ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kızlar bugün bat günüm yoğun kahverengi bi akıntım var dua ediyorum kırmızıya dönsün diye çünkü adetin 2. ya da 3. günü yapılan hormon tahlillerinden yaptıracam yarına da bugünü hesap ederek randevu almıştım sizce yarın kırmızıya dönerse yinede tahlil yaptırtayım mı yoksa perşembe mi yaptırtayım? Malum çarşamba tatil olunca napacağımı şaşırdım poff yaa

perşembede yaptırsan sorun olmaz.doktorum bana ilk beş gün içinde mutlaka gel demişti hormonlar için.bugün zaten tam olmuş sayılmazsın.perşembe 3. gün bile sayabiliriz.

perşembede yaptırsan sorun olmaz.doktorum bana ilk beş gün içinde mutlaka gel demişti hormonlar için.bugün zaten tam olmuş sayılmazsın.perşembe 3. gün bile sayabiliriz.

Peki sence akşam kırmızıya dönerse ilk gün mü sayılır? Bide benim ki 4 gün sürüyor sadece ilk üç gün kırmızılı sonraki gün kahveye dönüyor..off şu çarşamba tatil olmasaydı problem olmayacaktı ama çok zamansız oldu şimdi benim için..randevuda kolay alınmıyo ki zaten o da ayrı bi durum

AKŞAM KOYUYA DÖNERSE TAHLİL İÇİN YARINDA GİDEBİLİRSİN.SONUÇLARI PERŞEMBE ALIRSIN.YARIN POLK. ÖYLEYE KADAR ACIK.ÖNEMLİ OLAN KANI VERMEN.

Canim hcg kanda yeterli duzeye ciktiktan sonra idrarda yukselyo bence idrarda ckmasi icin erken gbi geldi bana varsa ins. Kanda cikacaktir sîkma canini bosyere
[UOTE="ChoqSeqeR, post: 37494829, member: 41615"]mesajımı gören yok mu kızlar
regl 2 gün oldu geçikti test negatif[/QUOTE]

bişey sorcam canım testi kaçta yapıyorsun hergün aynı saat olmalı dimi ben çalışıyorum akşam yapabilirim birde çift çizgi yumurtladığın gün demek mi

canım ben ilk defa kullanıyorum. Çalıştığım için akşam yedi de evde oluyorum ve girer girmez testi yapıyorum. Çizgilere gelince adet biter bitmez başladım silik çizgi belirmeye başladı önce derken koyulaşmaya başladı 15. gün iki çizgide aynı koyulukta oldu ve tekrar silinmeye başladı 18. gün galiba ve en son dün çizgi kaybolmuştu. Şimdi 10 gün kaldı bata bekliyoruz. Tabi bu arada çalışmalar devam ediyoruz işimi şansa bırakmayı sevmiyorum ben

tmm canım sğl benimkidegelse başlayacaktım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…