yarın inş koyarım e tabi anlatırsan
boşuna bana muhtar demiyolar kuzum anlatırım tabiyakında ebelik yapıp doğurtasım var çıtayı yükselttim[/Q
ne güzel bir arkadaş bulmuşum o zaman...
Birlesip bi ultrason makinasi alalim sana, hepimize bakarsin toptanboşuna bana muhtar demiyolar kuzum anlatırım tabiyakında ebelik yapıp doğurtasım var çıtayı yükselttim
canım senınde kasıkta batma oluyo mu soldaydı şimdi sağ da kasığıma bişe batıyo gibi yururkenEneeeee neler görüyorum eler hayirli uğurlu ilsun kizlarr ailemiz genişliyor masallahhh tutututu
Birlesip bi ultrason makinasi alalim sana, hepimize bakarsin toptan
Hadi bakalim pamuk eller cebekoptum yaaaaa bernoşum
alalım alalım lütfen alalım zaten çok para değil ikinci el işimi görür evlerinize servis yaparım
Olmaz.mi bende ne ararsan var yatiyorun aksam.gelince cnm.korkma bebis kendine yer aciyo hele ilk gebeliKse daha cok oluyorcanım senınde kasıkta batma oluyo mu soldaydı şimdi sağ da kasığıma bişe batıyo gibi yururken
Misal 4 gundur Allah seni.inandirsin wc yuZu gormedim durum.o kadar vahimcanım senınde kasıkta batma oluyo mu soldaydı şimdi sağ da kasığıma bişe batıyo gibi yururken
evet canım ilk bugun ders anlatyorum tam dayanamadım oturdum.inş kolay geçerOlmaz.mi bende ne ararsan var yatiyorun aksam.gelince cnm.korkma bebis kendine yer aciyo hele ilk gebeliKse daha cok oluyor
Selam kızlar 16eylülde başlayan regl bitince gün aşırı ilişki oldu 14günü yani 29eylülde bugun ovülasyon testi aldım pozitif cıktı tutar mı sizce bugun olmadı bazı nedenlerden dolayıyarın olsa tutar mı :)
. Bat 12ekim ekle cnmbat listemizin son hali kızlar
papatya_2014 ....................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ vivianne ............................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ backspace55 ......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE masal2010 .........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE - Y Ymn55 .........................................................BAT 27 EYLÜL
3.HAMİLEMİZ lale-naren .........................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA efe11 .................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE demir6133 ........................................................BAT 2 EKİM BEKLEMEDE - N nirsen ...............................................................BAT 3 EKİM
- @mercimeque .....................................................BAT 4 EKİM
TIRMIK ............................................................BAT 4 EKİM - P pretty1406 ........................................................BAT 5 EKİM
fbtl ...................................................................BAT 5 EKİM allbaby .............................................................BAT 6 EKİM berna83 ............................................................BAT 6 EKİM sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM 010712 ..............................................................BAT 10 EKİM dududada ........................................................BAT 11 EKİM 21DAMLA .........................................................BAT 12 EKİM - Z zeytin85 ...........................................................BAT 12 EKİM
- @asyanes ...........................................................BAT 13 EKİM
- C Cosmo_girl ......................................................BAT 13 EKİM
- @elalmami ..........................................................BAT 15 EKİM
- A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
sumeyye6134 ...................................................BAT 15 EKİM sumbulce ..........................................................BAT 19 EKİM Kedili0983 .......................................................BAT 21 EKİM - @smyyali ............................................................BAT 24 EKİM
- V vuslat13 ............................................................BAT 24 EKİM
plasure .............................................................BAT 26 EKİM nurgulu ............................................................BAT 28 EKİM svly4414 ............................................................BAT ??? ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
Bence o aradaki hatunlar da hamileEger olmasalardi oteki ay icin isim yazdirirlardi
Canim ben sag tarafima hic yatamıyorum dmarlarim cekiliyo resmen cok ayakta kalma bence daha yeni zorlamasin seni ben ozellikle aksamlari hic kalkmiyorumevet canım ilk bugun ders anlatyorum tam dayanamadım oturdum.inş kolay geçer
Kizim en sadik ben ciktim bak hic birakmiyorun sizi hasla yavrucumyoksa saklıyolar mı bizden??? kırmızıyı görseler ağlaya ağlaya gelirlerdi haklısınnetleştircem derken bizi unuttular gelince haşlıcam ama hepsini
anladım canım çok sağol..fırsat bulduça otururum artıkCanim ben sag tarafima hic yatamıyorum dmarlarim cekiliyo resmen cok ayakta kalma bence daha yeni zorlamasin seni ben ozellikle aksamlari hic kalkmiyorum
Araya girmiciiiimm hakettiler haslanmayi beklerken hep beraber bekledik sevincini de yasamak hakkimizyoksa saklıyolar mı bizden??? kırmızıyı görseler ağlaya ağlaya gelirlerdi haklısınnetleştircem derken bizi unuttular gelince haşlıcam ama hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?