- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
Canim anlatayım bu ay doktora gittim ben 9.gunumdu doktor rahimde sivi var yumurtan catlamis dedi bu kadar erken nasil olur diye sasirdik gunasiri devam et pazartesiye kadar dedi 9.gun calistik dun olmadi bugun yine olacak ins 11.gun bugun akintim artti test yapayim dedim boyle cikti sasirdim simdi 2 kez mi yumurtluyorum ben ya
sanırım 9. gün yumurtan vardı ama tam büyümemişti sen 11. gün kesin yumurtladın hiç ara verme tmm mı 9. gündeki de işe yarar 2 gün yaşıyolar çünkü bugün ve yarın olsun muhakkak
Yaptım predıctor test aldm negatif cnm anlamadım ki ovülasyon testi bat günümde pozitif nie cıktı..Neyse kısmetDunkunu cok ciddiye alma.ama simdi çikan cok belirginse umarim benimki gibi olur.yarin normal gebelik testiyle dene istersen.bende cikti.yarin haberini bekliycem umarim pozitif cikar. :)
Bu gebelik testini kullanan varsa tarif edebilirmi
Bu gebelik testini kullanan varsa tarif edebilirmi
evetKizlar yumurtlama günümüzü adetin ilk gününden itibaren mi sayiyoruz?
merhaba kızlar bende daha yenı laoquıc ovulasyon testı aldım hıc kullanamdım.
60 adet var ıcınde..
nasıl ve ne zamanlar kullanıcam bılgı verırımısın bana kullananalar..
ben duzensız oluyorum bı ay bakıyorsun ayın 19 veya 20 sındeKaç günde bir adet oluyosun önce ona göre teste başlasın sabah idrari olmayacak gün içinde mesela saat 3 te yapacaksan testi 2 saat önceden hiç sıvı alacaksın tuvalete çıkma sonra testini yap
Ayy canımınn içiii o ne güzel bi yorum öyle içimi açtın kuzumm inşallah hepimizin yaptığı herşey şifa olur bizlere ve hayırlısıyla mutlu sona erişiriz
ben duzensız oluyorum bı ay bakıyorsun ayın 19 veya 20 sınde
bı ay bakıyorsun 25 ınde oluyorum.
bu ay mesela 25.ınde oldum ve bugun son gunum bıttı ayılır hatta
doktorumada dedım ben duzensız oluyorum dıye.O zaman adetin bugün biterse yarın başla test yapmaya cnm düzensiz ise hemen başla ki teste kaçırma gününü
doktorumada dedım ben duzensız oluyorum dıye.
oda buna duzensız denmez dedı netıcede hemen hemen aynı tarıhlerde oluyorsun dedı.
ben ılk hamılelegımde kendım hesaplamstım adetım bıtınce 14. gun ılkskıye gırmsıtım ve hamıle kalmıstım o an
tabı sonuc husran kan pıhtılasmam varmıs...
yarından ıtıbaren baslıyım ben bu teste zaten 60 tane var ıcınde ovulasyon testınden her gun ıkı tane yapsam ınsallah bu ay umdugumu bulurum...Yani 26 günde bir adet oluyorsun mesela zaten günlerin aynı olmaz ki her ay farklı olur o yüzden iyi takip et belkide düzensiz degildir
Merhaba Canım,birde bugün benim 13.gün iki gündür test yapıyorum 2.çizgi çok silik yokla var arası anlamadım ya hep 14 yumurtlardım daha çokmu var birden kzıarmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?