Sen benden buyuksun buyuk sözü dinliycem daha catlamamis yumurtam dimi dun gece bisey olmadi cunku ablacim cok sagol hakkin cok geciyo bana hakkini hellal etdamla sakın kaçırma bu günleri bak .. trip atma sakın bu gün mutlaka çalışma yap hatta mümkünse önümüzdeki 3-4 gün çalışmalara devam et .. :)
tatlım her an olabilir sen bu önümüzdeki 4 gün barış ilan et biraz alttan al boşver büyüklük sende kalsın erkeklerin hepsi koca bebek biliyosun .. şimdi her gün yap testi 2.çizgi silikleşene kadar boo bol çalışma yap kuzucum inşallah tutar bu ay ..Sen benden buyuksun buyuk sözü dinliycem daha catlamamis yumurtam dimi dun gece bisey olmadi cunku ablacim cok sagol hakkin cok geciyo bana hakkini hellal et
Kendi bilir ister ozur diler ister diretir dilemz ama ben sikildim artik tavirlarindan ailrmizin mutluluğu diyorum ben böyle mutluyum diyor ya gel de delirme
Ínsallah cok tesekurlertatlım her an olabilir sen bu önümüzdeki 4 gün barış ilan et biraz alttan al boşver büyüklük sende kalsın erkeklerin hepsi koca bebek biliyosun .. şimdi her gün yap testi 2.çizgi silikleşene kadar boo bol çalışma yap kuzucum inşallah tutar bu ay ..
Peki tamam dediBen onu dersem evde savas cikar senin ki nededi peki canim
Yuppi hamilesin sanirimbu arada ayın 27 si bat tı.o gün pembe leke geldi adet olucam dedm olmadım
Damlacim ben sevgili kayinvalideme guveniyorum her türlü arkamda doktora gitmeyecem diyo dedim sagolsun kaynanam köprüdü kadin benim adetimi sayiyoSen benden buyuksun buyuk sözü dinliycem daha catlamamis yumurtam dimi dun gece bisey olmadi cunku ablacim cok sagol hakkin cok geciyo bana hakkini hellal et
kızlar yarın doktordan sonra yazacaktım ama dayanamdım hala adet olmayınca bebetime test aldım anında ikinci çizgi oluştu.hala adet olcakmışım gibi geliyor bide baktım ki güvenilir değil o test diyen var ama yarın sabah gene yapıp duruma göre doktora giideceğim hala inanamıyorum.inş hamileyimdir..
teşekkür ederim inş normal hamileliktir bir yıldır bekliyorumBence hamilesin canim testler %99 dogru sonuc gosterir ayrica pembe leke gelmesi normal yerlesme akintisi olabilir keske baska bir marka test alip onunlada deneseydin icin daha rahat ederdi :) naptin ovulasyonlami yakaladin yumurtlama gunlerini? Bu arada simdiden hayirli olsun :)
teşekkür ederim inş normal hamileliktir bir yıldır bekliyorum
ay beceremedim sanırım alıntı yapmayıBence hamilesin canim testler %99 dogru sonuc gosterir ayrica pembe leke gelmesi normal yerlesme akintisi olabilir keske baska bir marka test alip onunlada deneseydin icin daha rahat ederdi :) naptin ovulasyonlami yakaladin yumurtlama gunlerini? Bu arada simdiden hayirli olsun :)
teşekkür ederim inş normal hamileliktir bir yıldır bekliyorum
bulunduğum yerde bir eczane var ve hep bu marka var eşimi zor ikna ettim zaten herkes tanıyo burda birbirini.benim şöle oldu pressed siparriş ettim.o da gelmek bilmedi ben yumurtladığımı akıntıdan hissettim o günleri değerlendirdim presed geldi ovulasyon testlerini yaptım ama silik silik çıktı.bir kez presedi kullandım..
Inşallah hamişsindir tatlım ama bence hamişsin lütfen yarın kesin sonucu ver bize ama ben şimdide tebrik ederim seni kuşumkızlar yarın doktordan sonra yazacaktım ama dayanamdım hala adet olmayınca bebetime test aldım anında ikinci çizgi oluştu.hala adet olcakmışım gibi geliyor bide baktım ki güvenilir değil o test diyen var ama yarın sabah gene yapıp duruma göre doktora giideceğim hala inanamıyorum.inş hamileyimdir..
ay beceremedim sanırım alıntı yapmayı
nası ekleniyo:)testin resmini koysana bakalım bi
Inşallah hamişsindir tatlım ama bence hamişsin lütfen yarın kesin sonucu ver bize ama ben şimdide tebrik ederim seni kuşum[/QU
yarın okuldan sonra aldım randevuyu bakalım bu gece nasıl uyicam çok teşekkür ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?