Kizlaar yumurtam catlamisti ama test negatif ve adet de olmadim bir ay oldu boyle bir sey olabilir mi
Canim ovulasyon testinde eylulun 24 u pozitifti ona gore adeti 15 gun kadar gecmis oluyoradetin 1 ay mı gecikti cnm
Canim ovulasyon testinde eylulun 24 u pozitifti ona gore adeti 15 gun kadar gecmis oluyor
merhaba kızlar ovulasyon testinde yumurtamayı tespit ettikten sonra test yapmaya devam ediyor musunuz?
Sağol caım bu ay 9 ay oldu bu ay ile birlikteBence kendini bu kadar yıpratma hemen kötü düşünme ayrıca gününde adetinin gelmesi çok güzel bir şey gecikmesi sağlık açısından daha kötü mesela bende bu ay baya etkin çalıştım ama sanırım hasta olucam bugün ve olacaksam bugün olayım diye dua ediyorum şimdi sağlığım açısından..ayrıca ne kadardır deniyorsun?
ya benım koyuluk dığer cızgı kadar olmadı ama ertesı gun sılıktı. o yuzden suphe kaldı kafamda sonrasında da yaptım ama hayalet cızgı var. artık yapmayayım o zaman. zaten 1 hafta sonra dananın kuyrugu kopacakgerek yok ki tekrar yapmaya zaten görmüşsün yumurtladığını
Yok canim idrarda yani şöyle anlatayim canim ovulasyondan 10 gun sonra test yapmaya basladim ikinci cizgi birkac saat sonra cikiyordu ben de bekledim bir sure en son adet gunun gecti hala oyleydi birkac gun sonra da ikinci cizgi hic cikmamaya basladi adet belirtilerim de baslamisti ama simdi hicbiri yok ne adet olabildim ne hamilekan testinde mi negatif çıktı peki eğer taksit taksit soruyom valla
Canim
Benimki nin 22milyon çıktı ama % 50 yerinde hareketli,% 25yavas,% 25 de yavas ve bunlardan % 30unda sekil bozukluğu varmis klomenin ismi ne bizimkinede 3tane ilac verdi hareketliligi artiriyor mu acaba
Yok canim idrarda yani şöyle anlatayim canim ovulasyondan 10 gun sonra test yapmaya basladim ikinci cizgi birkac saat sonra cikiyordu ben de bekledim bir sure en son adet gunun gecti hala oyleydi birkac gun sonra da ikinci cizgi hic cikmamaya basladi adet belirtilerim de baslamisti ama simdi hicbiri yok ne adet olabildim ne hamile
Canim yurt disindayim 30 una randevum var burda biraz zor doktor isleri ins. hamileyimdirkan testine ne var ne yok çıkar cnm bu kadar gecikmeyle büyük ihtimal hamilsin hemen bi kan ver böyle şüpheyle kalma
Canim yurt disindayim 30 una randevum var burda biraz zor doktor isleri ins. hamileyimdir
Yumrta catlayinca hamile degilsem adet olmam gerekirdi degil mi canim kafam o kadar karisik ki
Herkesin bünyesi farklıdır sen bunları takıp sakın üzülme Allah yazdı ise er geç olacaktır .. Bu ara fazla giremedim foruma o yüzden bu yazıcağım tavsiyeleri yaptıysan özürdilerim canım şimdiden , ilk olarak kadındoğum da iyi bir muayene al tüplerin açıkmı kestim varmı vs.. Sonra eşinin sperm sayımını yaptır ikinizdede sorun yoksa kesinlikle preseed tavsiye ederim bu hamile kalmaya yardımcı bir jel Google da arat yaz preseed diye burda kk da bile yüzlerce kullanıp hamiş kalan var onun garici kocana bol bol nar yedir keçi boynuzu özü yedir sende folik asitini ihmal etme hatta inofolic var onu kullan hem folik asit hemde hamiş kalmaya yardımcı ama inofolic i Kontrole gittiğin Dr a danış istersen inan bana er yada geç olacak bebişin Allah yazdı ise bunu kimse Değiştiremez ..
cnm hiç kafanı yorma milletin ağzı torba değil boşveerr sanki olsa saklicaksın da adetin bitsin ovulasyon testi kullan böylece yumurtlamanı kaçırmamamış olursun herşeyde bi hayır vardır bol bol dua et Allahım vakti gelince veriyo inşallah önümüzdeki ay sende hamile kalırsın cnm stres yapma onun için olmuyo kafayan takmayı bıraktığıın an gör bak hamile kalacaksın
neyse az kalmış büyük ihtimal hamilesin en doğrusunu kan testi söylicek cnm stres yapma
9 ay oldu canımmm.(
mesajımı gören yok mu kızlarben ikinci testi de yaptım sonuç negatif çıkıyorsanırım boş yere ümitlendim hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?