ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

sanırım 9. gün yumurtan vardı ama tam büyümemişti sen 11. gün kesin yumurtladın hiç ara verme tmm mı 9. gündeki de işe yarar 2 gün yaşıyolar çünkü bugün ve yarın olsun muhakkak

sanırım 9. gün yumurtan vardı ama tam büyümemişti sen 11. gün kesin yumurtladın hiç ara verme tmm mı 9. gündeki de işe yarar 2 gün yaşıyolar çünkü bugün ve yarın olsun muhakkak

Yok canım 9.gundeki çatlamış doktor alttan baktı Öyle dedi başka yumurtan da yok dedi o gün önümüzdeki ay adet ol gel tahlil yapıcam ve yumurta takibi yapayim dedi ben anlamadım şimdi yaa

Kızlar merhaba ben bu ay LABOGUİCK ovu testi aldım ve kullandım gebelik testleri hediyeliydi ama ben bunu hiç kullanmadım kullan varsa bana tarif edermisiniz

Bu gebelik testini kullanan varsa tarif edebilirmi

Eklentiler

• image.webp
    404,6 KB · Görüntüleme: 85
  • image.webp
    404,6 KB · Görüntüleme: 87
Dunkunu cok ciddiye alma.ama simdi çikan cok belirginse umarim benimki gibi olur.yarin normal gebelik testiyle dene istersen.bende cikti.yarin haberini bekliycem umarim pozitif cikar. :)
Yaptım predıctor test aldm negatif cnm anlamadım ki ovülasyon testi bat günümde pozitif nie cıktı..Neyse kısmet

merhaba kızlar bende daha yenı laoquıc ovulasyon testı aldım hıc kullanamdım.
60 adet var ıcınde..
nasıl ve ne zamanlar kullanıcam bılgı verırımısın bana kullananalar..

Eklentiler

• indir.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 48
merhaba kızlar bende daha yenı laoquıc ovulasyon testı aldım hıc kullanamdım.
60 adet var ıcınde..
nasıl ve ne zamanlar kullanıcam bılgı verırımısın bana kullananalar..

Kaç günde bir adet oluyosun önce ona göre teste başlarsın sabah idrari olmayacak gün içinde mesela saat 3 te yapacaksan testi 2 saat önceden hiç sıvı almayacaksın tuvalete çıkma sonra testini yap

Kaç günde bir adet oluyosun önce ona göre teste başlasın sabah idrari olmayacak gün içinde mesela saat 3 te yapacaksan testi 2 saat önceden hiç sıvı alacaksın tuvalete çıkma sonra testini yap
ben duzensız oluyorum bı ay bakıyorsun ayın 19 veya 20 sınde
bı ay bakıyorsun 25 ınde oluyorum.
bu ay mesela 25.ınde oldum ve bugun son gunum bıttı ayılır hatta

Ayy canımınn içiii o ne güzel bi yorum öyle içimi açtın kuzumm inşallah hepimizin yaptığı herşey şifa olur bizlere ve hayırlısıyla mutlu sona erişiriz

Ben niyet edip içiyorum ilaçlarımı, yararı artmıyorsa bile olumlu düşünmüş oluyorum dene sen de :)

ben duzensız oluyorum bı ay bakıyorsun ayın 19 veya 20 sınde
bı ay bakıyorsun 25 ınde oluyorum.
bu ay mesela 25.ınde oldum ve bugun son gunum bıttı ayılır hatta

O zaman adetin bugün biterse yarın başla test yapmaya cnm düzensiz ise hemen başla ki teste kaçırma gününü

O zaman adetin bugün biterse yarın başla test yapmaya cnm düzensiz ise hemen başla ki teste kaçırma gününü
doktorumada dedım ben duzensız oluyorum dıye.
oda buna duzensız denmez dedı netıcede hemen hemen aynı tarıhlerde oluyorsun dedı.
ben ılk hamılelegımde kendım hesaplamstım adetım bıtınce 14. gun ılkskıye gırmsıtım ve hamıle kalmıstım o an
tabı sonuc husran kan pıhtılasmam varmıs...

Yani 26 günde bir adet oluyorsun mesela zaten günlerin aynı olmaz ki her ay farklı olur o yüzden iyi takip et belkide düzensiz degildir

Yani 26 günde bir adet oluyorsun mesela zaten günlerin aynı olmaz ki her ay farklı olur o yüzden iyi takip et belkide düzensiz degildir
yarından ıtıbaren baslıyım ben bu teste zaten 60 tane var ıcınde ovulasyon testınden her gun ıkı tane yapsam ınsallah bu ay umdugumu bulurum...

allbaby Kedili0983 @elalmami @mercimeque berna83 sus-pus TIRMIK demir6133 Kızlarrrr siz nerelerdesiniz yaa bayadır girmiosunuz meraklardayım durumlarınız nedir testler ne durumda batlarınıza daha var farkındayım ama en azından bi belli edin kendinizi arada bi selam falan çakın bizeeee artık akşam sohbetlerinizde yok moraller mi bozuk işler mi yoğun bi haber eyleyin amaa üzülüormm

birde bugün benim 13.gün iki gündür test yapıyorum 2.çizgi çok silik yokla var arası anlamadım ya hep 14 yumurtlardım daha çokmu var birden kzıarmaz sanırım
Merhaba Canım,
benim de reglim 26-27 günde bir oluyor. Ben de 14.gün koyulaşır diye bekliyordum ama 16. güne kadar hep çok silikti. Nihayet 16. gün koyulaştı. 17. Gün çok koyuydu ve 18. gün silikleşti. Yani meraklanma canım hergün test yapmaya devam et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…