ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

henüz olmadım aslında erken ama acayip diz ve kasık ağrım var aslında on gündür böle bi umut vardı epeydir olunca ama kırmızı gördüm hafiften hafiften akıntıda umut yerlerde artık

haydaaaaaaa gene kızcam amaaaaaaa nekadar karamsarsın
millet kan testinde 0.100 değer görüyo hamile olabilirmiyim diye umutlanırken sen daha adet olmadın 5 gün var yerlerdesin aynı akıntı bendede var umutsuzum lafını duydun mu birkez bile bekle kuşum sabırlı ol evrene iyi mesaj gönderki iyi dönsün dönmezsede kendi bilir zorla değil ama dimiiii

seviyorum seni ama kırmızı kartı gördüm biraz ya ondan aslında moralim bozulmadı ya hayırlısıysa olur değilse çay demleriz

yanii çay iyidir bak içesim geldi şimdi hadi bizde pc başında çay içelim ama benim koca evde yok bana uymayın siz

ahhh ahh hiç kıymet bilmiyosunuz şimdi beni gene dilime vuracak on ikiden sonra sohbetine başlicam
benimkinin telefonu bilem çekmiyoo çeksede azcık kavga etsem

kızlar yaaa bişey sorcam ama doğru içinizden ne geliyosa öyle cvp verin darılmaca gücenmece olmaz bende

bazen kendimi cazgır karılar gibi hissediyom tepkimi gizleyemediğim durumlarda veriyom coşkuyu
ama geriye dönük düşününcede acaba kalp kıırıyomuyum yada üzüyomuyum merak ediyom
merak işte öğrenesim geldi

selam kızlar nasılsınız.. ben bugun de yaptım testi tamamen silik artık bikaç gün sonra ara ara yine yaparım durum kontrolu için:) bu arada daha 2 gün oldu yum olalı belki de ondan değil ama bikaç saat önce peçeteye hafif pembe kanlı akıntı geldi yum asıl o zaman mı çatladı ki acep

yes canım bendede olmuştu o araştırdım yerleşme diye kafan karışmasın çatlamadan dolayı oluşan hafif bi kan pıhtısı olurmuş

yumurtlama zamanı başıma vuruyo baya evet ama adet üzeri avga etme istiyorum eşimle cidden ya kötümüyüm neyimboda öğrendi artık zaten garibim diyoki zamanı gelmiş bide sen muhtarsın muhtar dediğin böle olmalı

kavga etmek diyecektim bbecerememişim

yes canım bendede olmuştu o araştırdım yerleşme diye kafan karışmasın çatlamadan dolayı oluşan hafif bi kan pıhtısı olurmuş
yok tatlım yerleşme denmez zaten buna cünkü döllenme olsa bile rahime 5 yada 6 günde ancak ulaşıyormuş benm daha 2 gün oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…