Ahahah haklısın kız ama elimden kimse kacamaz attım adamı yatağalokumlar ters tepti adam enerjiyi pc de oyun başında harcıyooooo
hiç uyumak istemiyorum ama yarın beş buçukta kalkmam lazım üff te püüff yoksa ne sohbet ederdim ahh sebastian ahhh
Ahahah haklısın kız ama elimden kimse kacamaz attım adamı yatağa
ay ne acınası halim var okuyunca birden koptumevli ama bekar, ben uyuyayım bence artık develer yanmaya başladı
Evet canım bacaklarimi da diktim beklemedeyim ahahahşuan yataktan mı yazıyosun bizeee
Evet canım bacaklarimi da diktim beklemedeyim ahahah
Sorma canım yaa ben zaten bu ay Son eğer o kırmizilari görürsem isyannnnn diye bağırmaya başlicamnmohhh keyfe bak güzelim dikmiş ayakları kk geziyosorsan bebek yapıyom der
bu bebişler tez vakitte gelmezse tümden devreleri yakcaz gibi duruyo muhtar olarak önce ben kırcam kafayı
Sorma canım yaa ben zaten bu ay Son eğer o kırmizilari görürsem isyannnnn diye bağırmaya başlicamnm
Amin canim benim ins. ALLAH GONLUNE gore hepimizn gonlune gore verir :) benmde var kasik batmalari gogus agrisi arada goz kararmasi bakalim yarindan sonra belli olmaya baslar ama ben bugn test yaptm negatifBende diyorum ne eksik burda seninle birlijte sayiyorsuk değil mi bende ara ara kasik agrilari var yarin inşallah olmam insallah hamileyizdir Rabbim ne olur bu ay bebislerimizi içimize yerlestirmis ol
Sorma canım ya canlı yayın bile yaptım.artik gelmezse kendi bilir bende başkalarının bebeklerini severim oda çatlasin patlasin yok eğer gelmeye karar verirse sevgi yumağı yaparım onubağır kızzz bağırrrr normalde muhtar olarak olumsuzluklara izin vermem ama sen çok çalıştın çabaladınolay mahalinden canlı bağlantı yaptın herşey senin hakkındır
ben son demicem belkide ama en az 3 ay ara vercem kendimi dinlendirmek istiyom
Canım sen son 2 gündür çalışma yaptıysan zaten hallolmuştue bence içini ferah tut .. Acaba Kocişi uyandırıp son bir çalışmamı yapsan içinde rahat ederdi :)selam kızlar nasılsınız.. ben bugun de yaptım testi tamamen silik artık bikaç gün sonra ara ara yine yaparım durum kontrolu için:) bu arada daha 2 gün oldu yum olalı belki de ondan değil ama bikaç saat önce peçeteye hafif pembe kanlı akıntı geldi yum asıl o zaman mı çatladı ki acep
Hastanede mi yaptirdin evde mi yaptin evdekinde hemen cikmaz diyorlar ben hic almadim umutlanmamak icin ama inşallah Kurban olduğum koymuştur insanlar yerine NimetiniAmin canim benim ins. ALLAH GONLUNE gore hepimizn gonlune gore verir :) benmde var kasik batmalari gogus agrisi arada goz kararmasi bakalim yarindan sonra belli olmaya baslar ama ben bugn test yaptm negatif
Bende hic göğüs agrisi hassasiyeti yok ama normal adet olmaya yakin sisti hayirdir inşallahHa
Hastanede mi yaptirdin evde mi yaptin evdekinde hemen cikmaz diyorlar ben hic almadim umutlanmamak icin ama inşallah Kurban olduğum koymuştur insanlar yerine Nimetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?