ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Slm bayanlar nasilsiniz Sesimiz ciksin biraz
canım bu gün başladım test sonucunuda resim olarak çektim ama siteye yükleyemiyorum resmin url sini alıyorum ama site kabul etmiyor deliricem konu açtın şimdi bdv bölümüne yardım istedim öğendiğim an yüklicem resmi .. 2si silik bu gün bitti ama dün gece eşimle beraber olduk ..

Peki ikiside koyu olunca mi ilişkiye gireceğiz yoksa tekrar siliklesince mi gireceğiz bende pazartesi başlayacağım test yapmaya
Ikiside koyu olunca giriyorsun ama silik çıktığındada azda olsa şans var .. Hastalığın bitince her sabah testi yap silik çıksada 2.çizgi gün aşırı ilişki yaşa eşinle .

Oo maşallah baslamis arkadaşlar bende yarin basliyorum kismetse kuşlar haber veririm

Ikiside koyu olunca giriyorsun ama silik çıktığındada azda olsa şans var .. Hastalığın bitince her sabah testi yap silik çıksada 2.çizgi gün aşırı ilişki yaşa eşinle .
Ama eslere ilişkiden önce kahve icirenlerpvarmis kizlar bu konuda bilgisi olan varmi ablabin arkadaşı ovulasyon testi ile ayni ay hamile kalmis iyice heveslendim

Ama eslere ilişkiden önce kahve icirenlerpvarmis kizlar bu konuda bilgisi olan varmi ablabin arkadaşı ovulasyon testi ile ayni ay hamile kalmis iyice heveslendim
Tamam buldum kocana 2 saat önceden sert bir kahve içirirsen spermleri uyarılıyormuş

Ayy kendimi tanimiyorum ya su halime bak dune kadar istemeyen ben simdi delirmiş gibi çocuk istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…