ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

evet kuzucum aldım dayanamadım çok pozitif yorumlar var türkiyede ve yurt dışında .. bakalım yarın 2.çizgi koylaşırsa denemeye başlıcam ..bakalım bende işe yarayacakmı .. şansa kocamda nasıl hasta anlatamam ama emir demiri keser diyor bana ..ölsemde görevimi yapıcam diyor

Sanki yarin ikinci cizgin daha cok koyulasacak yumurta catlamaya tam hazir olacak gibi duruyor pozitif olmasi icin iki cizgininde ayni koyulukta veya T nin daha koyu olmasi lazim
Cevapladigin icin cok tesekkur ederim. Akinti takibi de yapiyorum. Bugun ovulasyon belirtisi orada da belirdi yavastan. Sanirim degerlendirsem iyi olacak gibi gorunuyor. Hersey nasip :)

tatlım 2.çizgi bu kıvama geldiğinde önmüzdeki 4 gün çalışma yapın diyorum herkese bende aynı taktiği uyguluyorum çünkü heran yumurtlayabiliyo insan bazen 2.çizgi 1.den koyu olmuyor aynı tonda falan oluyor ve birde bakmışsın bir sonraki günkü teste 2. çizgi açılmaya başlamış gece yumurtlamışsın ..risk almaya gerek yok bu 4 gün çalış canım benim ..şansa bırakma

Inan bu koyulukta cizgiyi gormek bile banaboyle buyuk moral oldu ki anlatamam. 45 hatta 50 gunluk adet dongulerimde ovulasyon takibi zaten bir hayal neredeyse. Sogan kuru ile adet duzenlerken bu goruntu bile mutlu etti beni. Allah hepimizin gonlundekini nasip etsin insallah. Cevabin icin cok tesekkur ederim. Sevgiler ♡

İnsallah ilk denemende işe yarar tatlim bende cok yorum okudum aslinda hevesim var ama diger ay dusunuorm buranin preseed yorumcusu sen olursun artik bu arada ne sanslisin keske hepimizin kocasi senin gibi gorev askiyla yanip tutuşsaa :)

sakın ihmal etme tatlım bu 4 gün çalışma yap..bende öpüyorum seni .. Allah müjdeni almayı nasib etsin bize inşallah

Cnm beni nye sildinz 2 ekim

Cevapladigin icin cok tesekkur ederim. Akinti takibi de yapiyorum. Bugun ovulasyon belirtisi orada da belirdi yavastan. Sanirim degerlendirsem iyi olacak gibi gorunuyor. Hersey nasip :)

Akinti basladiysa hic durma degerlendir derim :)

İnsallah ilk denemende işe yarar tatlim bende cok yorum okudum aslinda hevesim var ama diger ay dusunuorm buranin preseed yorumcusu sen olursun artik bu arada ne sanslisin keske hepimizin kocasi senin gibi gorev askiyla yanip tutuşsaa :)
bak @elalmami de deniyor bu ay preseed i .. bakalım göreceğiz .. eğer almaya karar verirsen bana haber ver gittigidiyorda çok uyguna satan biri var ve ürün orjinal son kullanma tarihide ocak 2016 .. aklında olsun piyasada çok sahtesi var yada kazığa satııyorlar ..

Canlarim merhaba gecen haftadan beri bayagi yogunum yorgunum diş gebelik kesinleşti dun iğne yapildi haftaya kadar düşer dedi Dr ..onu geçtim pasami anaokuluna vermiştim ve dengesiz bir öğretmene denk geldi ve onunla cebelestik oğlumun sinifini falan değiştirdik yani çok mutsuzum kizlar dayanilcak gibi değil psikolojik sifir

Aa süper o zaman alcagim zaman sen beni yönlendirirsin tatliş :) hem ikinizin denemeside çok ii oldu bura artik ovulasyon+preseed tecrübeleri mekanı olur sayenizde kizlar :))

Tatlim yasadiklarin hicte kolay degil ve ne zaman canin sıkılırsa gel buraya bizle paylaş elimizden geldiğince yardımcı oluruz ama paşan olduğu için çok şanslısın ve en azindan yasadigin sorunlar eminim cogu annenin basina geliyordur bazen bende bi cocugum olsada en azindan onla ugrassam diorum sen en azindan canin bile sıkılsa ona bi sarılsan koklasan o an kendine gelirsin biz pek yapamıyoruz onu malesef

Canım Allah sevdiği kuluna zorluk yaşatırmış derler ya ben buna canı gönülden inanıyorum bu Günler'de geçecek inşallah en kısa sürede bu dönemde bitecek eminim

inşallah kuzum ekim ayından umutluyum senin adına dene bakalım faydası olursa bizlerde alırız
Inşallah yaa sürekli hepimiz için bebiş diliyorum .. Bu ay ben aslında pek umutlu Değilim Kocişim çok hasta grip , gene çalışırız diyor ama tabi ne kadar başarılı oluruz Allah bilir artık

Inşallah yaa sürekli hepimiz için bebiş diliyorum .. Bu ay ben aslında pek umutlu Değilim Kocişim çok hasta grip , gene çalışırız diyor ama tabi ne kadar başarılı oluruz Allah bilir artık

olacak oldumu tatlım engel yok herşekilde olur eğer olmıycaksada kendimizi yırtsakta olmuyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…