ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kizlar selam

baya gelemedim. Iste uzrrime o kadar is yıktılar ki. Dr da hcg takibi yapiyor 2 gunde bir strestrn aglayacak raddeyr geldim. Iki gun fazla artiyor iki gun iki katini bulmuyor. Nerden erken ogrendim aklima miciyim dedim kac kere. 5000 olursa kese görünecektir dediler. Once hcg sonra kese ara dr a soyle dr un biri hamilesin soyleyebilirsin derken diğer drum 3 ay kimseye hamileyim demek yok diyor....

Ote yandan ev feci halde is uapmaya cekiniyorum bayram geliyor yapayim diyorum bu seer karnim agriyor.

kisacasi sakin kalmaya calisiyorum ama yavrumun cok stresli bir anasi olacak anladim

canm doktorun haklı bence en az 3 ay dolana kadar kimseye sölemeyin ben 2aylıkta öğrendim eşim annesi gile söyledi kendisi de dağıttı derken herkes öğrendi ardından düşük yaptım millete tek tek laf anlatıyosun allah korusun öyle bişey yaşama ama ola ki bişey olursa sen zorda kalırsın bu kadın da düşük yaptı üzülür mü sorarsak diye düşünmüyo kimse canm.. sen kafana takma hcg sonuclarını doktor değerlendirsin sen düşünürsen içinden cıkamazsın benm 2000lerdeydi göründü kese de bebek de .. güvenilir bi doktor bul kendini ona ve allaha emanet et canm :)

[QUOTE26, po53419, member: 228389"]canm doktorun haklı bence en az 3 ay dolana kadar kimseye sölemeyin ben 2aylıkta öğkaldim eşim annesi gile kendisi de dağıttı derken herkes öğrendi ardından düşük yaptım millete tek tek laf anlatıyosun allah korusun öyle bişey yaşama ama ola kilursa sen zorda kalırsın bu kadın da düşük yaptı üzülür mü sorarsak diye düşünmüyo kimse canm.. sen kafana takma hcg sonuclarını doktor değerlendirsin sen düşünürsen içinden cıkamazsın benm 2000lerdeydi göründü kese de bebek de .. güvenilir bi doktor bul kendini ona ve allaha emanet et canm :)[/QUOTE]

Guvenilir bir dr um da yok canim yadam hastanesine gidiyorum adam habire hcg istiyor artik parasinda degilim ama yipraniyorum kac cikacak diye. Artik vazgectim yarin istrmisti yapmayacagim Allahima emanet O ol dedi oldu Rabbim herseyin en iyisini bilir.

isim de beni cok bunaltiyor yoruluyorum bugun artik universitede islerim var deyip rapor aldim sabah islerimi hallettim kahvalti ettim 10d gene uzandim uyudum. Aksam fa yuruyis yaparak kursa gidecegim. Raporluyum hala isten ariyorlar yabanvi hasta var diye sinir oluyorum.

icim sıķkın kizlar vallahi

Guvenilir bir dr um da yok canim yadam hastanesine gidiyorum adam habire hcg istiyor artik parasinda degilim ama yipraniyorum kac cikacak diye. Artik vazgectim yarin istrmisti yapmayacagim Allahima emanet O ol dedi oldu Rabbim herseyin en iyisini bilir.

isim de beni cok bunaltiyor yoruluyorum bugun artik universitede islerim var deyip rapor aldim sabah islerimi hallettim kahvalti ettim 10d gene uzandim uyudum. Aksam fa yuruyis yaparak kursa gidecegim. Raporluyum hala isten ariyorlar yabanvi hasta var diye sinir oluyorum.

icim sıķkın kizlar vallahi[/QUOTE]
canm en olmadı işteki yetkililerine söylersin hamileyim düşük riskim var diye idare ederler belki hiç bişey bebişinden önemli değil sıkma canını kendini ve onu düşün gerisini görmezden gel canm

Kızlar bu testi şimdi yaptım.dün gece preseed ile çalışma yaptık bugunde mi yapalım.yoksa yarın mi yapalım çünkü tam c kadar koyu değil kafam karıştı.

Eklentiler

• 20141001_165638.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar bu testi şimdi yaptım.dün gece preseed ile çalışma yaptık bugunde mi yapalım.yoksa yarın mi yapalım çünkü tam c kadar koyu değil kafam karıştı.
canm C çizgisi de çok koyu değil ama yarın da ha koyu da olabilir bundan sen bugunu de değerlendir..

kızlarr merhabalarr:)) valla muhtar herkese kızmış bende selam vereyim dedim benim mazaretim var yorgunlğuktan giremiyorum biraz okuyp çıkyıyoum.bugünde öldüm veli toplantısı kurban bayramı etkinlikleri derken benim pil bitti umarım heresin güzel haberlerini alırızz

Kesinlikle bu gün yarın ve öbürgünü değerlendir tatlım sakın ihmal etme müjdeni alıcaz Allah'ın izni ile

Kızlar bugünki ovü testim.dün silikti bugün daha belirgin şimdi 24 saat içinde çatlayacakmı demek bu ?

Eklentiler

• IMG_20141001_164901.webp
    118,8 KB · Görüntüleme: 66
Inşallah tutmuştur canım ama biliyorsun bazen hamiş olduğu halde negatif gören var boşuna moralin bozulmasın sen bilirsin ama çok az kalmış kuzum
bugün adet günü canım ama olmadım ve olacak gibi değilim test adetten 2 gün önce yaptım negatif ama yumurtlama üzerinden 14 gün geçmesi gerekirmiş ya o şekil düşünürsek daha 3 gün var ama normalde bugün olmalıydım

kızlar ALLAHIN izniyle hamileyim değerim 925 çıkmış ama doktor üstten baktı kese görünmedi bu normal mi?

sağlıkla kucağına da alırsın umarım canımcım :) sonra da mutlulukla büyütürsün :) darısı başımıza. sanırım kese görmek için biraz erken

ya doktor bana en erken 2-3 ay içinde hamile kalırsın demesine ve bu ay yumurtlama günümde kocamla ayrı şehirlerde olmamıza rağmen bat yaklaştıkça geriliyorum. alışkanlık mı oldu nedir : )))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…