ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Canım yalnız o beyaz kıvamlı akıntı yumurta çatlayıncada geliyor yani o da tek başına gebelik belirtisi değil bazen insanlar geç çatlayabiliyor o zamanda gelir o akıntı
Öyle Tabiki ben yumurtlama sonrası belirtileri söylüyorum kuzucum .. İçimixi ferah tutalım sonra üzülüyoruz ..

O belli olmaz genel söyledi tatlım ama belirti olmaması hamile olmadığını yada olduğunu göstermez .. Sen sakın moralini bozma 2 gün kalmış ne kadar az bir süre
şu an test yapmamak için kendmi zor tutuyorummm bu ay ovulasyon testi kullandım ilk defa hep 14ü 15i ilişkiye girerdim yumurtlama dönemi diye ama 19.gün kopkoyu 2çizgi çıktı ve değerlendrdim yani o çizgi çıkalı 10 gün oluyorrr acaba noldu bişşşi oldu muuuuu tuttu mu çok merak edıyorum

Öyle Tabiki ben yumurtlama sonrası belirtileri söylüyorum kuzucum .. İçimixi ferah tutalım sonra üzülüyoruz ..

Aynen tatlım bir de belirti aramak istersen vücut sana fazlasıyla veriyor bende heralde hamileyim diye düşünürken hasta olunca daha iyi anladım bunu o yüzden bat gelip üstünden bi kaç gün geçene kadar insanın kendi umutlarıyla çok oynamaması lazım

Beklemek çok zor ama sen yine becerebilirsen bat ı bekle mesela vivienne nickli arkadaşımızında testleri hep negatifti günü bi kaç gün geçtikten sonra hamile olduğunu öğrendi erken yapınca hayal kırıklığı oluyor

kızlar gezmeye gidiyorum gelmek isteyen var mı? Gelin hep beraber kafamızı çöpe atıp gelelim

inan hayal kırıklığına o kadar alıştım kii 8 aydırrr onlarca test binlerce hayal kırıklığııı dayanamıorum artık kimseyle de paylaşamıyorum buna eşim de dahil sıkıldım bunaldım

Ah bacım ahah ben tam 30 aydır seninle aynı duyguları paylaşıyorum ama yılmaz yok napip edip o bebekler bu gobişlere gelecek

Kızlar bat 13 ekim ovulasyon testini reglden bu yana yapıyorum çift çizgiyi göremedim bu normalmi ilk defa kullanıyorum

Aslında hepimiz aynıyız bende bir tek ablama söyledim ikincide kafayı çok takıosan bırak akışına dedi kocam zaten kızıo o da akışına bırak diyenlerden bende isterim akışına bırakayım ama aklımdan çıkaramıyorum işte burasıda olmasa kafayı yerdim heralde çünkü cidden yaşamayan bilemez bu hisleri o yüzden ben senin kadar uzun süredir denemesemde gayet iyi anlıyorum seni

Kızlar bat 13 ekim ovulasyon testini reglden bu yana yapıyorum çift çizgiyi göremedim bu normalmi ilk defa kullanıyorum

Ben hiç yakalayamadım bu ay. Yılda 1 kere yumurtlamayabiliyormuşuz. Ben de 12 ay içinden tam bu ay denk getirip teste başlamışım herhalde! :) endişe etme, yapa yapa öğreniyoruz hepimiz. İnşallah çabucak hamile kalırsın

benim de kardeşim 11 ay üzerine hamile kaldı ama ilaç falan kullanmıştı ben hiç hastaneye falan gıtmek istemıorum doğal yollarla olacağı zamanı beklıyorum allaha her zaman hayırlı zamanda ver diye dua ettim demek ki o zaman gelmedi ya da çok az kaldı

@nurgulu bat tarihini yeniliyelim canım
kızlar incir kürü veya çörekotu bal tarçın kürüne başlamak istiyrm ama kararsızım hangisine başlayayım sizce? AMH ım evlenmeden 2 sene önce 1.8 civarı idi yani biraz düşükdü iki sene geçti aradan tedirginim bu açıdan.bide kadın doğuma gidicem evlendikden snra ilk defa ,hormon tahlilleri için adetin iki veya üçüncü günümü gitmem lazım?? lütfen cvp verinn :/

Yine de gidip birkaç test yaptırsan mı acaba? Düşük riskini ortadan kaldırmak için en azından? Bazı sorunlar bir kan testiyle belli olup hemen çözülebiliyor

bana doktor üçüncü günü gel demişti, pazar gününe denk geldi o yüzden endişelenmiştik ama özelde yaptılar testi pazar mazar demeden. endişe etme her şeye çare bulunur. en kötü ihtimalle tüp bebek yaparsınız hemen rezerv az çıkarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…