ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Bendede oluyo ama araştırdım 3te 1 dışarı çıkıyomuş ve normalmiş

İNŞALLAH nasip kısmet diyorum.bazı yaşını başını almışlarada konuşamıyrm bu tarz.bazı belli başlı tipler var onlar der genelde

Hadi inşallah :) şu rahim filmini baştan yapsakar da 1 sene bekletmeseler keşke. Bak geçen sene bilsen 1 sene üzülmezdin
aynen cnm bende cok kızdım doktoruma nolurdu yani yapsaydı ilk aylarda gecen sene bukadar üzülmydm sanki artık daha hassasım bu konuda hic anne olamayacakmsm gbi geliyo

Aaa düşünme öyle. Doktor hatasından gecikmiş. Aslında yeni başlıyorsun denemeye bu yüzden
evet esimde öyle diyo .. ama doktor 6 ay süre verdi ama ben yine braz daha beklicem galiba .. inş asılamaya yada tüp e gerek kalmadan kendiliğnden gelir bebişim

ya canım öncelikle cok tesekkür ederim biz eşimle birlikte babamın şirketinin hisselerini yarı yarıya devraldık sonrasında suanda ikimizde babama geri devrettik.noterdeki işlemler yapıldı ve ticari sicil gazetesinde çıktı.ben oradaki hissemden dolayı bagkur yatırılıyordu esiminde zaten kendine ait baska bir şirketi oldugundan dolayı zaten bagkuru var.simdi soum su olacak bu işlemler tamamlandıktan sonra sgk ya bildirimiz nasıl olacak.benim bagkurum iptal olacak ama eşim kendi şirketinden dolayı devam ediyor.hangi evraklarla bildirmemiz gerekli sgk ya acaba?

Haklisin ya 3 e kadar oturdu yumurtliycami bile ble 3 ten sonra geliyo yanima insan kendini kotu hissediyo hep odunluk olmaz ki bide bunu tam yumurtlama tarihimde yapmasi iyice delirtti beni canim

Yok be canim birak onu senelerce istemez ben cocuk dedim mi sende aklini bozdun su cocukla diye cikislarini bile gordum hep alttan aldim ama sanirim artik yoruldum bende

Degmez olurmu hic ben kac aydir onun icin ugrasiyorum canim ama insan yoruluyo gercekten tek basina herseye savas ver bir destekcin olmasin bu aksam ki tavirlarina bakicam bu aksam da odun gibi oturursa tamamen o duzelip isteyene kadar birakicam canim

özelden döncem tatlım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…