- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
evet kuzucum aldım dayanamadım çok pozitif yorumlar var türkiyede ve yurt dışında .. bakalım yarın 2.çizgi koylaşırsa denemeye başlıcam ..bakalım bende işe yarayacakmı .. şansa kocamda nasıl hasta anlatamam ama emir demiri keser diyor bana ..ölsemde görevimi yapıcam diyorAsliii preseedemi baslican kizzz ayy cok heyecanli bende bu ay olmassa diger ay denicem kocam su ara cok stres yapiosun kafandan cikar olursa olur zaten dio o yuzden simdi almaya cesaret edemedim ama senin deneyimlerinle en azindan kararimi netlestirirm canim :)
Cevapladigin icin cok tesekkur ederim. Akinti takibi de yapiyorum. Bugun ovulasyon belirtisi orada da belirdi yavastan. Sanirim degerlendirsem iyi olacak gibi gorunuyor. Hersey nasip :)Sanki yarin ikinci cizgin daha cok koyulasacak yumurta catlamaya tam hazir olacak gibi duruyor pozitif olmasi icin iki cizgininde ayni koyulukta veya T nin daha koyu olmasi lazim
tatlım 2.çizgi bu kıvama geldiğinde önmüzdeki 4 gün çalışma yapın diyorum herkese bende aynı taktiği uyguluyorum çünkü heran yumurtlayabiliyo insan bazen 2.çizgi 1.den koyu olmuyor aynı tonda falan oluyor ve birde bakmışsın bir sonraki günkü teste 2. çizgi açılmaya başlamış gece yumurtlamışsın ..risk almaya gerek yok bu 4 gün çalış canım benim ..şansa bırakmaArkadaşlar merhaba :)pcos hastasıyım. Soğan kürü ile adet düzensizliğimi yenmeye çalışırken bir yandan da ne okur ne olmaz diye ovulasyon testi yapıyorum. Bugün testi yaptığımda ikinci çizgiyi ilk kez bu kadar yogun gordum ama pozitif mi degil mi anlayamadim. Resim boyutu cok buyuk uyarisi aldigimdan screenshot ekleyebildim. Bana bir fikir verebilir misiniz?Eki Görüntüle 1259769
Inan bu koyulukta cizgiyi gormek bile banaboyle buyuk moral oldu ki anlatamam. 45 hatta 50 gunluk adet dongulerimde ovulasyon takibi zaten bir hayal neredeyse. Sogan kuru ile adet duzenlerken bu goruntu bile mutlu etti beni. Allah hepimizin gonlundekini nasip etsin insallah. Cevabin icin cok tesekkur ederim. Sevgiler ♡tatlım 2.çizgi bu kıvama geldiğinde önmüzdeki 4 gün çalışma yapın diyorum herkese bende aynı taktiği uyguluyorum çünkü heran yumurtlayabiliyo insan bazen 2.çizgi 1.den koyu olmuyor aynı tonda falan oluyor ve birde bakmışsın bir sonraki günkü teste 2. çizgi açılmaya başlamış gece yumurtlamışsın ..risk almaya gerek yok bu 4 gün çalış canım benim ..şansa bırakma
evet kuzucum aldım dayanamadım çok pozitif yorumlar var türkiyede ve yurt dışında .. bakalım yarın 2.çizgi koylaşırsa denemeye başlıcam ..bakalım bende işe yarayacakmı .. şansa kocamda nasıl hasta anlatamam ama emir demiri keser diyor bana ..ölsemde görevimi yapıcam diyor
sakın ihmal etme tatlım bu 4 gün çalışma yap..bende öpüyorum seni .. Allah müjdeni almayı nasib etsin bize inşallahInan bu koyulukta cizgiyi gormek bile banaboyle buyuk moral oldu ki anlatamam. 45 hatta 50 gunluk adet dongulerimde ovulasyon takibi zaten bir hayal neredeyse. Sogan kuru ile adet duzenlerken bu goruntu bile mutlu etti beni. Allah hepimizin gonlundekini nasip etsin insallah. Cevabin icin cok tesekkur ederim. Sevgiler ♡
Cnm beni nye sildinz 2 ekimbat listemizin son hali kızlar
- @papatya_2014....................................................BAT 18 EYLÜL
1.HAMİLEMİZ - @vivianne ............................................................BAT 24 EYLÜL
2.HAMİLEMİZ - @backspace55......................................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE - @masal2010.........................................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE - @murnur55 .........................................................BAT 27 EYLÜL
3.HAMİLEMİZ - @lale-naren.........................................................BAT 28 EYLÜL
AŞILAMA - @efe11 .................................................................BAT 28 EYLÜL
BEKLEMEDE - @demir6133 ........................................................BAT 2 EKİM
BEKLEMEDE - @nirsen...............................................................BAT 3 EKİM
- @mercimeque .....................................................BAT 4 EKİM
- @TIRMIK ............................................................BAT 4 EKİM
- @pretty1406........................................................BAT 5 EKİM
- @fbtl ...................................................................BAT 5 EKİM
allbaby ..............................................................BAT 6 EKİM - @berna83............................................................BAT 6 EKİM
- @sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM
- @010712..............................................................BAT 10 EKİM
- @dududada ........................................................BAT 11 EKİM
- @dberil34...........................................................BAT 12 EKİM
- @21DAMLA.........................................................BAT 12 EKİM
- @zeytin85 ...........................................................BAT 12 EKİM
- @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
- @Cosmo_girl ......................................................BAT 13 EKİM
- @elalmami ..........................................................BAT 15 EKİM
- @afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
- @sumeyye6134 ...................................................BAT 15 EKİM
- @sumbulce ..........................................................BAT 19 EKİM
Kedili0983 .......................................................BAT 21 EKİM - @smyyali .............................................................BAT 24 EKİM
- @vuslat13 ............................................................BAT 24 EKİM
plasure .............................................................BAT 26 EKİM - @nurgulu ............................................................BAT 28 EKİM
svly4414 ............................................................BAT ??? ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
Cevapladigin icin cok tesekkur ederim. Akinti takibi de yapiyorum. Bugun ovulasyon belirtisi orada da belirdi yavastan. Sanirim degerlendirsem iyi olacak gibi gorunuyor. Hersey nasip :)
bak @elalmami de deniyor bu ay preseed i .. bakalım göreceğiz .. eğer almaya karar verirsen bana haber ver gittigidiyorda çok uyguna satan biri var ve ürün orjinal son kullanma tarihide ocak 2016 .. aklında olsun piyasada çok sahtesi var yada kazığa satııyorlar ..İnsallah ilk denemende işe yarar tatlim bende cok yorum okudum aslinda hevesim var ama diger ay dusunuorm buranin preseed yorumcusu sen olursun artik bu arada ne sanslisin keske hepimizin kocasi senin gibi gorev askiyla yanip tutuşsaa :)
Hehehe, evet degerlendirmem muhakkak lazim. Umarim esim maca gitmezAkinti basladiysa hic durma degerlendir derim :)
bak @elalmami de deniyor bu ay preseed i .. bakalım göreceğiz .. eğer almaya karar verirsen bana haber ver gittigidiyorda çok uyguna satan biri var ve ürün orjinal son kullanma tarihide ocak 2016 .. aklında olsun piyasada çok sahtesi var yada kazığa satııyorlar ..
Canlarim merhaba gecen haftadan beri bayagi yogunum yorgunum diş gebelik kesinleşti dun iğne yapildi haftaya kadar düşer dedi Dr ..onu geçtim pasami anaokuluna vermiştim ve dengesiz bir öğretmene denk geldi ve onunla cebelestik oğlumun sinifini falan değiştirdik yani çok mutsuzum kizlar dayanilcak gibi değil psikolojik sifir
Canım Allah sevdiği kuluna zorluk yaşatırmış derler ya ben buna canı gönülden inanıyorum bu Günler'de geçecek inşallah en kısa sürede bu dönemde bitecek eminimCanlarim merhaba gecen haftadan beri bayagi yogunum yorgunum diş gebelik kesinleşti dun iğne yapildi haftaya kadar düşer dedi Dr ..onu geçtim pasami anaokuluna vermiştim ve dengesiz bir öğretmene denk geldi ve onunla cebelestik oğlumun sinifini falan değiştirdik yani çok mutsuzum kizlar dayanilcak gibi değil psikolojik sifir
Damla ben sana dünde söyledim sen bu 4 gün durmadan çalış tutucak inşallah bebişKedili0983 ablacim testime yorum yaparmisin bu aksamda calissam mi yoksa bir gun var bir gün yok mu yapsam?
kuzuuuu preseedim geldiiiiii inşallah işe yarar dedikleri gibikızlarrrr ne kaynatıyonuz bakayım bensiz bensizzzz
kuzuuuu preseedim geldiiiiii inşallah işe yarar dedikleri gibi
Inşallah yaa sürekli hepimiz için bebiş diliyorum .. Bu ay ben aslında pek umutlu Değilim Kocişim çok hasta grip , gene çalışırız diyor ama tabi ne kadar başarılı oluruz Allah bilir artıkinşallah kuzum ekim ayından umutluyum senin adına dene bakalım faydası olursa bizlerde alırız
Inşallah yaa sürekli hepimiz için bebiş diliyorum .. Bu ay ben aslında pek umutlu Değilim Kocişim çok hasta grip , gene çalışırız diyor ama tabi ne kadar başarılı oluruz Allah bilir artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?