ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

öyle her okuduğuna inanma sakın.bundan sonrada hamileyim diye araştırcan belirti kabızlık vs falan filan şimdiden uyarayım okudukça üzülürsün gaz veren çok olur insana

öyle her okuduğuna inanma sakın.bundan sonrada hamileyim diye araştırcan belirti kabızlık vs falan filan şimdiden uyarayım okudukça üzülürsün gaz veren çok olur insana
şimdi başladım okumaya dış gebelik nedir kimyasal nedir..kötü düşünmemeye çalışmalıyım

hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin ..ay ne güzel sırayla hamişler geliyo

belirti falan diyolar ya ilk gerçekten kirpiklerim karışık olduğunu farkettim.ayaklarım buz gibiydii.adet olacak gibi ara ara kasıklarım ağrıyo

belirti falan diyolar ya ilk gerçekten kirpiklerim karışık olduğunu farkettim.ayaklarım buz gibiydii.adet olacak gibi ara ara kasıklarım ağrıyo
hayırlı uğurlu olsun canımmm:) ohh ohhhh 3. bebeğimizde geldiii:) totem yapıcam artık her girdiğimde biri hamile oluyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…