Ya cidden senden o haberi bu ay alcaz gibi ciddi bir his var içimde hayırlısı inşallah canım :) bu ay kaçırmak yok adet bitsin hemen başlıcam ovu testlerine zaten :)
Pardon ekim :) eylulde hasta oldum 2 ekimeylül ???
canım vallaha bu belirtiler kişiden kişiye değişiyo benim en büyük b elirtim bel fıtığım var diye sağ bacağıma vurması halende ağrıyo ilk günden beri sağ bacağımın üzerine basamıyorum söyledim dr normal dedi onuniçin belki senin az geliyodur ben günlük ped çok sık değiştirdiğimden aşırı olanını fark etmiyorum ama biraz geliyordubenimde akıntım var azıcık su gibi ama şeffaf ve çok sık gelmiyo ara sıraaaa
Oyle deme umidunu yitirme benmde 2si bekleyelm bakalim gorelim2sinde olmam gerek benim adeet gun Şaşmaz maşallah pek umudum yok sma hayirlisi diyelim
28 ekim olarak yeniliyelim canım.Şuanda kadın doğuma geldim muayene olacam veolursa tedaviye başlayacamnurgulu bat tarihini yeniliyelim canım
aslıda papatyada aynı sen gibi söylüyobelki tutarda allah söyletiyodur canlarım sizlere ben inanıyorum hepimiz çatır çatır doğurcaz
28 ekim olarak yeniliyelim canım.Şuanda kadın doğuma geldim muayene olacam veolursa tedaviye başlayacam
İnşallah canım yaa :)
Günaydın kizlarrrr günümüz güzel geçsin mutlu haberler alalım inşallah :) benim göğüslerim başladı agrimaya sağolsunlarsanırım regl erken gelicik.. sonra da rahim filmi mi cektirsem diye dusunmeye başladım
Günaydın Günaydın Günaydın hepinizebakiyorumda güne en geç başlayan benim bu gidişle ben bebek falan yapamam
Kız sorma bu aralar bişey oldu bana 4 günde 3 kere ilişki oldu.ama boşa yumurta yok ortadahadi ordannnn gece çalış çalış sabah kalkama sonrada bize ağız yapsen bizden önce halletcen bu işi
Ne bileyim 5aydir her ay umut ettim ben beklerken ablam ansizin hamile kaldi bu ay vazgectim bebek isinden ama yine de esim korunmadi ustune de baska rahatsizligim cikti 5cesit ilac verdi doktor oyle olunca ilaclar etkilemistir diye düşünüyorumOyle deme umidunu yitirme benmde 2si bekleyelm bakalim gorelim
Kız sorma bu aralar bişey oldu bana 4 günde 3 kere ilişki oldu.ama boşa yumurta yok ortada
Dün akşam kocaya kızdım azıcıkyaaa dedim işte ben bilirim çok çalışıyosun senbelkide testte farkediyosur sen standarda bağla işi aksatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?