ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

ığğğ öfff sanki buraya koktu valla yaaa koç iş hemen bebişe ihtiyacımız var acilen yoksam kırcaz yakında tümden
Ahahah haklısın kokuyor ama bu bünye alıştı artık mis gibi geliyor şimdi bi arkadas daha hamile kalmış kkde bitane kür var yapmışlar ve ilk seferde hamile kalmışlar bidaki ay bende deneyecegim semender adlı kişi paylasmis

kız allah sizi ne yapmasın mideniz delincek az ara verin yahuuu siz yapıyonuz benim burda midem bulanıyo(bende reflü var ondan yani ) ben yapamıyom diye kıskanıyom zaten

kız allah sizi ne yapmasın mideniz delincek az ara verin yahuuu siz yapıyonuz benim burda midem bulanıyo(bende reflü var ondan yani ) ben yapamıyom diye kıskanıyom zaten
Kız canım keşke yapıcak sebebim olmasada yapmasam ama kistim var ve aydır duruyor kahrolasicamecbur yapacağım artik

Selam kızlar Nasılsıniz ara ara karın kasılmasi batma gibi adam küçük tuvalet yapınca geçiyor ve göğüs Uçlarm çok acıyor 3 4 gündür. Bunlar adet belirtisi dimi

plasure allbaby teşekkürederim açıklamalarınız için şimdi bi araştırma yaptım 20 adet yeterli oluryormu günde 1 tanemi yapılıyor. Ve yanında 6 gebelik testi olanlar var 6 gebelik testine gerek varmı 20 adet 1 aylıkmı oluyor. kusırabakmayın gerçekten internettebu kadar detaylı anlatılan bir yer bulamadım tecrübe kesinlikle altın değerinde yecrübeyi bulmuşken bende değerlendirmek istedim.

Canim cokta olmamis aslinda 5 ay cok az bi sure takma kafana dusundukce olmazmis zaten hic kur denednmi saracoglundan

20 li yerine istersen 26 lı da alabilirsin 20 lide yeter gerçi .. Hamilelik testi nasılsa yanında bedava :)

Kızlar adet belirtileri ile gebelik belirtileri ne yazıkki çok benzer akıntınız varsa beyaz kıvamlı bir tek o çoğu insanda adet öncesi olmaz o Akıntı umut verici diye düşünüyorum ben , lütfen kendinizi çok hırpalamayın bat a kadar bekleyin

Bence 20 tane ideal zaten adetin bittiği gün başlasan bile yumurtlama gününü yakalayabilirsin. Evet günde 1 adet kullanılıyor saat 11 ile akşam 8 arası tavsiye ediliyor. Gebelik testine gelincede zaten hediyeymiş dışarıda sırf tanesi 5 tl o yüzden fazla fazla olması kötü birşey değil bence :)

Canım yalnız o beyaz kıvamlı akıntı yumurta çatlayıncada geliyor yani o da tek başına gebelik belirtisi değil bazen insanlar geç çatlayabiliyor o zamanda gelir o akıntı

bende de hiç akıntı ve belirti yok bata 2 günnnn kaldı

zaten gebelik testleri yanında bedava ozaman ben bitane edineyim bunlardan. Aranıza katılayım .

yaaa ama ben umutlanmak istiyorum neden kırıyon şevkimi kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…