ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

1. papatya_2014 .......................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. vivianne ................................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ
  3. backspace55 ..........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. masal2010 .............................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. @murnur55 .............................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. lale-naren ..............................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  7. efe11 ......................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. demir6133 ............................................................BAT 2 EKİM BEKLEMEDE
  9. N nirsen ....................................................................BAT 3 EKİM
  10. @mercimeque .........................................................BAT 4 EKİM
  11. TIRMIK ................................................................BAT 4 EKİM
  12. P pretty1406 .............................................................BAT 5 EKİM
  13. fbtl ........................................................................BAT 5 EKİM
  14. allbaby ...................................................................BAT 6 EKİM
  15. berna83 .................................................................BAT 6 EKİM
  16. sus-pus .................................................................BAT 6 EKİM
  17. 010712 ...................................................................BAT 10 EKİM
  18. dududada .............................................................BAT 11 EKİM
  19. 21DAMLA .............................................................BAT 12 EKİM
  20. Z zeytin85 ................................................................BAT 12 EKİM
  21. @asyanes .................................................................BAT 13 EKİM
  22. C Cosmo_girl ..........................................................BAT 13 EKİM
  23. lovelyemir ..............................................................BAT 15 EKİM
  24. A afrodit26 ..............................................................BAT 15 EKİM
  25. sumbulce ..............................................................BAT 19 EKİM
  26. Kedili0983 ...........................................................BAT 21 EKİM
  27. @smyyali .................................................................BAT 24 EKİM
  28. V vuslat13 ................................................................BAT 24 EKİM
  29. plasure .................................................................BAT 26 EKİM
  30. nurgulu ................................................................BAT 28 EKİM
  31. svly4414 ...............................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Son düzenleme:
  1. papatya_2014 .......................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. vivianne ................................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ
  3. backspace55 ..........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. masal2010 .............................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. @murnur55 .............................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. lale-naren ..............................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  7. efe11 ......................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. demir6133 ............................................................BAT 2 EKİM BEKLEMEDE
  9. N nirsen ....................................................................BAT 3 EKİM
  10. @mercimeque .........................................................BAT 4 EKİM
  11. TIRMIK ................................................................BAT 4 EKİM
  12. P pretty1406 .............................................................BAT 5 EKİM
  13. fbtl ........................................................................BAT 5 EKİM
  14. allbaby ...................................................................BAT 6 EKİM
  15. berna83 .................................................................BAT 6 EKİM
  16. sus-pus .................................................................BAT 6 EKİM
  17. 010712 ...................................................................BAT 10 EKİM
  18. dududada .............................................................BAT 11 EKİM
  19. 21DAMLA .............................................................BAT 12 EKİM
  20. Z zeytin85 ................................................................BAT 12 EKİM
  21. @asyanes .................................................................BAT 13 EKİM
  22. C Cosmo_girl ..........................................................BAT 13 EKİM
  23. lovelyemir ..............................................................BAT 15 EKİM
  24. A afrodit26 ..............................................................BAT 15 EKİM
  25. sumeyye6134 .......................................................BAT 15 EKİM
  26. sumbulce ..............................................................BAT 19 EKİM
  27. Kedili0983 ...........................................................BAT 21 EKİM
  28. @smyyali .................................................................BAT 24 EKİM
  29. V vuslat13 ................................................................BAT 24 EKİM
  30. plasure .................................................................BAT 26 EKİM
  31. nurgulu ................................................................BAT 28 EKİM
  32. svly4414 ...............................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

kızlar 15 ekim bat tarihim bugun sarı sarı akıntım başladı neden olabilir?

bebek tutması için bu dönemdemı ilişkiye girmek gerekir?
canm gün aşırı biraz riskli bu dönemde.. yumurtanın canlı olduğu zamanı tutturamayabilirsin spermler 72 saate kadar yaşıyor ama yumurta 12 saat en fazla o da herkes için gecerli değil canm en azından su 3 günü peş peşe değerlendir..

Kızlar ben bu ay yumurtlamicam galiba pöfff Kedili0983 senin testler nasıl kizarmaya başladı mı ?

Eklentiler

• 20140930_161332.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 51
Da

Bende senin gibi patladim bugun esime yaa bana bi daha yaklasma dedim istemiyom vocuk seji de istemiyom dedim

Adet dönemi başlıyosun canım yumurtan çatlamaadan başlasanda olur tekrar adet gününe kadar yap canım birde kocişide ceviz yedir sperm kalitesini yükseltiyormuş sayısınıda arttırıyormuş :)

teşekkür ederim Kedili0983 adeti beklemem gerek sanırım çünkü o kadar düzensiz ki ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum bugün 35. gün hala olmadı normalde 32 günde bir olurdu en kötü ihtimalle çok can sıkıcı

kızlar yaa bana noluyo ben anlamadım niye iyice koyulaşmadı benm testim dün geceyi de değerlendiremedim eşim horlaya horlaya uyudu gıcık

Eklentiler

• DSCN2734.webp
    146,6 KB · Görüntüleme: 46
  • DSCN2736.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…