ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

dediğin çok doğru bayram dönüşü gidicemm artıkkk merak edyrum

bir kısmına adetin 3. günü, bir kısmına aç karna falan gitmen gerekiyor. doktor sana anlatır bunları. bir de başlamadıysan folik asite başla arkadaşım. hiçbir yan etkisi ve zararı olmayan bir vitamin. doğal yolla almak çok zor (günde 5 kilo çiğ ıspanak yemen mi ne lazımmış)

3. günü testler yapılıyo.zaten dr muhakkak gitmelisin

Ahahaha aynı ben yaa sinirimden gülüyorum şuan ama bende yakalayamadım zaten gelmesi gereken belirtilerde gelmedi o da geldi benim çocuk istediğim ayı buldu

Inşallah tutmuştur canım ama biliyorsun bazen hamiş olduğu halde negatif gören var boşuna moralin bozulmasın sen bilirsin ama çok az kalmış kuzum

Asma suratını kıyamammmm canım benim tıp o kadar ilerlediki herşekil uğraşarakta olsa Allah yazdıysa mutlaka bebiş oluyor ki ben bunlara gerek kalmadan hamiş olacağını hissediyorum senin bak görürsün çok kısa bir süre sonra burdan Müjde vericen bize

Kızlar bat 13 ekim ovulasyon testini reglden bu yana yapıyorum çift çizgiyi göremedim bu normalmi ilk defa kullanıyorum
Normal canım sıkıntı yapma sakın bak burda adet tarihinden 3 gün önce yumurtlayan gördüm ben belli olmuyor tatlım sen hr gün ihmal etmeden yap testini :)

Selam kizlar buda bu günki testim yavas yavas yol aliyorum sanirim artik hayirlisi

Eklentiler

• P_20140929_160858.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 48

Saol kuzucum inşallah hepimizin mutlu haberi alcağı günlerini hep beraber görürüz burdaki herkesi hamiş görmeden kendime tam anlamıyla sevinemem zaten

1. papatya_2014 .......................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. vivianne ................................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ
  3. backspace55 ..........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. masal2010 .............................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. @murnur55 .............................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. lale-naren ..............................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  7. efe11 ......................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. demir6133 ............................................................BAT 2 EKİM BEKLEMEDE
  9. hira28312 .............................................................BAT 2 EKİM BEKLEMEDE
  10. @mercimeque .........................................................BAT 4 EKİM
  11. TIRMIK ................................................................BAT 4 EKİM
  12. P pretty1406 .............................................................BAT 5 EKİM
  13. fbtl ........................................................................BAT 5 EKİM
  14. allbaby ...................................................................BAT 6 EKİM
  15. berna83 .................................................................BAT 6 EKİM
  16. sus-pus .................................................................BAT 6 EKİM
  17. 010712 ...................................................................BAT 10 EKİM
  18. dududada .............................................................BAT 11 EKİM
  19. 21DAMLA .............................................................BAT 12 EKİM
  20. Z zeytin85 ................................................................BAT 12 EKİM
  21. @asyanes .................................................................BAT 13 EKİM
  22. @elalmami ..............................................................BAT 15 EKİM
  23. A afrodit26 ..............................................................BAT 15 EKİM
  24. sumbulce ..............................................................BAT 19 EKİM
  25. Kedili0983 ...........................................................BAT 21 EKİM
  26. @smyyali .................................................................BAT 24 EKİM
  27. V vuslat13 ................................................................BAT 24 EKİM
  28. hafizekbr ..............................................................BAT 26 EKİM
  29. plasure .................................................................BAT 26 EKİM
  30. nurgulu ................................................................BAT 28 EKİM
  31. svly4414 ...............................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Saol kuzucum inşallah hepimizin mutlu haberi alcağı günlerini hep beraber görürüz burdaki herkesi hamiş görmeden kendime tam anlamıyla sevinemem zaten
Tatlim üzülme yeni ay yeni umutlar allah saglik versin bize olur rabbimin izniyle canim benim de bu aydan pek bi umudum yok gibi adet olucam diye hissediyorum ama bi daha ki aya umutluyum olmadi bidaha ki ay illa olcak bebislerimiz üzülme nolur

Selam kizlar buda bu günki testim yavas yavas yol aliyorum sanirim artik hayirlisi
Canım çalışma yap bu gün. Ne yavaşı nerdeyse yumurtlıcan saatler var yumurtlamana bu gün yarın çalış Yarınki testini mutlaka yap ve koy Yarını merak ettim şimdiden

Çok saol tatlım bugün adetimin ilk günü yarına daha umutlu olurum zaten biliosun bu dönem genel olarak duygusal olur herkes onunda etkisi var tabi bide kanamam çok az normalinden farklı stresten tabii farkındayım bi rahatlasam kafa olarak heralde bayramda düzelirim diye tahmin ediyorum müjdeli haberleride alıcaz eninde sonunda inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…