dediğin çok doğru bayram dönüşü gidicemm artıkkk merak edyrum
kızlar incir kürü veya çörekotu bal tarçın kürüne başlamak istiyrm ama kararsızım hangisine başlayayım sizce? AMH ım evlenmeden 2 sene önce 1.8 civarı idi yani biraz düşükdü iki sene geçti aradan tedirginim bu açıdan.bide kadın doğuma gidicem evlendikden snra ilk defa ,hormon tahlilleri için adetin iki veya üçüncü günümü gitmem lazım?? lütfen cvp verinn :/
bana doktor üçüncü günü gel demişti, pazar gününe denk geldi o yüzden endişelenmiştik ama özelde yaptılar testi pazar mazar demeden. endişe etme her şeye çare bulunur. en kötü ihtimalle tüp bebek yaparsınız hemen rezerv az çıkarsa.[/QUben doktora bir kere mi ne gittim adetin2.günü gel dedi geçen ay adetin 2.günü aradım doktorum süt iznine çııkmıştı gidemedim bu ay adet olursam da kesinlikle gidicem doktora
Ben hiç yakalayamadım bu ay. Yılda 1 kere yumurtlamayabiliyormuşuz. Ben de 12 ay içinden tam bu ay denk getirip teste başlamışım herhalde! :) endişe etme, yapa yapa öğreniyoruz hepimiz. İnşallah çabucak hamile kalırsın
bgn 1.günüm 3.günü gidim doktora o zaman3. günü testler yapılıyo.zaten dr muhakkak gitmelisin
bgn 1.günüm 3.günü gidim doktora o zamanincir kürünede başlıcam. incir kürüne adetin kaçıncı günü başlanıyr acaba??
Inşallah tutmuştur canım ama biliyorsun bazen hamiş olduğu halde negatif gören var boşuna moralin bozulmasın sen bilirsin ama çok az kalmış kuzumşu an test yapmamak için kendmi zor tutuyorummm bu ay ovulasyon testi kullandım ilk defa hep 14ü 15i ilişkiye girerdim yumurtlama dönemi diye ama 19.gün kopkoyu 2çizgi çıktı ve değerlendrdim yani o çizgi çıkalı 10 gün oluyorrr acaba noldu bişşşi oldu muuuuu tuttu mu çok merak edıyorum
Asma suratını kıyamammmm canım benim tıp o kadar ilerlediki herşekil uğraşarakta olsa Allah yazdıysa mutlaka bebiş oluyor ki ben bunlara gerek kalmadan hamiş olacağını hissediyorum senin bak görürsün çok kısa bir süre sonra burdan Müjde vericen bizeAynen tatlım bir de belirti aramak istersen vücut sana fazlasıyla veriyor bende heralde hamileyim diye düşünürken hasta olunca daha iyi anladım bunu o yüzden bat gelip üstünden bi kaç gün geçene kadar insanın kendi umutlarıyla çok oynamaması lazım
Normal canım sıkıntı yapma sakın bak burda adet tarihinden 3 gün önce yumurtlayan gördüm ben belli olmuyor tatlım sen hr gün ihmal etmeden yap testini :)Kızlar bat 13 ekim ovulasyon testini reglden bu yana yapıyorum çift çizgiyi göremedim bu normalmi ilk defa kullanıyorum
Asma suratını kıyamammmm canım benim tıp o kadar ilerlediki herşekil uğraşarakta olsa Allah yazdıysa mutlaka bebiş oluyor ki ben bunlara gerek kalmadan hamiş olacağını hissediyorum senin bak görürsün çok kısa bir süre sonra burdan Müjde vericen bize
Selam kizlar buda bu günki testim yavas yavas yol aliyorum sanirim artik hayirlisi
24 ekim cnm
Adam kaciyo artik benden zatençok az kalmış tatlım çalış sakın ihmal etme adamı boş bırakma
Tatlim üzülme yeni ay yeni umutlar allah saglik versin bize olur rabbimin izniyle canim benim de bu aydan pek bi umudum yok gibi adet olucam diye hissediyorum ama bi daha ki aya umutluyum olmadi bidaha ki ay illa olcak bebislerimiz üzülme nolurSaol kuzucum inşallah hepimizin mutlu haberi alcağı günlerini hep beraber görürüz burdaki herkesi hamiş görmeden kendime tam anlamıyla sevinemem zaten
Canım çalışma yap bu gün. Ne yavaşı nerdeyse yumurtlıcan saatler var yumurtlamana bu gün yarın çalış Yarınki testini mutlaka yap ve koy Yarını merak ettim şimdidenSelam kizlar buda bu günki testim yavas yavas yol aliyorum sanirim artik hayirlisi
Tatlim üzülme yeni ay yeni umutlar allah saglik versin bize olur rabbimin izniyle canim benim de bu aydan pek bi umudum yok gibi adet olucam diye hissediyorum ama bi daha ki aya umutluyum olmadi bidaha ki ay illa olcak bebislerimiz üzülme nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?