noldu kuşum yoksa bana mı kzıdınIyiki şu gözardı et butonu var bu kk da valla yoksa katil olunur
Yok tatlım erkek olup buraya gelip dalga geçen terbiyesizleri görmemek en iyisi sana nasıl kızarım ben ya dünya Tatlısı insansınnoldu kuşum yoksa bana mı kzıdın
oyy tatlım sen de öylesinYok tatlım erkek olup buraya gelip dalga geçen terbiyesizleri görmemek en iyisi sana nasıl kızarım ben ya dünya Tatlısı insansın
cnm eger adetin düzenliyse yeter ama eger düzensizse hafa fazla al bnce ben oyle yapcmKızlar adet oldum bugün sabah Rabbim bu ayda nasip etmedi ovulasyon testi alican bi ay için bana 20tane yeterli mi ve nasıl yapıcam testi biraz anlatirmisin
Günaydın muhtar nasılsın iyimisingünaydın kızlar
günaydın cnmm hosgeldingünaydın kızlar
Günaydın muhtar nasılsın iyimisin
Bere giydirdim onlaraşükür turp gibiyimsen nasılsın? bebişlerinide sevdim kış geldiği belli oldu
kızlar ya ben bu ay ovulasyona baslıycam inş ama adetlerim cok düzensizdir benim yani ilaç almasam adet olmam herhalde o derece .. ancak su var ki adetlyken doktora gttgmde doktor yumurtalarmn olustgnu söylemsti 4. gününde .. sizce ben ne zaman baslıym test yapmaya ?
neden kimse cvp yazmıyo
Günaydınn Kızlar.. Benim kırmızılar geldi malesefiçimde burukluk var tabi ama bu ay adet biter bitmez başlıcam testlere belkide geçen ay son hafta başlamıştım ondan kaçırmış olabilirim ama yeni bir ay yeni umutlar diye düşünüyorum tabi bugün moral olarak çökük durumdayım umarım çabuk atlatırım bu arada bat 26 ekim oldu poffff
slm herkese nasılsınız canlarım
tm kusura bakmayın ..çünkü inasanız ve burası haricide bi hayatımız var tatlım sabırlı ol iki mesajın arasında 5 dakika var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?