Merhaba kızlar çok mutsuzum çok kötüyüm(((((( dün ultra erken gebelik testiyle test yaptım sonuç negatif ((((( çok üzüldüm ağladım bile. bu sabahta hastalanmış olarak uyandım. hiç gecikme bile olmuyorr. anlamadım gitti. bu kadar zormuymuş bu iş ya. etrafımdaki herkes sürekli bebek yokmu diye soruyor. hatta dün bi arkadaşım aradı.neden olmuyo diye sordu.o kadar oralim bozulduki ne bileyim neden olmuyor. stresta yapmıyorum aslında bu ay çok umutluydum yumurtlama gününe yakın ve yumurtlama gününden sonra hemen hemen hergün çalıştık.bu ay incir kürüde uygulamıştım.preeseed jel de kullandım.daha ne yapmalıyım bilmiyorum.şuan moralim bozuk,korkuyorum içimde korku beliriyor bebek sahibi olamayacak mıyım diye ((((((((
canım üzülme ya kaç aydır olmuyor gittin mi dr herkes sorar banada soruyorlar bir kaybım var kayıp ettiğim gün sordular bir daha olacakmı diye düşün boşver bunu ancak yaşayan anlarMerhaba kızlar çok mutsuzum çok kötüyüm(((((( dün ultra erken gebelik testiyle test yaptım sonuç negatif ((((( çok üzüldüm ağladım bile. bu sabahta hastalanmış olarak uyandım. hiç gecikme bile olmuyorr. anlamadım gitti. bu kadar zormuymuş bu iş ya. etrafımdaki herkes sürekli bebek yokmu diye soruyor. hatta dün bi arkadaşım aradı.neden olmuyo diye sordu.o kadar oralim bozulduki ne bileyim neden olmuyor. stresta yapmıyorum aslında bu ay çok umutluydum yumurtlama gününe yakın ve yumurtlama gününden sonra hemen hemen hergün çalıştık.bu ay incir kürüde uygulamıştım.preeseed jel de kullandım.daha ne yapmalıyım bilmiyorum.şuan moralim bozuk,korkuyorum içimde korku beliriyor bebek sahibi olamayacak mıyım diye ((((((((
Merhaba kızlar çok mutsuzum çok kötüyüm(((((( dün ultra erken gebelik testiyle test yaptım sonuç negatif ((((( çok üzüldüm ağladım bile. bu sabahta hastalanmış olarak uyandım. hiç gecikme bile olmuyorr. anlamadım gitti. bu kadar zormuymuş bu iş ya. etrafımdaki herkes sürekli bebek yokmu diye soruyor. hatta dün bi arkadaşım aradı.neden olmuyo diye sordu.o kadar oralim bozulduki ne bileyim neden olmuyor. stresta yapmıyorum aslında bu ay çok umutluydum yumurtlama gününe yakın ve yumurtlama gününden sonra hemen hemen hergün çalıştık.bu ay incir kürüde uygulamıştım.preeseed jel de kullandım.daha ne yapmalıyım bilmiyorum.şuan moralim bozuk,korkuyorum içimde korku beliriyor bebek sahibi olamayacak mıyım diye ((((((((
Herkesin bünyesi farklıdır sen bunları takıp sakın üzülme Allah yazdı ise er geç olacaktır .. Bu ara fazla giremedim foruma o yüzden bu yazıcağım tavsiyeleri yaptıysan özürdilerim canım şimdiden , ilk olarak kadındoğum da iyi bir muayene al tüplerin açıkmı kestim varmı vs.. Sonra eşinin sperm sayımını yaptır ikinizdede sorun yoksa kesinlikle preseed tavsiye ederim bu hamile kalmaya yardımcı bir jel Google da arat yaz preseed diye burda kk da bile yüzlerce kullanıp hamiş kalan var onun garici kocana bol bol nar yedir keçi boynuzu özü yedir sende folik asitini ihmal etme hatta inofolic var onu kullan hem folik asit hemde hamiş kalmaya yardımcı ama inofolic i Kontrole gittiğin Dr a danış istersen inan bana er yada geç olacak bebişin Allah yazdı ise bunu kimse Değiştiremez ..Merhaba kızlar çok mutsuzum çok kötüyüm(((((( dün ultra erken gebelik testiyle test yaptım sonuç negatif ((((( çok üzüldüm ağladım bile. bu sabahta hastalanmış olarak uyandım. hiç gecikme bile olmuyorr. anlamadım gitti. bu kadar zormuymuş bu iş ya. etrafımdaki herkes sürekli bebek yokmu diye soruyor. hatta dün bi arkadaşım aradı.neden olmuyo diye sordu.o kadar oralim bozulduki ne bileyim neden olmuyor. stresta yapmıyorum aslında bu ay çok umutluydum yumurtlama gününe yakın ve yumurtlama gününden sonra hemen hemen hergün çalıştık.bu ay incir kürüde uygulamıştım.preeseed jel de kullandım.daha ne yapmalıyım bilmiyorum.şuan moralim bozuk,korkuyorum içimde korku beliriyor bebek sahibi olamayacak mıyım diye ((((((((
HERKESE GÜNAYDIN KIZLAR
BEN İŞYERİNDEYİM ŞİMDİ TEST YAPACAĞIM DUA EDİN
KIZLAR YA TESTİ YAPTIM HİÇ BİŞEY ÇIKMADI TEK ÇİZGİ ÇIKTI
SONRA KASETİ AÇTIM İÇİNDE BELLİ BELİRSİZ SİLİK ÇİZGİ VARDI AMA İLERDEYDİ YANİ ÇİZGİ GİBİ DEĞİL Dİ KAFAM İYİCE KARIŞTI İYİCE DAĞITTIM TESTİ
SONRA DAYANAMADIM Bİ KOŞU SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM KANVERDİM AKŞAM 4 DE ÇIKACAK
BELİRSİZLİK DEVAM EDİYOR YANİ ANLAYACAĞINIZ
günaydın kızlar sevilaycım cuma tekrar kan verdim ama 155 olmuş sağlık ocağındaki doktor 3 günde iki katına çıkmış yeterli değil dedi.Ama kendi doktorum biraz daha sakinleştirdi artış olması güzel illa 2 günde iki katına çıkacak diye bir kural yok o kitap bilgisi kişiden kişiye değişebiliyor dedi haftaya cumartesi tekrar gidicem 1 hafta düşünmeden beklemedeyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?