ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

öğleden sonra yaptım evet tek çizgi çıktı akşam beyaz akıntı gördüm ama

Normalde okuduklarıma göre adetin 15. Günü filan yumurtlama Başlıyor ama kişiden kişiye Değişiyor bazı arkadaşlar hemen adetten sonraki hafta yumurtladılar bazıları da 17. Veya 18. Günde yumurtladılar sen teste devam et bence çift çizgiyi görünce çalışmaları yoğunlaştır hadi hayırlısı

günaydın hanımlarr.
geçen çarşamba en koyu cizgimi görmüştüm.ama ikiside eşit koyulukta olmayınca bi kaçgünüm daha var gibi düşündüm.perşembe hoop tek cizgi kaldı halen tek.ben perşembe yumurtladımmıki.çarşambayı atladık perşembeyi degerlendirdik.teste devam edeyimmi.reglim 11 kasım.dahada epey var.kafam karıştı.

Merhaba kızlar çok mutsuzum çok kötüyüm(((((( dün ultra erken gebelik testiyle test yaptım sonuç negatif ((((( çok üzüldüm ağladım bile. bu sabahta hastalanmış olarak uyandım. hiç gecikme bile olmuyorr. anlamadım gitti. bu kadar zormuymuş bu iş ya. etrafımdaki herkes sürekli bebek yokmu diye soruyor. hatta dün bi arkadaşım aradı.neden olmuyo diye sordu.o kadar oralim bozulduki ne bileyim neden olmuyor. stresta yapmıyorum aslında bu ay çok umutluydum yumurtlama gününe yakın ve yumurtlama gününden sonra hemen hemen hergün çalıştık.bu ay incir kürüde uygulamıştım.preeseed jel de kullandım.daha ne yapmalıyım bilmiyorum.şuan moralim bozuk,korkuyorum içimde korku beliriyor bebek sahibi olamayacak mıyım diye ((((((((

Bence kendini bu kadar yıpratma hemen kötü düşünme ayrıca gününde adetinin gelmesi çok güzel bir şey gecikmesi sağlık açısından daha kötü mesela bende bu ay baya etkin çalıştım ama sanırım hasta olucam bugün ve olacaksam bugün olayım diye dua ediyorum şimdi sağlığım açısından..ayrıca ne kadardır deniyorsun?

günaydın kızlar iyi haftalar nasılsınız ben de test aldım bugün gelir galiba aynı saatte mi yapmalıyım kaçta yapıyorsunuz mesela çalışanlar bana anlatırmıısnız 2 saat su içmemem mi gerek

canım üzülme ya kaç aydır olmuyor gittin mi dr herkes sorar banada soruyorlar bir kaybım var kayıp ettiğim gün sordular bir daha olacakmı diye düşün boşver bunu ancak yaşayan anlar

cnm hiç kafanı yorma milletin ağzı torba değil boşveerr sanki olsa saklicaksın da adetin bitsin ovulasyon testi kullan böylece yumurtlamanı kaçırmamamış olursun herşeyde bi hayır vardır bol bol dua et Allahım vakti gelince veriyo inşallah önümüzdeki ay sende hamile kalırsın cnm stres yapma onun için olmuyo kafayan takmayı bıraktığıın an gör bak hamile kalacaksın

Herkesin bünyesi farklıdır sen bunları takıp sakın üzülme Allah yazdı ise er geç olacaktır .. Bu ara fazla giremedim foruma o yüzden bu yazıcağım tavsiyeleri yaptıysan özürdilerim canım şimdiden , ilk olarak kadındoğum da iyi bir muayene al tüplerin açıkmı kestim varmı vs.. Sonra eşinin sperm sayımını yaptır ikinizdede sorun yoksa kesinlikle preseed tavsiye ederim bu hamile kalmaya yardımcı bir jel Google da arat yaz preseed diye burda kk da bile yüzlerce kullanıp hamiş kalan var onun garici kocana bol bol nar yedir keçi boynuzu özü yedir sende folik asitini ihmal etme hatta inofolic var onu kullan hem folik asit hemde hamiş kalmaya yardımcı ama inofolic i Kontrole gittiğin Dr a danış istersen inan bana er yada geç olacak bebişin Allah yazdı ise bunu kimse Değiştiremez ..

KIZLAR YA TESTİ YAPTIM HİÇ BİŞEY ÇIKMADI TEK ÇİZGİ ÇIKTI
SONRA KASETİ AÇTIM İÇİNDE BELLİ BELİRSİZ SİLİK ÇİZGİ VARDI AMA İLERDEYDİ YANİ ÇİZGİ GİBİ DEĞİL Dİ KAFAM İYİCE KARIŞTI İYİCE DAĞITTIM TESTİ
SONRA DAYANAMADIM Bİ KOŞU SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM KANVERDİM AKŞAM 4 DE ÇIKACAK
BELİRSİZLİK DEVAM EDİYOR YANİ ANLAYACAĞINIZ

keşke 2 tane alsaydın neyse saatin 4 olmasını beklicez bakalım

CANIM 2 TANE ALMIŞ ZATEN EŞİM AMA PEK İYİ BİR TEST DEĞİL SANIRIM
TUVALETİM GELSİN BİR DAHA YAPICAM

günaydın kızlar sevilaycım cuma tekrar kan verdim ama 155 olmuş sağlık ocağındaki doktor 3 günde iki katına çıkmış yeterli değil dedi.Ama kendi doktorum biraz daha sakinleştirdi artış olması güzel illa 2 günde iki katına çıkacak diye bir kural yok o kitap bilgisi kişiden kişiye değişebiliyor dedi haftaya cumartesi tekrar gidicem 1 hafta düşünmeden beklemedeyim yani

doktorun doğru söylemiş cnm herkeste farklı yeterki güzelcenek arttsın bende haftaya p.tesi gidecem doktora keseyi görmeye inşallah çok heycanlıyıımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…