kızlar 15 ekim bat tarihim bugun sarı sarı akıntım başladı neden olabilir?
bebek tutması için bu dönemdemı ilişkiye girmek gerekir?
mucukksaol canım her gün yapıcam pazarteside kan testine gidicem ..umarım bebiştir ..saol yorum için..hepinizden allah razı olsun .. :)
canm benm de batım 15 ekim ve bugun yumurtlama günüm muhtemelen senin de öyle canm bugunleri değerlendir mümkünse gün içinde birden fazlakızlar 15 ekim bat tarihim bugun sarı sarı akıntım başladı neden olabilir?
canm gün aşırı biraz riskli bu dönemde.. yumurtanın canlı olduğu zamanı tutturamayabilirsin spermler 72 saate kadar yaşıyor ama yumurta 12 saat en fazla o da herkes için gecerli değil canm en azından su 3 günü peş peşe değerlendir..bebek tutması için bu dönemdemı ilişkiye girmek gerekir?
bnm aldığım testte 2 saat yazıyor cnm neden farklı acabaYawww hiç 4 saat çiş tutulur mu beee 2 saat neyine yetmiyor pöfff
tatlım gün aşırı olmasın bence yumurta çatladıktan sonra yaşama süresi az tutturamayabilir diye düşünüyorum..:)en ideal dönemdir gün aşırı ilişkide bulunmalısın
bncede günaşırıya çok güven yok yumurtalama dönemi üst üste olmalı bir kaç güntatlım gün aşırı olmasın bence yumurta çatladıktan sonra yaşama süresi az tutturamayabilir diye düşünüyorum..:)
2 bucuk canim hatta daha fazla aynen hepsi cop[/QUOTE 21DAMLA ya sabah sana diyordum ama bugun sinirle bende esime patladim nasil toparlayacam bilmiyorum doktora gitmeye ikna edemedim bende doktora ne zaman gitmeyi dunuyorsan o zaman gel yanima sakin bana yaklasma dedim ya ufff
Bende senin gibi patladim bugun esime yaa bana bi daha yaklasma dedim istemiyom vocuk seji de istemiyom dedimDegmez olurmu hic ben kac aydir onun icin ugrasiyorum canim ama insan yoruluyo gercekten tek basina herseye savas ver bir destekcin olmasin bu aksam ki tavirlarina bakicam bu aksam da odun gibi oturursa tamamen o duzelip isteyene kadar birakicam canim
Adet dönemi başlıyosun canım yumurtan çatlamaadan başlasanda olur tekrar adet gününe kadar yap canım birde kocişide ceviz yedir sperm kalitesini yükseltiyormuş sayısınıda arttırıyormuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?