- 7 Eylül 2014
- 346
- 204
- 48
inşallah umut olurum sizlere uğur getiririm inşallahinşallah hayırlısıyla bu ay güzel sonuçlar alırsın tatlım.mutlu sonuçlarınla bizide sevindir bakalım
olur ama kurusu olsaydı ve kaynatıp suyunu içsen daha da güzel olur bak ama her akşam bebişiniz olana kadar yapacaksınız yolu açın canıııımtamam canım Allah razı olsun yapayım.söyleyim de simdi eşim alsın gelirken. keçiboynuzu özü aldım eşime üç gündür onu yediriyorum ben de yedim arada tadı çok güzelbi de yaş incir var evde ondan da yesem mi.
ha kızlar bu arada benm aldığım ovilasyon kutuda 80 tane var 65 tl nasıl fiyatı uygunmu acaba
tamam yapcam dediklerini insallaholur ama kurusu olsaydı ve kaynatıp suyunu içsen daha da güzel olur bak ama her akşam bebişiniz olana kadar yapacaksınız yolu açın canıııım
kız o kadar mı umutsuzsun napcan 80 taneyiha kızlar bu arada benm aldığım ovilasyon kutuda 80 tane var 65 tl nasıl fiyatı uygunmu acaba
ben de netten aldım tatlım 50 tane 37 tl.ha kızlar bu arada benm aldığım ovilasyon kutuda 80 tane var 65 tl nasıl fiyatı uygunmu acaba
bunlar arcı oluyor tatlım Rabbimin nimetleri dene bak böle yaparak gebe kalan çok ben bile aşılama yaptırmama rağmen faydası olsun diye akşamları yapıyorum ılık olarak içiyoruz eşimle umut kapısı Rabbim vereceği günü iii bilir biz elimizden geleni yapalımda cnmtamam yapcam dediklerini insallaheşime söyledim getircek gelirken önceden bileydim yapardım şimdi faydası olur mu ki hemen. verecek olan Allah da.işte biz elimizden geleni yapalım da
canm valla gecenkilerle karsılaştırdım da 10. günkü gibi bugunki test.. ya erken yumurtlarım ya da he böle gider yine 13. gün yumurtlarım :)Bayaaa belirgin bnin 7 günümde hayalet gibiydi 2.çizgi seninki maşallah araba farı gibi :)
ay dur gülmekten öldümkız o kadar mı umutsuzsun napcan 80 taneyineyse canm günde bikaç kez yapacaksan anca tabi orası da var burda kızlar günde birden fazla kez yapıyolar ama bence bi kez yeterli.. inşallah işe yarar canm pozitifi görürsün :)
aynen canım benim ben bunların da faydalı olacağına inanıyorum. hani dedim önceden yapsaydım daha iyi etki eder mydi. hadi hayırlısı. Daha da olmazsa ben ne yapaıımbunlar arcı oluyor tatlım Rabbimin nimetleri dene bak böle yaparak gebe kalan çok ben bile aşılama yaptırmama rağmen faydası olsun diye akşamları yapıyorum ılık olarak içiyoruz eşimle umut kapısı Rabbim vereceği günü iii bilir biz elimizden geleni yapalımda cnm
50 tane aldın ve 37 tl hımm baya iyiymiş kız markası ne bununben de netten aldım tatlım 50 tane 37 tl.
seninkinden kız50 tane aldın ve 37 tl hımm baya iyiymiş kız markası ne bunun
ewt eczanede 25 tl kazık resmen yaa bende netten aldım Laboquick markası
insallah insallah tek tek gelsin minikistanlarben tek çocuk olarak büyüdüm kardeşim olmadığından kız erkek farketmez kalabalık bi aileye özlemim var.
benim aldığımda aynı marka gittigidiyordan
kocişimden ilginç bi yaklaşım: ''ucuz aldık bol buldun diye saat başı yapmayasın bak idareli kullan'' dedi
bırakır mıyım hiççççbu geceden itibaren 3 günü değerlendir güzelimboş bırakma kocişini
aynenbenim aldığımda aynı marka gittigidiyordan
kocişimden ilginç bi yaklaşım: ''ucuz aldık bol buldun diye saat başı yapmayasın bak idareli kullan'' dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?