GünaydınnnGünaydin kizlar
Günaydın kızlarGunaydin canim☺☺
canım bu gün başladım test sonucunuda resim olarak çektim ama siteye yükleyemiyorum resmin url sini alıyorum ama site kabul etmiyor deliricem konu açtın şimdi bdv bölümüne yardım istedim öğendiğim an yüklicem resmi .. 2si silik bu gün bitti ama dün gece eşimle beraber olduk ..Slm bayanlar nasilsiniz Sesimiz ciksin biraz
günaydın tatlım 2. çizgi 1.çizgi kadar koyu yada daha koyu çıktığında yumurtlamış oluyorsunGünaydınnnbende dun ilk defa yaptim. İkinci cizgi biraz silik cikti. Bugun tekrar yaptim yine 2. Cizgi silik cikti. Yumurtlama olmus mu yani?
Peki ikiside koyu olunca mi ilişkiye gireceğiz yoksa tekrar siliklesince mi gireceğiz bende pazartesi başlayacağım test yapmayagünaydın tatlım 2. çizgi 1.çizgi kadar koyu yada daha koyu çıktığında yumurtlamış oluyorsun
Ikiside koyu olunca giriyorsun ama silik çıktığındada azda olsa şans var .. Hastalığın bitince her sabah testi yap silik çıksada 2.çizgi gün aşırı ilişki yaşa eşinle .Peki ikiside koyu olunca mi ilişkiye gireceğiz yoksa tekrar siliklesince mi gireceğiz bende pazartesi başlayacağım test yapmaya
Tamam canım inş ilk denemede tutar bebisim :)Ikiside koyu olunca giriyorsun ama silik çıktığındada azda olsa şans var .. Hastalığın bitince her sabah testi yap silik çıksada 2.çizgi gün aşırı ilişki yaşa eşinle .
Âmin canım ben çok umutluyum bu testtenTamam canım inş ilk denemede tutar bebisim :)
Benim içimde bi umut var eylülde hamile kalacağım hissediyorum. Rabbim bu hissi kalbime nasip ettiyse vardır bi bildiği.ins benim için en hayırlı ay bu aydır ve Bebeğimi göbeğimde hissederimÂmin canım ben çok umutluyum bu testten
Ama eslere ilişkiden önce kahve icirenlerpvarmis kizlar bu konuda bilgisi olan varmi ablabin arkadaşı ovulasyon testi ile ayni ay hamile kalmis iyice heveslendimIkiside koyu olunca giriyorsun ama silik çıktığındada azda olsa şans var .. Hastalığın bitince her sabah testi yap silik çıksada 2.çizgi gün aşırı ilişki yaşa eşinle .
Ay ilk defa duydum turk kahvesini nescafe miAma eslere ilişkiden önce kahve icirenlerpvarmis kizlar bu konuda bilgisi olan varmi ablabin arkadaşı ovulasyon testi ile ayni ay hamile kalmis iyice heveslendim
Türk kahvesi yarim saat önce erkekte spermi uyariyormusAy ilk defa duydum turk kahvesini nescafe mi
Tamam buldum kocana 2 saat önceden sert bir kahve içirirsen spermleri uyarılıyormuşAma eslere ilişkiden önce kahve icirenlerpvarmis kizlar bu konuda bilgisi olan varmi ablabin arkadaşı ovulasyon testi ile ayni ay hamile kalmis iyice heveslendim
Ay bizimki hayatta içmez çay bile içmiyor kahve nin kokusundan bile nefret ediyor sen dene bakalım ile yarıcak mıTürk kahvesi yarim saat önce erkekte spermi uyariyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?