ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Bende senin gibi patladim bugun esime yaa bana bi daha yaklasma dedim istemiyom vocuk seji de istemiyom dedim
Bende bir gun patliycam tatlim ama o ne zaman olucak bilmiyorum ben hep alttan aldigim icin o da odun oldugunu bilemiyor sanirim zaten basimda bussuru baski var bi de bunla ugrasmak cok yipratiyo gecengun gel doktora gidelim diyorum bende bisey yok git kendine baktir diyo bana of of icim cok dolu da neyse canim

kızlar yaa bana noluyo ben anlamadım niye iyice koyulaşmadı benm testim dün geceyi de değerlendiremedim eşim horlaya horlaya uyudu gıcık
Canim senin yumurta catlamis hiç değilse bugünü yarını değerlendir inş gecirmemis olursun canım. Test yapmaya devam et bakalım çizgi iyice siliklesecek mi?

Kedili0983 allbaby bunlar iki farklı test bu akşam ilişkiye gireyim mi sizce napsam kaç güne kızarır acaba ilk defa yapınca insan endişe ediyor

Eklentiler

• 20140930_170107.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 66
Kedili0983 allbaby bunlar iki farklı test bu akşam ilişkiye gireyim mi sizce napsam kaç güne kızarır acaba ilk defa yapınca insan endişe ediyor

herhalde alttaki ikinci test daha belirgin bu akşamı da değerlendir yarınki teste göre ekşına karar veririz tatlım.çift çizgi bir günde belli olup bir günde de silikleşiyo heyecanlı bişey bende biliyorum bana da aynısı olmuştu ama sakinleş testten sonraki bekleme daha heyecanlı olacak çünkü

lovelyemir aynen katılıyorum allbaby haklı sen bu Akşamı mutlaka değerlendir yarında mutlaka testini yap bence yarın 2.çizgi koyulacak bu önümüzdeki 4 gün çalış tatlım durmadan :)

Haklısın canım asıl heyecan testen sonra başlıyor tamam ben bugun bi ekşın yapayım gerçi adam futbol oynamaya gitti gelince mızmızlanacak ama bugün vermezse trip atıp 1 ay vermem ahahahah

lovelyemir aynen katılıyorum allbaby haklı sen bu Akşamı mutlaka değerlendir yarında mutlaka testini yap bence yarın 2.çizgi koyulacak bu önümüzdeki 4 gün çalış tatlım durmadan :)
Aboooo 4 gün mü ben 4gun sonra kesin fazla ekşından hastanelik olurumhavalarda soğudu yaww soğuk soğuk hiç iyi olmuyor be.

Doktora gidene kadar bir daha bana yaklasma dedim ve bu kararimda kararliyim biktim artik ne olacaksa olsun

Haklısın canım asıl heyecan testen sonra başlıyor tamam ben bugun bi ekşın yapayım gerçi adam futbol oynamaya gitti gelince mızmızlanacak ama bugün vermezse trip atıp 1 ay vermem ahahahah

sakınnn kocişlere küsmeyi yasaklıcam bu topikte almam vermem yokkkkk alışverişi sıkı tutcaz kocişlerle
maçtan yorgun gelirse masaj yapayım sana dersinayyy bul işte bişeyler burdan anlatamadım utandım

sakınnn kocişlere küsmeyi yasaklıcam bu topikte almam vermem yokkkkk alışverişi sıkı tutcaz kocişlerle
maçtan yorgun gelirse masaj yapayım sana dersinayyy bul işte bişeyler burdan anlatamadım utandım
Ahahah mesaj alındı kuzum merak etme

Canim senin yumurta catlamis hiç değilse bugünü yarını değerlendir inş gecirmemis olursun canım. Test yapmaya devam et bakalım çizgi iyice siliklesecek mi?
az önce değerlendirdik canm bugunu belki akşam yine olur çalışma yarın birgün diğer gün çalışcaz:)

kızlar anlıyorum üzüyor sizi kocişler ama lütfen ovulasyon günleri ne yapın edin bir şekil çalışın .. minik ayaklar gelicek sonunda unutmayın kuzularım .. ayda zaten 4-5 gün önemli en azından o günler takmayın ne olursa olsun çalışma yapın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…