Bende diyorum ne eksik burda seninle birlijte sayiyorsuk değil mi bende ara ara kasik agrilari var yarin inşallah olmam insallah hamileyizdir Rabbim ne olur bu ay bebislerimizi içimize yerlestirmis olCnm beni nye sildinz 2 ekim
özür dileyerek sorayım baban hayattamı ben patavatsızlıkmı yaptım gene
anladım allah mekanını cennet etsin bazen insanoğluyuz bencilleşebiliyoruz kusura bakma sakın olurmu,çok haklısın ne diyebilirim ki allah sana ailene annene uzun ömürler versin sağlıkla1 yıl oldu (mekanı cennet olsun) kaybedeliartık bayramları sevmiyorum
anladım allah mekanını cennet etsin bazen insanoğluyuz bencilleşebiliyoruz kusura bakma sakın olurmu,çok haklısın ne diyebilirim ki allah sana ailene annene uzun ömürler versin sağlıkla
evet canım 3-4 gün geçti ama geçen ay da böyle oldu söktürcü kullandım benim bikaç defa ovu testte 2. çizgi baya koyulaşmıstı ama çok değerlendiremedik o günleri test yapmaktan da yoruldum önceki aylar hep hayal kırıklığıydı çünküaynı dert bende de var ama benim ovu testinde yumurtlamadan öncede silik oluyodu o yüzden güvenmiyorum ona ,senin günün geçtimi test yaptınmı ?
bende çok tecrübeli değilim bu konulrda ama burdan öğrendiğim normal test yaptırsan hemde içinde şüphe kalmazdıevet canım 3-4 gün geçti ama geçen ay da böyle oldu söktürcü kullandım benim bikaç defa ovu testte 2. çizgi baya koyulaşmıstı ama çok değerlendiremedik o günleri test yapmaktan da yoruldum önceki aylar hep hayal kırıklığıydı çünkü
off kızlar ya en geç 27 sinde adet olmam gerekiyodu maalesef bişey hala yok geçen ay söktürücüyle olmuştum ama hormon tahlillerim normaldi strestendir dedi doktor bu ay hiç stres yapmadım bu konuda. yumurtlama günlerimi bile takip etmedim düzenli olarak,ovulasyontesti yaptım sabah hani hamilelik varsa onda da çıkıyo diyolar forumda okudum bu herkes için geçerlimi ki benim 2. çizgi tamamen silik çıktı çünkü hamile olma ihtimalim yokmu yaaaa sizce(
Allah rahmet eğlesin .. Nur içinde yatsın1 yıl oldu (mekanı cennet olsun) kaybedeliartık bayramları sevmiyorum
Allah rahmet eğlesin .. Nur içinde yatsın
Çok Güvenilir değil bence hiç onu baz alma direkt kan testine git tatlımbakalım bikaç gün daha geçsin evde yapıcam önce ama şu ovulasyonla hamilelik öğrenme ne kadar güvenilir bilen var mı kızlar?
Ay ay hadi inş ilk güzel haber senden gelsin canımahh canım ya sağolasın.ya bişey anlatmak istiyorum çok rüya görürüm çoğuda çıkar gibi ama kendim için o kadar niyetlendim olmadı bazı rüyalarıda psikolojik ,bilinç altı diye önemsemedim. ama 3 gün önce allahım dedim tuttuysa bu sefer annem yada bi yakınım beni tanıyan birinin rüyasına girsin ki kimse bilmiyo çalışmalarımı:) annemle konuştum bilerek sık arıyorum bu ara rüya görmüyomusun dedim ..iki gündür rüyasında bi oğlan görüyomuş ,benim abimin iki oğlu var,onların peşinde koşan bi oğlan görmüş iki gece üst üste .annem hiç beni düşünmeden yengen hamilemi diye konuştu.sonra aklına ben geldim nasılsa kız yoksa hamilemisin dedi? bende kocamı vaaar nerdee dedim ama işte dedim ya umutlanamıyorum bekliyorum ama belki yarın belki yarından da yakın ,belli olmaz dimi
bu ay umutlu değilim akıntım var biraz ,dönem belirtilerim fazla ve biraz önce wcde akıntıda belli belirsiz kırmızı çarptı gözüme herşeyin hayırlısı bakalım merakla bekliyorum nolacak diyeAy ay hadi inş ilk güzel haber senden gelsin canım
Benim koca hala pc başında kalkacakta bebek yapıcaz pöfff kafasını kirsam beni hapise atarlar mi ?
benide eliyoz sanrsam halbuki ne güzel olurdu ah ahh
Benim koca hala pc başında kalkacakta bebek yapıcaz pöfff kafasını kirsam beni hapise atarlar mi ?
benide eliyoz sanrsam halbuki ne güzel olurdu ah ahh
henüz olmadım aslında erken ama acayip diz ve kasık ağrım var aslında on gündür böle bi umut vardı epeydir olunca ama kırmızı gördüm hafiften hafiften akıntıda umut yerlerde artıkneden adet mi oldun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?