ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

annem gibi konuştun kızz gece yatmıyon sabah kalkmıyon diye
2 de yattım 7 de kalktım daha napalım
Ne bileyim msj yaziyom kimse yok sayfada oylr bi hale geldim ki sabah kalkar kalkmaz hrmen tel elime alip sayfaya giriyom ne oldu ne bitti diye

Arkadaşlar benim bugun bat gunum hafif sancim var ama beyaz akintim geliyor acaba hamile olabilir miyim ümit etmeli miyim ne olur beni azicik rahatlatir misiniz ayyyy cok merak ediyorum

Hemen cikmaz ki testte yani herkes oyle söylüyor biraz daha gecmesi gerekmis cikmasi icin
Eger early predicted test varsa elinde erken gosterenlerden, silik de olsa cikar canim. Bir suru kisi var gununden once ogrenen. Beklemek en iyisi tabii de ben sen merak ediyosun diye dedim.

Eger early predicted test varsa elinde erken gosterenlerden, silik de olsa cikar canim. Bir suru kisi var gununden once ogrenen. Beklemek en iyisi tabii de ben sen merak ediyosun diye dedim.
Marka mi bu eczaneye desem verir mi

Verir tabii canim yok bu marka degil bir cok markanin erken gosteren testleri var, kizlar daha iyi bilir orda hangi markalari var. Hadi insallah guzel hbrlerini aliriz
Insallah ya çalıyorum resmen tamam oglen yapsam acaba sikinti olur mu sabah mi yapmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…