inşallah canm inşallah rabbim hepimize versin :)İnşallah olmuştur canım için rahat oldun sakın üzme kendini stres yapma Allah sana en hayırlı zamanda en hayırlı evlatları versin kuzum
canm doktorun haklı bence en az 3 ay dolana kadar kimseye sölemeyin ben 2aylıkta öğrendim eşim annesi gile söyledi kendisi de dağıttı derken herkes öğrendi ardından düşük yaptım millete tek tek laf anlatıyosun allah korusun öyle bişey yaşama ama ola ki bişey olursa sen zorda kalırsın bu kadın da düşük yaptı üzülür mü sorarsak diye düşünmüyo kimse canm.. sen kafana takma hcg sonuclarını doktor değerlendirsin sen düşünürsen içinden cıkamazsın benm 2000lerdeydi göründü kese de bebek de .. güvenilir bi doktor bul kendini ona ve allaha emanet et canm :)Kizlar selam
baya gelemedim. Iste uzrrime o kadar is yıktılar ki. Dr da hcg takibi yapiyor 2 gunde bir strestrn aglayacak raddeyr geldim. Iki gun fazla artiyor iki gun iki katini bulmuyor. Nerden erken ogrendim aklima miciyim dedim kac kere. 5000 olursa kese görünecektir dediler. Once hcg sonra kese ara dr a soyle dr un biri hamilesin soyleyebilirsin derken diğer drum 3 ay kimseye hamileyim demek yok diyor....
Ote yandan ev feci halde is uapmaya cekiniyorum bayram geliyor yapayim diyorum bu seer karnim agriyor.
kisacasi sakin kalmaya calisiyorum ama yavrumun cok stresli bir anasi olacak anladim
[QUOTE26, po53419, member: 228389"]canm doktorun haklı bence en az 3 ay dolana kadar kimseye sölemeyin ben 2aylıkta öğkaldim eşim annesi gile kendisi de dağıttı derken herkes öğrendi ardından düşük yaptım millete tek tek laf anlatıyosun allah korusun öyle bişey yaşama ama ola kilursa sen zorda kalırsın bu kadın da düşük yaptı üzülür mü sorarsak diye düşünmüyo kimse canm.. sen kafana takma hcg sonuclarını doktor değerlendirsin sen düşünürsen içinden cıkamazsın benm 2000lerdeydi göründü kese de bebek de .. güvenilir bi doktor bul kendini ona ve allaha emanet et canm :)
Kızlar bir arkadaşım kendi Dr una sormuş benim olayı , Erkeğin antibiyotik kullanması bebiş çalışmalarını etkilemezmiş sizinde aklınıDa olsun
canm C çizgisi de çok koyu değil ama yarın da ha koyu da olabilir bundan sen bugunu de değerlendir..Kızlar bu testi şimdi yaptım.dün gece preseed ile çalışma yaptık bugunde mi yapalım.yoksa yarın mi yapalım çünkü tam c kadar koyu değil kafam karıştı.
Kesinlikle bu gün yarın ve öbürgünü değerlendir tatlım sakın ihmal etme müjdeni alıcaz Allah'ın izni ileKızlar bu testi şimdi yaptım.dün gece preseed ile çalışma yaptık bugunde mi yapalım.yoksa yarın mi yapalım çünkü tam c kadar koyu değil kafam karıştı.
bugün adet günü canım ama olmadım ve olacak gibi değilim test adetten 2 gün önce yaptım negatif ama yumurtlama üzerinden 14 gün geçmesi gerekirmiş ya o şekil düşünürsek daha 3 gün var ama normalde bugün olmalıydımInşallah tutmuştur canım ama biliyorsun bazen hamiş olduğu halde negatif gören var boşuna moralin bozulmasın sen bilirsin ama çok az kalmış kuzum
kızlar ALLAHIN izniyle hamileyim değerim 925 çıkmış ama doktor üstten baktı kese görünmedi bu normal mi?
Canim benim sen genede cok sert cikma ters teptirme erkeklerin inadida fenadir dedigim dediktir agzinizin tadini bozmayin elbet kafasina dank eder canim sabir ol biraz cok sert yapmaPeki tamam dedi
kızlar ALLAHIN izniyle hamileyim değerim 925 çıkmış ama doktor üstten baktı kese görünmedi bu normal mi?
Tebrik ederim canım :) Kese için erken sanırım ondan görünmemiştir :)kızlar ALLAHIN izniyle hamileyim değerim 925 çıkmış ama doktor üstten baktı kese görünmedi bu normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?