ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Tamam kızlar ben bugunleri iyi degerlendireyim ama çok sıkıldım beee buarada hamiş varmış gözün aydın canım Rabbim bizede nasip etsin inş

teşekkür ederim 1 eylüldü canım..sence ne zamn gorunur bundan sonraki süreç nasıl işler

vaginal ultrasan icin 1000i karindan gorunmasi icin 5000 i gecmesi lazimmis diye biliyorum canim. 11 ekimde gidecegim ben.

Canim Allah tamamina erdirsin insallah hic stres yapma ben cok strese girdim bu 1 hafta icinde ve hicbir faydasi yok. Stres stresi getiriyor once kese sonra bebek gorunene kadar bekliciz care yok. Adetin ne zaman olacaktı canim

Canim benim sen genede cok sert cikma ters teptirme erkeklerin inadida fenadir dedigim dediktir agzinizin tadini bozmayin elbet kafasina dank eder canim sabir ol biraz cok sert yapma
Zatn aksam aldi battaniyeyi salonda yatti allahtan yumurtlama tarihim değildi yarin adet olmazsam bende umutlabsam mi acep

aminnn 27 si canım.

11 ekimde ne için gideceksin canım

ayrıca 6 saatlik bi yola gideceğim özel arabyla bi sakıncası olurmu doktora uyuz oldum devlette ki doktorlar neden böle

Kızlar bugünki ovü testim.dün silikti bugün daha belirgin şimdi 24 saat içinde çatlayacakmı demek bu ?
Tatlım önümüzdeki 3-4 gün yoğun çalışmalara giriş heran çatlayabilir uyumuşun kaçırma bitanem Allah'ın izni ile müjdeni alıcaz bu ay inanıyorum tüm kalbimle

kızlar ALLAHIN izniyle hamileyim değerim 925 çıkmış ama doktor üstten baktı kese görünmedi bu normal mi?

Hayirli olsun canim cok sevindim insallah bu guzel haberler her gecen gun artar :)

Zatn aksam aldi battaniyeyi salonda yatti allahtan yumurtlama tarihim değildi yarin adet olmazsam bende umutlabsam mi acep
Hadi insallah canim senden de guzel haberler aliriz yatirma baska yerlerde araya soğukluk girmesin duzelir hersey canim sen bi adim at oda bin adim gelir bak ben attim dun akşam özurbile diledi biraz daha sabir canim

Bu arada bugün ki testim kizlar sanki yumurtladim ben cizgi siliklesiyor.

Eklentiler

• P_20141001_161431.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…