ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kizlaar yumurtam catlamisti ama test negatif ve adet de olmadim bir ay oldu boyle bir sey olabilir mi

ben ikinci testi de yaptım sonuç negatif çıkıyor sanırım boş yere ümitlendim hakkımızda hayırlısı olsun

tünaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum benim ateş çizgiyi çekti geriye beklemek kaldı kız allbaby muhtar beni beklemeye al canım dua edin kızlar inş. bu ay olmuştur içimde bi umut var oldu gibi ama kısmet olmazsada üzülmek yok yola devam :) inş. ateşim hep böuyle yüksek gider :))

http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5

merhaba kızlar ovulasyon testinde yumurtamayı tespit ettikten sonra test yapmaya devam ediyor musunuz?

Sağol caım bu ay 9 ay oldu bu ay ile birlikte ((

gerek yok ki tekrar yapmaya zaten görmüşsün yumurtladığını
ya benım koyuluk dığer cızgı kadar olmadı ama ertesı gun sılıktı. o yuzden suphe kaldı kafamda sonrasında da yaptım ama hayalet cızgı var. artık yapmayayım o zaman. zaten 1 hafta sonra dananın kuyrugu kopacak

kan testinde mi negatif çıktı peki eğer taksit taksit soruyom valla
Yok canim idrarda yani şöyle anlatayim canim ovulasyondan 10 gun sonra test yapmaya basladim ikinci cizgi birkac saat sonra cikiyordu ben de bekledim bir sure en son adet gunun gecti hala oyleydi birkac gun sonra da ikinci cizgi hic cikmamaya basladi adet belirtilerim de baslamisti ama simdi hicbiri yok ne adet olabildim ne hamile

Kendi doktoruna henüz göstrmedim sence de âşıl
Canim

Benimki nin 22milyon çıktı ama % 50 yerinde hareketli,% 25yavas,% 25 de yavas ve bunlardan % 30unda sekil bozukluğu varmis klomenin ismi ne bizimkinede 3tane ilac verdi hareketliligi artiriyor mu acaba

Sizin değer daha iyi gibi.tatlim klomen ve evicap diye iki olaç yazdi doktor.keci boynuzu kürüne başladik ALLAH yardimcimiz olsun

kan testinde ne var ne yok çıkar cnm bu kadar gecikmeyle büyük ihtimal hamilsin hemen bi kan ver böyle şüpheyle kalma

kan testine ne var ne yok çıkar cnm bu kadar gecikmeyle büyük ihtimal hamilsin hemen bi kan ver böyle şüpheyle kalma
Canim yurt disindayim 30 una randevum var burda biraz zor doktor isleri ins. hamileyimdir
Yumrta catlayinca hamile degilsem adet olmam gerekirdi degil mi canim kafam o kadar karisik ki

Canim yurt disindayim 30 una randevum var burda biraz zor doktor isleri ins. hamileyimdir
Yumrta catlayinca hamile degilsem adet olmam gerekirdi degil mi canim kafam o kadar karisik ki

neyse az kalmış büyük ihtimal hamilesin en doğrusunu kan testi söylicek cnm stres yapma

Merhaba kedili0983 verdiğim bilgiler için çok teşkür ederim. çocuk düşünmeye başladığımın 4. ayında kadın doğuma gittim. bana kafana takma dedi folidonce diye falik asit verdi. birde rahim ulrasonu çektirdi.Sonuçlar birkaç gün sonrasında çıkınca doktora göstermedim doktor senelik izne çıkmış gösteremedim sonucu. sonuçta tüm madderde normal yazıyor.kötü birşey yazmıyor.sperm sayısı nasıl yaptırılıyor bilgin varmı ? eşimi ikna edemem gibi geliyor. preeseed jel kullandım ama onuda sadece yumurtalama gününde tüpüyle birlikte kullandım diğer ilişki günlerinde kayganlaştırıcı niyetine elimle sürdüm.
incir kürü yaptım önümüzdeki ay yine deniycem incir kürünü iki ay yapmak gerekiyormuş.folidonce yerine senin dediğin inofolic mi alsam acaba sakıncası olurmu?

9 ay oldu canımmm. ( ovulasyon testide kullandım.

9 ay oldu canımmm. (

ben evleneli 6 ay oldu bu ay hamile kaldım inanki hiç aklıma getirmedim bebek düşüncesiyle ilişkiye girmedim amaan olacağı varsa olur zaten dedim ki bi öğrendim hamileyim sürekli başka şeylerle kafa dağıttım sürekli alışverişe gittim kuaföre gittim gezdim anlicaa başka şeylere odaklan cnm olacak olacakta kafaya takmadığın zaman olacak hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bi evladın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…