ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Oldu canim 2 gun kasiklarim cok agridi bide acik renk akintim oldu ama bugun kasiklarim agirmiyor

Bence senin yumurtan catlamis akintinin geldigi gun asil yumurta catlama buyuklugune erisip catlarmis ve icinden dollenmeye hazir kucuk yumurta cikarmis akintinin sebebi buyuk yumurtanin catlamasi regl olmamizin sebebi ise dollenmeyen yumurtanin vucuttan atilmasiymis bende vucudumu bu sekilde tanimis oldum :)

Canım bende çok yaşıyorum o lanet durumu bide benimki kronik bir hal aldı malesef ama bu en fazla iki haftada atlatacağın birşey ilaçlar bitince başla yine çalışmalara umutsuzluğa kapılma
Haklisin canim, insallah onumuzdeki aylara bakcaz artik

Aaa bilmiyordum ben bunu ogrenmis oldum canim sagol napsam ben simdi yumusu yapmasam mi bu gece devam mi etsem akintim gene var ama bilemedim

anladım canım.hcg değerime kaç günde bakılmalı peki

canim dr unun dediklerini takip etmelisin. Ben iki drdan fikir aldim ikisinin de tarzları farkli. Biri ben hayatta hcg ye bakmam dedi. Biri de ben ondan takip ediyorum dedi. Ben de kaldim öyle senin dr yol icin bisi dedi mi 6 saat uzun diil mi

canim dr unun dediklerini takip etmelisin. Ben iki drdan fikir aldim ikisinin de tarzları farkli. Biri ben hayatta hcg ye bakmam dedi. Biri de ben ondan takip ediyorum dedi. Ben de kaldim öyle senin dr yol icin bisi dedi mi 6 saat uzun diil mi
doktor kan değerimi görmeden gitmiş canım konuşamadık o yuzden

Bende sizden yorum aliyorum ama anlaya bildigim kadarini soyliyim sen 12 yada 13 cu gun yumurtliycaksin sanirim ablacim benimde boyleydi 12 13 te kizardi
ay yerim ben seni damlacım küçük kuzucum..saol yorumun için ..bende öyle gördüm yarın ilişkiye başlıcam preseed de yeni geldi allah allah allah kim tutar beni

Kizlar ben bir sure katilamayacagim araniza. Dr umla konuştum cok gerildigimi vs bana bunu konusmayi yasakladi. Ilk uc ay iliski de yokmuş. Evdekilerle bu konuyu tamamen unutacagiz. Bu nedenle girmeyecegim bir de telefon pc elektro manyetik alandan ayri kalacakmisim. Hepinize dualarimi gonderecegim dondugumde her hiriniz hamis olacaksınız inaniyorum :) gorusuruz kizlarbsiz de dualarinizi esirgemeyin opuldunuz

Arkadaşlar merhaba :)pcos hastasıyım. Soğan kürü ile adet düzensizliğimi yenmeye çalışırken bir yandan da ne okur ne olmaz diye ovulasyon testi yapıyorum. Bugün testi yaptığımda ikinci çizgiyi ilk kez bu kadar yogun gordum ama pozitif mi degil mi anlayamadim. Resim boyutu cok buyuk uyarisi aldigimdan screenshot ekleyebildim. Bana bir fikir verebilir misiniz?

Tatlim bencede stres cok kotu birsey bak rabbim zaten ilk asamayi gecmeni sagladi akisina birak hersey cok guzel olur bizim burdaki en buyuk stresimiz o ilk asama insallah hepimiz onu basarinca gerisi kolaycana gelcek sende eger cok takiliosan bencede bir sure kafani uzak tut bebisin gayet saglikli bi hale gelincede ara ara gir durumunu bildir en azindan hadi cok dikkat et kendine insallah geldiginde listedeki herkesi hamis gorursun :)

Sanki yarin ikinci cizgin daha cok koyulasacak yumurta catlamaya tam hazir olacak gibi duruyor pozitif olmasi icin iki cizgininde ayni koyulukta veya T nin daha koyu olmasi lazim

ay yerim ben seni damlacım küçük kuzucum..saol yorumun için ..bende öyle gördüm yarın ilişkiye başlıcam preseed de yeni geldi allah allah allah kim tutar beni

Asliii preseedemi baslican kizzz ayy cok heyecanli bende bu ay olmassa diger ay denicem kocam su ara cok stres yapiosun kafandan cikar olursa olur zaten dio o yuzden simdi almaya cesaret edemedim ama senin deneyimlerinle en azindan kararimi netlestirirm canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…