- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
birileri bana seslendi galibaaaher daim buralardayım hepinizin nöbetini tutuyorum bekliyorumm
benim geri sayım başladı şafak 5
Çok geçmiş olsun kuzucum kadın olmak çok zor işte o kadar narinizki aslında ahh ahh .. En kısa sürede iyileşeceksin inşallahGunaydin canlar, kuzum beni lisyeden cikarabilirsin. Agrim cok artinca doktora gittim, idrar yolu enfksyonu varmis bi suru ilac verdi tabii once test yapti bebis yok
Gunaydin canlar, kuzum beni lisyeden cikarabilirsin. Agrim cok artinca doktora gittim, idrar yolu enfksyonu varmis bi suru ilac verdi tabii once test yapti bebis yok
Canım bende çok yaşıyorum o lanet durumu bide benimki kronik bir hal aldı malesef ama bu en fazla iki haftada atlatacağın birşey ilaçlar bitince başla yine çalışmalara umutsuzluğa kapılma
Kızlar Kocişim grip oldu antibiyotiğe başladı o antibiyotikliyken ilişki uygun olur mu ?
3 gün varHımm kadına pek önermiyorlar sanırım ama erkekte spermi ne kadar etkiler bilemiyorum bide tahminimce antibiyotik 7 gün sürüo senin yumurtlama dönemi geçtimi yoksa daha varmı?
3 gün var
Kızlar Kocişim grip oldu antibiyotiğe başladı o antibiyotikliyken ilişki uygun olur mu ?
Kızlar ben Dr a ulaşamadım bayram tatiline erkenden çıkmış aklınızda olsun eğer bir vesile ile bir Dr la konuşursanız kocişim agumentin kullanıyor
Ben seni yerim yerimmmm dua yazdim oku olur mu:)ayserram gördüm seniiiii
Çok saol sabah birnci idrarı yaptıkdan snra az su tüketicem dimiadetinin son günü başla
2. idrarla yap daha net olur
az su süketmeye çalış idrarın biriksin
resmini paylaş bizde görelim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?