Gunaydin millet ya gece yatmiyonuz sabah ta uyanmiyorsunuz siz gelene kadar sikiliyorum yaaaa
Ne bileyim msj yaziyom kimse yok sayfada oylr bi hale geldim ki sabah kalkar kalkmaz hrmen tel elime alip sayfaya giriyom ne oldu ne bitti diyeannem gibi konuştun kızz gece yatmıyon sabah kalkmıyon diye
2 de yattım 7 de kalktım daha napalım
Test yok mu canim yap hemen bir taneArkadaşlar benim bugun bat gunum hafif sancim var ama beyaz akintim geliyor acaba hamile olabilir miyim ümit etmeli miyim ne olur beni azicik rahatlatir misiniz ayyyy cok merak ediyorum
Hemen cikmaz ki testte yani herkes oyle söylüyor biraz daha gecmesi gerekmis cikmasi icinTest yok mu canim yap hemen bir tane
heyecanlıyımmmmşafak 4
Eger early predicted test varsa elinde erken gosterenlerden, silik de olsa cikar canim. Bir suru kisi var gununden once ogrenen. Beklemek en iyisi tabii de ben sen merak ediyosun diye dedim.Hemen cikmaz ki testte yani herkes oyle söylüyor biraz daha gecmesi gerekmis cikmasi icin
Bende cok heyecanliyim safak 0Heyecan dorukta!
Marka mi bu eczaneye desem verir miEger early predicted test varsa elinde erken gosterenlerden, silik de olsa cikar canim. Bir suru kisi var gununden once ogrenen. Beklemek en iyisi tabii de ben sen merak ediyosun diye dedim.
Verir tabii canim yok bu marka degil bir cok markanin erken gosteren testleri var, kizlar daha iyi bilir orda hangi markalari var. Hadi insallah guzel hbrlerini alirizMarka mi bu eczaneye desem verir mi
Insallah ya çalıyorum resmen tamam oglen yapsam acaba sikinti olur mu sabah mi yapmaliyimVerir tabii canim yok bu marka degil bir cok markanin erken gosteren testleri var, kizlar daha iyi bilir orda hangi markalari var. Hadi insallah guzel hbrlerini aliriz
O kadarini bilmiyorum valla daha tecrubeliler cevap verirlerInsallah ya çalıyorum resmen tamam oglen yapsam acaba sikinti olur mu sabah mi yapmaliyim
Hahaha oldu bile benim kizzzz
Hahaha oldu bile benim kizzzz
yok guzelim seninle ne ilgisi var olcagi varmis, burasi cok sicak hala benimki sıkı giyinmemekten degil de gun asiri actiondan oldukeşke daha önce uyarsaydım ben geç kaldım hasta oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?