ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Bende internette arastrmistm cnm ilk kizimda yaptgm ay kalmstm belki tesaduftu ama ne bilim :) umut iste

hoşgeldin inş. ekim ayı dikim ayı olur hepimize .bu maydonoz suyunu ben duydum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum merak ediyodum,nasıl yaptın ?

Canim insallah olmazsin ama uzulme ne guzel bebegin var burda yazanlarin cogu ben de dahil ilk bebek icin ugrasiyor
Yok canm cok sukur Allah im ins. Sizlerede nasip eder biran once bide benm esim tir soforu haftada bir geliyor artk denk gelirse..
Rabbim herkesn kucagni bebekle kulaklari bebek sesiyle doldursun

hoşgeldin inş. ekim ayı dikim ayı olur hepimize .bu maydonoz suyunu ben duydum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum merak ediyodum,nasıl yaptın ?
Canim valla ben bi adetmn 5. Gunu yaptm bi tencereye 2 maydanoz bolup kaynatiosn kovaya koydm oturdm yakmicak sekilde bide yumurtlama zamani 2kere yaptm snra birlikte olduk ben buna bagladm ilk kizimi insalh sizede sifa olir

teşekkürler..benim teyzemde 14 sene üstüne maydonoz ve bel çektirme yapmış hamile kalmış banada sölüyo ama ben korkuyorum biraz sanırım

evet bel çektirme iyi bilen biri lazımmış banada sakıncalı geldi ama maydonozu denicem sağol tekrar..

google's kadinlar klubu yaz, giris yap, sonra "forum"lara gir. Ordan "Kadin Dogum" basligina tikla, farkli basliklar acilacak, o basliklar icinden "ovulasyon testine baslayalim kizlar" basligina gir. Biz hep burdayiz bekleriz
hep burdan giriliosa bukurum :) tşk ederm tatlım eger bi sonuç alırsam yazarm mutlaka
bi test yapsam çıkarmı acaba :) duramıyorm ya

Kızlar ya bana noluyo bu saat oldu uymuyorum sonra sabah 6 larda 7 lerde kalkıyorum sonra 11 gibi tekrar uyuyorum öğlen kalkıyorum heyecandan iyice sapıttım artık

Kızlar ya bana noluyo bu saat oldu uymuyorum sonra sabah 6 larda 7 lerde kalkıyorum sonra 11 gibi tekrar uyuyorum öğlen kalkıyorum heyecandan iyice sapıttım artık

bende öyleyim sabaha kadar film manyağı oldum izle izle sonra adamı işe gönderdimmi kahvaltıdan sonra kanepede keyif şekerlemesi yapıyom zaten uykuyla pek aram yok iyice bitti sayılır

yaa kızlar ben çok kötüyüm 2 saattir midem bulanıyo ama cıkaramıyorum karnım şiş gaz var sanırım onu da cıkaramıyorum öfff valla şiştim kaldım

bende öyleyim sabaha kadar film manyağı oldum izle izle sonra adamı işe gönderdimmi kahvaltıdan sonra kanepede keyif şekerlemesi yapıyom zaten uykuyla pek aram yok iyice bitti sayılır
Aynen ya bizimkini işe yolluyorum sonra Müge anlı yı açıyorum gözümü kapıyorum bir açıyorum öğlen olmuş Saçma sapan oldum iyice sürekli heyecanlıyım delirdim herhalde

Aynen ya bizimkini işe yolluyorum sonra Müge anlı yı açıyorum gözümü kapıyorum bir açıyorum öğlen olmuş Saçma sapan oldum iyice sürekli heyecanlıyım delirdim herhalde

heyecan neden kızzzz??? müge benimde favorim hastasıyım hatunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…