- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
İçini ferah tut bu ay olmazsada sene bitmeden hamiş olucaksın sen
Peki kuzuolcak ta ne zaman allah bilir orasını
''olursa olur olmazsa çay demleriz''
inş. en yakın ve hayırlı zamandaolcak ta ne zaman allah bilir orasını
''olursa olur olmazsa çay demleriz''
evrene pozitif mesaj yolluyoz oda dönecek inş. bize..
Kızlar preseed i denedim şimdi bakalım işe yarayacak mı ?
ahh o güzel evlilik beni bazen o kadar zorluyoki bazen herşey çok zor birazda karşı taraf anlayışlı olsa
Sana bişey diyimmi Uygulaması çok kolay ve basitinşallah işe yararyorumlar çok olumlu ve başarı oranı en yüksek
Ben ordan aldım eğer işe yararsa aldığım satıcının bilgilerini paylaşırımya bişey dicem bu git.dan aldıklarımız ikinci elmi oluyo yani presedd vardı orda ne bilim aklıma kötü kötü şeyler geldi
kızzz allah hamiş etsin seni ovu testleride ordan aldık ya onlarda 2. elseya bişey dicem bu git.dan aldıklarımız ikinci elmi oluyo yani presedd vardı orda ne bilim aklıma kötü kötü şeyler geldi
Sana bişey diyimmi Uygulaması çok kolay ve basit
evet evet eveett alalım alalım bende alim sizden cesaret kullanrım ben korkuyorum biraz öle şeylerden..daha kocaya yeni alıştım sayılıryaaa bende mi alsam acaba???
ya işte var benim böle saftirikliğim..
yok canım benim ikinci adım saftirik eşim sağolsun .neden alınim ya olurmu öle şeyestafurullah ben şakasına dedim.üzülürüm kendini kötü hissedersen
evet evet eveett alalım alalım bende alim sizden cesaret kullanrım ben korkuyorum biraz öle şeylerden..daha kocaya yeni alıştım sayılır
Renksiz kokusuz kıvamı koyu su gibi bisey tek fark biraz kayganlık hissiyatıbende tedirginimdir yabancı bi madde diye ama ne bileyim ya tutarda işe yararsa hevesleniyorumda.bilemedim kararsız kaldım adama sormak lazım...o bendende pimpirikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?