ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

yalnız ben yapıştırırken o karşılık vermesin ama..
sohbetiniz çok güzel rahatladım sağolun ,ben yatayım artık.iyi geceler güzel anneler ve güzel anne adayları..

evet ama ben salonda rahat bi koltuğumuz var burda yatıyorum tv nin saatini kuruyorum pc yanımda eşim yokken burda yatıyorum içimden gelmiyo odaya gitmek burda tv ses yapsın diye açık olur sizi okurum arada dalıp giderim ciddiyim bak

ay ne acınası halim var okuyunca birden koptumevli ama bekar, ben uyuyayım bence artık develer yanmaya başladı

tamam bakalım seni nası görcem ,iyi geceler

ohhh keyfe bak güzelim dikmiş ayakları kk geziyo sorsan bebek yapıyom der
bu bebişler tez vakitte gelmezse tümden devreleri yakcaz gibi duruyo muhtar olarak önce ben kırcam kafayı
Sorma canım yaa ben zaten bu ay Son eğer o kırmizilari görürsem isyannnnn diye bağırmaya başlicamnm

Sorma canım yaa ben zaten bu ay Son eğer o kırmizilari görürsem isyannnnn diye bağırmaya başlicamnm

bağır kızzz bağırrrr normalde muhtar olarak olumsuzluklara izin vermem ama sen çok çalıştın çabaladın olay mahalinden canlı bağlantı yaptın herşey senin hakkındır
ben son demicem belkide ama en az 3 ay ara vercem kendimi dinlendirmek istiyom

Bende diyorum ne eksik burda seninle birlijte sayiyorsuk değil mi bende ara ara kasik agrilari var yarin inşallah olmam insallah hamileyizdir Rabbim ne olur bu ay bebislerimizi içimize yerlestirmis ol
Amin canim benim ins. ALLAH GONLUNE gore hepimizn gonlune gore verir :) benmde var kasik batmalari gogus agrisi arada goz kararmasi bakalim yarindan sonra belli olmaya baslar ama ben bugn test yaptm negatif

Sorma canım ya canlı yayın bile yaptım.artik gelmezse kendi bilir bende başkalarının bebeklerini severim oda çatlasin patlasin yok eğer gelmeye karar verirse sevgi yumağı yaparım onu

Canım sen son 2 gündür çalışma yaptıysan zaten hallolmuştue bence içini ferah tut .. Acaba Kocişi uyandırıp son bir çalışmamı yapsan içinde rahat ederdi :)

Ha
Amin canim benim ins. ALLAH GONLUNE gore hepimizn gonlune gore verir :) benmde var kasik batmalari gogus agrisi arada goz kararmasi bakalim yarindan sonra belli olmaya baslar ama ben bugn test yaptm negatif
Hastanede mi yaptirdin evde mi yaptin evdekinde hemen cikmaz diyorlar ben hic almadim umutlanmamak icin ama inşallah Kurban olduğum koymuştur insanlar yerine Nimetini

B
Ha

Hastanede mi yaptirdin evde mi yaptin evdekinde hemen cikmaz diyorlar ben hic almadim umutlanmamak icin ama inşallah Kurban olduğum koymuştur insanlar yerine Nimetini
Bende hic göğüs agrisi hassasiyeti yok ama normal adet olmaya yakin sisti hayirdir inşallah

Günaydın Tatlışlarrr..ooo bakıyorumda gece iyi kaynatmışsınız ah bende erkenden uyuyakalmasam katılırım hergece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…