ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

birileri bana seslendi galibaaa her daim buralardayım hepinizin nöbetini tutuyorum bekliyorumm

Sen en vefalısı çıktın valla hakkını yiyemeyiz bu halde bile bizi hiç yalnız bıramıyorsun tatlışım hepte böyle kal inşallah burdan ilk bebişimizin doğum haberini alacağımız günlerde gelir

Gunaydin canlar, kuzum beni lisyeden cikarabilirsin. Agrim cok artinca doktora gittim, idrar yolu enfksyonu varmis bi suru ilac verdi tabii once test yapti bebis yok
Çok geçmiş olsun kuzucum kadın olmak çok zor işte o kadar narinizki aslında ahh ahh .. En kısa sürede iyileşeceksin inşallah

Gunaydin canlar, kuzum beni lisyeden cikarabilirsin. Agrim cok artinca doktora gittim, idrar yolu enfksyonu varmis bi suru ilac verdi tabii once test yapti bebis yok

Canım bende çok yaşıyorum o lanet durumu bide benimki kronik bir hal aldı malesef ama bu en fazla iki haftada atlatacağın birşey ilaçlar bitince başla yine çalışmalara umutsuzluğa kapılma

Canım bende çok yaşıyorum o lanet durumu bide benimki kronik bir hal aldı malesef ama bu en fazla iki haftada atlatacağın birşey ilaçlar bitince başla yine çalışmalara umutsuzluğa kapılma

adamların tepesinden inmedik sabah akşam banyo yatak arası mekik dokuyunca üşütmemek elde değil

bebişlerrrrrrrrrrrrr duyun sesimizi çektiklerimizi bi göründe gelin artık yaaaaaaaaaaaaaa

Kızlar Kocişim grip oldu antibiyotiğe başladı o antibiyotikliyken ilişki uygun olur mu ?

Kızlar Kocişim grip oldu antibiyotiğe başladı o antibiyotikliyken ilişki uygun olur mu ?

Hımm kadına pek önermiyorlar sanırım ama erkekte spermi ne kadar etkiler bilemiyorum bide tahminimce antibiyotik 7 gün sürüo senin yumurtlama dönemi geçtimi yoksa daha varmı?

Valla canım şimdi ne desem yalan olur istersen sorabileceğin bi doktor varsa sor burda biz ne desek doğru olmaz sonuçta ama şöyle bir durum da var şuan bende antibiyotik kullanıyorum dün doktora kullanmasam olurmu sonuçta korunmuyorum her an çocuk olma ihtimali olabilir ve bu durumu kötü etkilermi falan dedim doktorda hamile olmadığın sürece birşey olmaz kullanman lazım enfeksiyon için dedi..yani bişi olmaz gerek yok bu paniğe gibisinden konuştu bende kullanıyorum şuan..zaten olacağını düşünse bu sürede korun derdi sanırım..

aklın karışması normal kuzum ama ben şöyle bi mantıktayım sonuçta antibiyotik spermi etkiledi diyelim zaten bi döllenme oluşana kadar sağlıksız tüm spermler ölüyo eğer bi tutunma gerçekleşcekse bu sağlıklı spermle oluşacağı için çok ta büyük bi problem olmaz gibime geliyo

Kızlar ben Dr a ulaşamadım bayram tatiline erkenden çıkmış aklınızda olsun eğer bir vesile ile bir Dr la konuşursanız kocişim agumentin kullanıyor

Selam kizlarrr nasilsiniz? Evdeki internette problem var telefondan giriyorum. Hepinizi ayri ayri öpüyorum. Yeni hamisimize de hayirli olsun o 3.hamisimiz 30 olsun 300 olsun isteyen herkes hayirlica annis olsun ins:) bir dua demistim ya size benim bitti bugün abdest alıp baslicam insallah. Size de yazıyorum okuyalim hep birlikte hayirlara vesile olur insallah.

Kızlar ben Dr a ulaşamadım bayram tatiline erkenden çıkmış aklınızda olsun eğer bir vesile ile bir Dr la konuşursanız kocişim agumentin kullanıyor

Aa şimdi aklıma geldi ben cuma doktora gidicem eğer o vakte kadar öğrenemessen sorarım senin için canım

10 defa Allahuekber
Besmele
Ferdün hayyün gayyümün hakemün adlün kuddüsün rabbi hebli min ledünke zürriyetün dayyibetün inneke semiud'dua rabbi inni vehenelazimü min niveştealerra'sü şeyben velem eküni bi duaike rabbi şegıyya vecallî lisane sıdķın fil ahirine.
Her sabah açken 19 defa su veya zemzeme okunup her defasinda bir yudum icilecek.
Hepimize şifa olur insallah. Meryem süresini de demistiniz ya onu da yapalım. Verecek olan Rabbim tabi O ol derse zaten olur ama bunu da ablam gönderince dedim hemen kizlara da yazayim hepimiz hamis olalim ins bebisler gelsin artik en hayirli vakitte. Hepinizi cok seviyorum net yapilana kadar beni unutmayin ne olurrrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…