ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

1. papatya_2014 ........................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. vivianne ................................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ
  3. backspace55 ..........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. masal2010 ............................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. @murnur55 ............................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. lale-naren .............................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  7. plasure .................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. efe11 ....................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  9. V vuslat13 ...............................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  10. demir6133 ...........................................................BAT 2 EKİM
  11. @mercimeque ........................................................BAT 4 EKİM
  12. TIRMIK ...............................................................BAT 4 EKİM
  13. P pretty1406 ............................................................BAT 5 EKİM
  14. fbtl .......................................................................BAT 5 EKİM
  15. allbaby ..................................................................BAT 6 EKİM
  16. berna83 ................................................................BAT 6 EKİM
  17. sus-pus ................................................................BAT 6 EKİM
  18. 010712 .................................................................BAT 10 EKİM
  19. dududada ...........................................................BAT 11 EKİM
  20. 21DAMLA ...........................................................BAT 12 EKİM
  21. Z zeytin85 ..............................................................BAT 12 EKİM
  22. @asyanes ..............................................................BAT 13 EKİM
  23. @elalmami ............................................................BAT 15 EKİM
  24. A afrodit26 ............................................................BAT 15 EKİM
  25. sumbulce ...........................................................BAT 19 EKİM
  26. Kedili0983 ........................................................BAT 21 EKİM
  27. @smyyali ..............................................................BAT 24 EKİM
  28. hafizekbr ...........................................................BAT 26 EKİM
  29. nurgulu .............................................................BAT ???
  30. svly4414 ............................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

kızlar ya ben bu ay ovulasyona baslıycam inş ama adetlerim cok düzensizdir benim yani ilaç almasam adet olmam herhalde o derece .. ancak su var ki adetlyken doktora gttgmde doktor yumurtalarmn olustgnu söylemsti 4. gününde .. sizce ben ne zaman baslıym test yapmaya ?

adetle birlikte başla ozaman canım.adetliyken yumurtan olması garip ama ilişkiye giremedikten sonra nasıl olcak bu iş?

Günaydınn Kızlar.. Benim kırmızılar geldi malesef içimde burukluk var tabi ama bu ay adet biter bitmez başlıcam testlere belkide geçen ay son hafta başlamıştım ondan kaçırmış olabilirim ama yeni bir ay yeni umutlar diye düşünüyorum tabi bugün moral olarak çökük durumdayım umarım çabuk atlatırım bu arada bat 26 ekim oldu poffff

yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…