoz oyle deil denemekte fayda var hem intihap varsa kuruyormusteşekkürler..benim teyzemde 14 sene üstüne maydonoz ve bel çektirme yapmış hamile kalmış banada sölüyo ama ben korkuyorum biraz sanırım
google's kadinlar klubu yaz, giris yap, sonra "forum"lara gir. Ordan "Kadin Dogum" basligina tikla, farkli basliklar acilacak, o basliklar icinden "ovulasyon testine baslayalim kizlar" basligina gir. Biz hep burdayiz beklerizNasil takip etcem ki hic bilmiyorm sizi nasi bulcam :)
hep burdan giriliosa bukurum :) tşk ederm tatlım eger bi sonuç alırsam yazarm mutlakagoogle's kadinlar klubu yaz, giris yap, sonra "forum"lara gir. Ordan "Kadin Dogum" basligina tikla, farkli basliklar acilacak, o basliklar icinden "ovulasyon testine baslayalim kizlar" basligina gir. Biz hep burdayiz bekleriz
rica ederm canım umarm iyi gelir ..evet bel çektirme iyi bilen biri lazımmış banada sakıncalı geldi ama maydonozu denicem sağol tekrar..
Kızlar ya bana noluyo bu saat oldu uymuyorum sonra sabah 6 larda 7 lerde kalkıyorum sonra 11 gibi tekrar uyuyorum öğlen kalkıyorum heyecandan iyice sapıttım artık
Aynen ya bizimkini işe yolluyorum sonra Müge anlı yı açıyorum gözümü kapıyorum bir açıyorum öğlen olmuş Saçma sapan oldum iyice sürekli heyecanlıyım delirdim herhaldebende öyleyim sabaha kadar film manyağı oldum izle izle sonra adamı işe gönderdimmi kahvaltıdan sonra kanepede keyif şekerlemesi yapıyomzaten uykuyla pek aram yok iyice bitti sayılır
Üşüttünmü kuzum ne oldu sana böyle yediğin bişey mi dokunduyaa kızlar ben çok kötüyüm 2 saattir midem bulanıyo ama cıkaramıyorum karnım şiş gaz var sanırım onu da cıkaramıyorum öfff valla şiştim kaldım
Aynen ya bizimkini işe yolluyorum sonra Müge anlı yı açıyorum gözümü kapıyorum bir açıyorum öğlen olmuş Saçma sapan oldum iyice sürekli heyecanlıyım delirdim herhalde
valla hiç bilmiyorum canm evden pek cıkmadım sabahtan beri sıcak su koyuyorum ayaklarıma.. değişik bişey de yemedim öyle dokuncak bişi ..Üşüttünmü kuzum ne oldu sana böyle yediğin bişey mi dokundu
Aynen Müge bitane .. Heyecanın sebebini bir bilsem mal gibi kalbim hızlı hızlı çarpıyo Anlamsız bir heyecan işteheyecan neden kızzzz??? müge benimde favorim hastasıyım hatunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?