Araya girmiciiiimm hakettiler haslanmayi beklerken hep beraber bekledik sevincini de yasamak hakkimiz
Cok tesekkur ederim darisi tum isteyenlerin basinaAllah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım
Yok be canisiiii kızlar daha kirmizilar ortada yok da hamilelik testi negatif çıkıyor kan testi yaptırcam bayrama kadar olmazsam her türlü buraya koscam :))yoksa saklıyolar mı bizden??? kırmızıyı görseler ağlaya ağlaya gelirlerdi haklısınnetleştircem derken bizi unuttular gelince haşlıcam ama hepsini
Yok be canisiiii kızlar daha kirmizilar ortada yok da hamilelik testi negatif çıkıyor kan testi yaptırcam bayrama kadar olmazsam her türlü buraya koscam :))
allah analı babalı büyütsün inşallah en güzel bebek isimlerinden birini vermişsindir kesinlikle ama merak ettim ben nedir yavrumuzun ismi.Cok tesekkur ederim darisi tum isteyenlerin basina
canm yaptım testim daha da silik sanki çatlamadıysa da yarın çatlar mutlaka yarın da çalışma var :)Canim senin yumurta catlamis hiç değilse bugünü yarını değerlendir inş gecirmemis olursun canım. Test yapmaya devam et bakalım çizgi iyice siliklesecek mi?
canm pozitife yakın yarın da yap test yarın koyulaşırKedili0983 bu gunku testim canlarim pek icimden gelmesede yine kendimi test yaparken buldum
İnşallah olmuştur canım için rahat oldun sakın üzme kendini stres yapma Allah sana en hayırlı zamanda en hayırlı evlatları versin kuzumkızlar benm test iyice silikleşti ama korkuyorum ya tutmadıysa ya buluşma olmadıysa içerde
Günaydın minik kuzugünaydın hanımlarrrr
Gunaydin canlar, kuzum beni lisyeden cikarabilirsin. Agrim cok artinca doktora gittim, idrar yolu enfksyonu varmis bi suru ilac verdi tabii once test yapti bebis yok
birileri bana seslendi galibaaaGünaydınnn Tatlışlarrr :) artık kendime geldim kırmızı görünceki yaşadığım mutsuzluk yerini umuda bıraktı muhtarımızında dediği gibi ekim ayı dikim ayı çok umutluyum bu aydan hatta cumaya doktor randevusu da aldım bu arada hamişerimiz bizi yalnız bırakmayın sizden güç alıyoruz bizzz...
birileri bana seslendi galibaaaher daim buralardayım hepinizin nöbetini tutuyorum bekliyorumm
adetinin son günü başlaKızlar netten ovülasyon testi aldım.şuan regliyim ne zaman başlim kullanmaya?? Ve sabah ilk idrarımla değil ikincisiylemi yapıcakdm?tam olarak dikkat etmem gereken şeyler nelerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?