Bendede oluyo ama araştırdım 3te 1 dışarı çıkıyomuş ve normalmişözür dileyerek bişey sorucam bizim ilişkiden sonra spermler geri akıyo bu acaba engel oluyomu hamile kalmama diye düşünüyorum.yastıgı daha koymadan altıma bi bakıyorum dışarı cıkmış bile.hepsimi çıkıyo birazımı bilmiyorum sizinde oluyomu öyle?
İNŞALLAH nasip kısmet diyorum.bazı yaşını başını almışlarada konuşamıyrm bu tarz.bazı belli başlı tipler var onlar der geneldeBen çok üstüme gelirlerse "sen bi tane daha yapsan da hevesini alsan" ya da "benimle uğraşacak kadar vakit bulmama çok şaşırdım" deyip onun bi derdi varsa onu soruyorum. Bir iki tamam da insanın üstüne de gelinmez daha fazla
aynen cnm bende cok kızdım doktoruma nolurdu yani yapsaydı ilk aylardaHadi inşallah :) şu rahim filmini baştan yapsakar da 1 sene bekletmeseler keşke. Bak geçen sene bilsen 1 sene üzülmezdin
tesekkürler canımBendede oluyo ama araştırdım 3te 1 dışarı çıkıyomuş ve normalmiş
Kocam olacak kütük gece kalkmış oyun oynuyor rakibine gol atınca bi bağırdı tabi bende yataktan firladim kalktımNe oldu neden korktun tatlım
aynen cnm bende cok kızdım doktoruma nolurdu yani yapsaydı ilk aylardagecen sene bukadar üzülmydm sanki artık daha hassasım bu konuda hic anne olamayacakmsm gbi geliyo
evet esimde öyle diyo .. ama doktor 6 ay süre verdi ama ben yine braz daha beklicem galiba .. inş asılamaya yada tüp e gerek kalmadan kendiliğnden gelir bebişimAaa düşünme öyle. Doktor hatasından gecikmiş. Aslında yeni başlıyorsun denemeye bu yüzden
arkadaşlar aranızda muhasebeci olan varmı biraz alakasız olcak ama bi soru sormam lazım ya
ya canım öncelikle cok tesekkür ederim biz eşimle birlikte babamın şirketinin hisselerini yarı yarıya devraldık sonrasında suanda ikimizde babama geri devrettik.noterdeki işlemler yapıldı ve ticari sicil gazetesinde çıktı.ben oradaki hissemden dolayı bagkur yatırılıyordu esiminde zaten kendine ait baska bir şirketi oldugundan dolayı zaten bagkuru var.simdi soum su olacak bu işlemler tamamlandıktan sonra sgk ya bildirimiz nasıl olacak.benim bagkurum iptal olacak ama eşim kendi şirketinden dolayı devam ediyor.hangi evraklarla bildirmemiz gerekli sgk ya acaba?buyrun benim
2 bucuk canim hatta daha fazla aynen hepsi copKac senelik evlisiniz canim? Bi poset alip hepsini cope basmak lazim
evet esimde öyle diyo .. ama doktor 6 ay süre verdi ama ben yine braz daha beklicem galiba .. inş asılamaya yada tüp e gerek kalmadan kendiliğnden gelir bebişim
kız bize bişey mi oldu noluyo uçuklar felan nazara geldik annemmmmmmm
Haklisin ya 3 e kadar oturdu yumurtliycami bile ble 3 ten sonra geliyo yanima insan kendini kotu hissediyo hep odunluk olmaz ki bide bunu tam yumurtlama tarihimde yapmasi iyice delirtti beni canimSakın böyle Düşünme kuzum erkekler ne yazıkki böylr konularda büyük baş hayvan .. Benim eşimde çalışma yapıcaz bilir gider maç izler maç bitince der bir zoruma giderki inanamazsın ama iste erkek milleti bir anlık kızgınlıkla gemileri yakma istersen, tamam Haklısın ama ne yazıkki her zaman biz kadınlar daha olgun olmak zorundayız çünkü onlar evlenselerde hala annelerinin minik oğluşları , naz caz hepsi onlarda sen 1-2 gün uzaklaş sessiz kal bak görüceksin nasıl özürdiler ama 2 gün sonra gene ceviz ağacı gene ceviz ağacı bunlar böyle .. Sen boşver bunları biraz sinirlerin bozulmuş haklı olarak .. Dediğim gibi 1-2 gün dinlendir kendini sonra tekrar devam Çalışmalara güzel kuzum benim
amin cnm allah razı olsunİnşallah canımcım, sağlıkla kucağına da alırsın
Yok be canim birak onu senelerce istemez ben cocuk dedim mi sende aklini bozdun su cocukla diye cikislarini bile gordum hep alttan aldim ama sanirim artik yoruldum bendeTatlım malesef anlık kızgınlıklar sonra çok pişman olmamıza neden olabilir mesela ben eylül ayında belkide çok önemli günlerde kocamla çalışma yapamadım çünkü çok kırmıştı bende artık tek başıma kürek çekmekten yoruldum diye bırakma noktasına geldim sonra kendimi düşündüm bu çocuğu ne kadar istediğimi farkında olmadan geleceğimi bile o gelirse diye şekillendirmişim eğer kocanla aranızda çözülemeyecek büyük problemler yoksa sakın bırakma emin ol bi süre sonra senin ne kadar istediğini farkedecek yoksa benimkine kalsa daha 2 senemiz var çocuk için en azından farkındalık noktasına geldi şuanda
aynen canım nazara geldik ama allahtan alt bölgemiz sağlam aman oraya bişey olmasın gerisi önemli değil
Degmez olurmu hic ben kac aydir onun icin ugrasiyorum canim ama insan yoruluyo gercekten tek basina herseye savas ver bir destekcin olmasin bu aksam ki tavirlarina bakicam bu aksam da odun gibi oturursa tamamen o duzelip isteyene kadar birakicam canimGunaydin kizlar bende geldim nasilsiniz maşallah bu sabah baya erkencisiniz21DAMLA tatlim @Kedili0983 dogru söylüyor evlendik evleneli esime yalvariyorum bebek diye bana tutturdu bi sene diye simdi bi sene gecti evet korunmuyor ama 5aydir da merak edip bi doktora gideyim yada duzenli bi iliskimiz olsun demiyor aklina ne zaman gelirse onun yuzunden kac gece ağlayarak yattim bilmiyorum ve hala da böyle gidiyo ama ben bebeği onun icin degil kendim icin istiyorum ve o ne kadar istemese de olmasi icin elimden geleni yapacagim sen de oyle yap vazgecme degmez mi bi minik el icin
ya canım öncelikle cok tesekkür ederim biz eşimle birlikte babamın şirketinin hisselerini yarı yarıya devraldık sonrasında suanda ikimizde babama geri devrettik.noterdeki işlemler yapıldı ve ticari sicil gazetesinde çıktı.ben oradaki hissemden dolayı bagkur yatırılıyordu esiminde zaten kendine ait baska bir şirketi oldugundan dolayı zaten bagkuru var.simdi soum su olacak bu işlemler tamamlandıktan sonra sgk ya bildirimiz nasıl olacak.benim bagkurum iptal olacak ama eşim kendi şirketinden dolayı devam ediyor.hangi evraklarla bildirmemiz gerekli sgk ya acaba?
tesekkür ederim canımözelden döncem tatlım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?