ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Cnm beni nye sildinz 2 ekim
Bende diyorum ne eksik burda seninle birlijte sayiyorsuk değil mi bende ara ara kasik agrilari var yarin inşallah olmam insallah hamileyizdir Rabbim ne olur bu ay bebislerimizi içimize yerlestirmis ol

1 yıl oldu (mekanı cennet olsun) kaybedeli artık bayramları sevmiyorum
anladım allah mekanını cennet etsin bazen insanoğluyuz bencilleşebiliyoruz kusura bakma sakın olurmu,çok haklısın ne diyebilirim ki allah sana ailene annene uzun ömürler versin sağlıkla

anladım allah mekanını cennet etsin bazen insanoğluyuz bencilleşebiliyoruz kusura bakma sakın olurmu,çok haklısın ne diyebilirim ki allah sana ailene annene uzun ömürler versin sağlıkla

sağolasın tatlım amin cemil cümlemizinkine inşallah

aynı dert bende de var ama benim ovu testinde yumurtlamadan öncede silik oluyodu o yüzden güvenmiyorum ona ,senin günün geçtimi test yaptınmı ?
evet canım 3-4 gün geçti ama geçen ay da böyle oldu söktürcü kullandım benim bikaç defa ovu testte 2. çizgi baya koyulaşmıstı ama çok değerlendiremedik o günleri test yapmaktan da yoruldum önceki aylar hep hayal kırıklığıydı çünkü

bende çok tecrübeli değilim bu konulrda ama burdan öğrendiğim normal test yaptırsan hemde içinde şüphe kalmazdı

bakalım bikaç gün daha geçsin evde yapıcam önce ama şu ovulasyonla hamilelik öğrenme ne kadar güvenilir bilen var mı kızlar?

var da diyemeyiz yokta diyemeyiz kan testi neden yaptırmadın?

Ay ay hadi inş ilk güzel haber senden gelsin canım

Ay ay hadi inş ilk güzel haber senden gelsin canım
bu ay umutlu değilim akıntım var biraz ,dönem belirtilerim fazla ve biraz önce wcde akıntıda belli belirsiz kırmızı çarptı gözüme herşeyin hayırlısı bakalım merakla bekliyorum nolacak diye

neden adet mi oldun???
henüz olmadım aslında erken ama acayip diz ve kasık ağrım var aslında on gündür böle bi umut vardı epeydir olunca ama kırmızı gördüm hafiften hafiften akıntıda umut yerlerde artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…