ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

damla sakın kaçırma bu günleri bak .. trip atma sakın bu gün mutlaka çalışma yap hatta mümkünse önümüzdeki 3-4 gün çalışmalara devam et .. :)
Sen benden buyuksun buyuk sözü dinliycem daha catlamamis yumurtam dimi dun gece bisey olmadi cunku ablacim cok sagol hakkin cok geciyo bana hakkini hellal et

Sen benden buyuksun buyuk sözü dinliycem daha catlamamis yumurtam dimi dun gece bisey olmadi cunku ablacim cok sagol hakkin cok geciyo bana hakkini hellal et
tatlım her an olabilir sen bu önümüzdeki 4 gün barış ilan et biraz alttan al boşver büyüklük sende kalsın erkeklerin hepsi koca bebek biliyosun .. şimdi her gün yap testi 2.çizgi silikleşene kadar boo bol çalışma yap kuzucum inşallah tutar bu ay ..

Ínsallah cok tesekurler

kızlar yarın doktordan sonra yazacaktım ama dayanamdım hala adet olmayınca bebetime test aldım anında ikinci çizgi oluştu.hala adet olcakmışım gibi geliyor bide baktım ki güvenilir değil o test diyen var ama yarın sabah gene yapıp duruma göre doktora giideceğim hala inanamıyorum.inş hamileyimdir..

Damlacim ben sevgili kayinvalideme guveniyorum her türlü arkamda doktora gitmeyecem diyo dedim sagolsun kaynanam köprüdü kadin benim adetimi sayiyo

Bence hamilesin canim testler %99 dogru sonuc gosterir ayrica pembe leke gelmesi normal yerlesme akintisi olabilir keske baska bir marka test alip onunlada deneseydin icin daha rahat ederdi :) naptin ovulasyonlami yakaladin yumurtlama gunlerini? Bu arada simdiden hayirli olsun :)

bulunduğum yerde bir eczane var ve hep bu marka var eşimi zor ikna ettim zaten herkes tanıyo burda birbirini.benim şöle oldu pressed siparriş ettim.o da gelmek bilmedi ben yumurtladığımı akıntıdan hissettim o günleri değerlendirdim presed geldi ovulasyon testlerini yaptım ama silik silik çıktı.bir kez presedi kullandım..

teşekkür ederim inş normal hamileliktir bir yıldır bekliyorum

teşekkür ederim inş normal hamileliktir bir yıldır bekliyorum
ay beceremedim sanırım alıntı yapmayı

Valla süpersin akintini kontrol altinda tutup degerlendirmekle cok dogru birsey yapmissin zaten en onemlisi o aslinda insallah kesin sonucu alirsin en yakin zamanda

1. papatya_2014 ....................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. vivianne ............................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ
  3. backspace55 ......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. masal2010 .........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. Y Ymn55 .........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. lale-naren .........................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  7. efe11 .................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. demir6133 ........................................................BAT 2 EKİM BEKLEMEDE
  9. N nirsen ...............................................................BAT 3 EKİM
  10. @mercimeque .....................................................BAT 4 EKİM
  11. TIRMIK ............................................................BAT 4 EKİM
  12. P pretty1406 ........................................................BAT 5 EKİM
  13. fbtl ...................................................................BAT 5 EKİM
  14. allbaby .............................................................BAT 6 EKİM
  15. berna83 ............................................................BAT 6 EKİM
  16. sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM
  17. 010712 ..............................................................BAT 10 EKİM
  18. dududada ........................................................BAT 11 EKİM
  19. 21DAMLA .........................................................BAT 12 EKİM
  20. Z zeytin85 ...........................................................BAT 12 EKİM
  21. @asyanes ...........................................................BAT 13 EKİM
  22. C Cosmo_girl ......................................................BAT 13 EKİM
  23. @elalmami ..........................................................BAT 15 EKİM
  24. A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
  25. sumeyye6134 ...................................................BAT 15 EKİM
  26. sumbulce ..........................................................BAT 19 EKİM
  27. Kedili0983 .......................................................BAT 21 EKİM
  28. @smyyali ............................................................BAT 24 EKİM
  29. V vuslat13 ............................................................BAT 24 EKİM
  30. plasure .............................................................BAT 26 EKİM
  31. nurgulu ............................................................BAT 28 EKİM
  32. svly4414 ............................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Inşallah hamişsindir tatlım ama bence hamişsin lütfen yarın kesin sonucu ver bize ama ben şimdide tebrik ederim seni kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…