ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Yaa bu hamilelik akıntısı nasıl oluyor, herkeste farklı mı oluyor acaba??? Araştırdım ama kimi beyaz kimi sarı kimi hiç olmuyor felan yazmış

canım ben de bir akıntı oldu yumurtlama öncesi tabi teste göre diyorum yumurtlama öncesi diye 3-4 gün önceydi galiba yumurta akı gibi uzayan başkada bişey olmadı

canım ben de bir akıntı oldu yumurtlama öncesi tabi teste göre diyorum yumurtlama öncesi diye 3-4 gün önceydi galiba yumurta akı gibi uzayan başkada bişey olmadı
Bende her ay yumurtlama akıntısı oluyordu. Bu ay yumurtladım ama akıntı olmadı. Şimdi bir akıntı başladı ama neyin nesi anlamadım.

Bi bakın kızlar ovulasyon testime 11.gunum bugün nasıl

Eklentiler

• 20141030_114844.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 70
Bende her ay yumurtlama akıntısı oluyordu. Bu ay yumurtladım ama akıntı olmadı. Şimdi bir akıntı başladı ama neyin nesi anlamadım.

ya çok da takılma böyle belirtilere benim ilk hamileliğim de akıntım bile olmamıştı aksine kupkuruydum

asılma fazla temizliğe ben de dün yapacaktım süpürgenin sapı bozuldu. yattım tv izledim,kalktım kek yaptım

aslında hiç içimden gelmiyo ama çok huzursum oluyorum evin heryeri her yerde off daraldım temizlikten bide hamileliği öğrendiğimden beri 10 dk iş yapıyom yarım saat dinleniyom akşama kadar ancak bitiyo valla

merhaba .
Ben bikaç kez yazdım listeye beni de ekleyin diye ama adımı bulamadım.Öyle olunca dedim sanırım biz ekliyoz kendimizi O yüzden ben ekledim ama silinenlerin olduğunu farketmedim tabi güncel listeye de dönüp tekrar bakamadım.Durum bundan ibaret Yanlışlık için kusura bakma.iletirsin arkadaşlara da

cnm maşşalahı var testin yumurtlamışsın bugün ve yarını değerlendir dünde yapman gerekti yaptın mı kız söyle bakem:)

Canim anlatayım bu ay doktora gittim ben 9.gunumdu doktor rahimde sivi var yumurtan catlamis dedi bu kadar erken nasil olur diye sasirdik gunasiri devam et pazartesiye kadar dedi 9.gun calistik dun olmadi bugun yine olacak ins 11.gun bugun akintim artti test yapayim dedim boyle cikti sasirdim simdi 2 kez mi yumurtluyorum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…