ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

olur ama kurusu olsaydı ve kaynatıp suyunu içsen daha da güzel olur bak ama her akşam bebişiniz olana kadar yapacaksınız yolu açın canıııım

ha kızlar bu arada benm aldığım ovilasyon kutuda 80 tane var 65 tl nasıl fiyatı uygunmu acaba

olur ama kurusu olsaydı ve kaynatıp suyunu içsen daha da güzel olur bak ama her akşam bebişiniz olana kadar yapacaksınız yolu açın canıııım
tamam yapcam dediklerini insallaheşime söyledim getircek gelirken önceden bileydim yapardım şimdi faydası olur mu ki hemen. verecek olan Allah da.işte biz elimizden geleni yapalım da

ha kızlar bu arada benm aldığım ovilasyon kutuda 80 tane var 65 tl nasıl fiyatı uygunmu acaba
kız o kadar mı umutsuzsun napcan 80 taneyi neyse canm günde bikaç kez yapacaksan anca tabi orası da var burda kızlar günde birden fazla kez yapıyolar ama bence bi kez yeterli.. inşallah işe yarar canm pozitifi görürsün :)

tamam yapcam dediklerini insallaheşime söyledim getircek gelirken önceden bileydim yapardım şimdi faydası olur mu ki hemen. verecek olan Allah da.işte biz elimizden geleni yapalım da
bunlar arcı oluyor tatlım Rabbimin nimetleri dene bak böle yaparak gebe kalan çok ben bile aşılama yaptırmama rağmen faydası olsun diye akşamları yapıyorum ılık olarak içiyoruz eşimle umut kapısı Rabbim vereceği günü iii bilir biz elimizden geleni yapalımda cnm

Bayaaa belirgin bnin 7 günümde hayalet gibiydi 2.çizgi seninki maşallah araba farı gibi :)
canm valla gecenkilerle karsılaştırdım da 10. günkü gibi bugunki test.. ya erken yumurtlarım ya da he böle gider yine 13. gün yumurtlarım :)

ay dur gülmekten öldüm ewtde bn almışken toptan alayım dedim

aynen canım benim ben bunların da faydalı olacağına inanıyorum. hani dedim önceden yapsaydım daha iyi etki eder mydi. hadi hayırlısı. Daha da olmazsa ben ne yapaıım gerisi yüce Rabbime kalmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…