- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.187
- 178
teşekkürler.Hayırlı olsun 3.bebisimizde geliyor yok mu arttiranbu arada kahvelerimiz hazır ekşin başlasın
şimdi başladım okumaya dış gebelik nedir kimyasal nedir..kötü düşünmemeye çalışmalıyımöyle her okuduğuna inanma sakın.bundan sonrada hamileyim diye araştırcan belirti kabızlık vs falan filan şimdiden uyarayım okudukça üzülürsün gaz veren çok olur insana
teşekkürler galiba ben yarın inanıcam inanamıyorum da halahayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin ..ay ne güzel sırayla hamişler geliyo
Hayırlı olsun 3.bebisimizde geliyor yok mu arttiranbu arada kahvelerimiz hazır ekşin başlasın
hayırlı uğurlu olsun canımmm:) ohh ohhhh 3. bebeğimizde geldiii:) totem yapıcam artık her girdiğimde biri hamile oluyo :))belirti falan diyolar ya ilk gerçekten kirpiklerim karışık olduğunu farkettim.ayaklarım buz gibiydii.adet olacak gibi ara ara kasıklarım ağrıyo
şimdi başladım okumaya dış gebelik nedir kimyasal nedir..kötü düşünmemeye çalışmalıyım
sağol canım....darısı isteyenlerin başınahayırlı uğurlu olsun canımmm:) ohh ohhhh 3. bebeğimizde geldiii:) totem yapıcam artık her girdiğimde biri hamile oluyo :))
koymadım koymadımhaydaaa kimyasaldan dış gebelikten sananedr gitmeden kendi kendine teşhis koyanlardansan sinirlenirim ben sana ve bidaha yorum yapmam nokta
koymadım koymadımmerak ettim konular konuları açtı bu konular çıktı.ben pozitif insanımdır
Ohh hadi insallah yaza minisin gelir :) kisin hamilelik daha iyi bencehatta doğum ne zamna denk gelir diye hesaplıyorumAllah nasip ederse
hatta doğum ne zamna denk gelir diye hesaplıyorumAllah nasip ederse
yarın inş koyarım e tabi anlatırsanhamilelik takvimi istiyozzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?