- 17 Aralık 2013
- 1.893
- 1.380
- 358
Yaa bu hamilelik akıntısı nasıl oluyor, herkeste farklı mı oluyor acaba??? Araştırdım ama kimi beyaz kimi sarı kimi hiç olmuyor felan yazmış
cevaplaya tıkladığın da altta dosya yükle var ordanGünaydın kızlar Nasılsıniz ben ovulasyon testi yaptım bugün 11.gunum resim eklemek istiyorum buraya nasıl yapicam
Günaydınn. Çok Yorma kendini, usul usulgünaydın kızlar temizlik yapacaktım bi bakim kızlar ne alemde dedimmm:):)
6 gün var. ovu. testim bitti. akşam gebelik testi yapcam.
Bende her ay yumurtlama akıntısı oluyordu. Bu ay yumurtladım ama akıntı olmadı. Şimdi bir akıntı başladı ama neyin nesi anlamadım.canım ben de bir akıntı oldu yumurtlama öncesi tabi teste göre diyorum yumurtlama öncesi diye 3-4 gün önceydi galiba yumurta akı gibi uzayan başkada bişey olmadı
günaydın kızlar temizlik yapacaktım bi bakim kızlar ne alemde dedimmm:):)
İnşallah yaahadi bakalım inşallah akşam bekliyoruz haberlerini
Bende her ay yumurtlama akıntısı oluyordu. Bu ay yumurtladım ama akıntı olmadı. Şimdi bir akıntı başladı ama neyin nesi anlamadım.
Ooo yoğun çalışma zamanı :)Bi bakın kızlar ovulasyon testime 11.gunum bugün nasıl
Bi bakın kızlar ovulasyon testime 11.gunum bugün nasıl
Çok saol tatlım inşallahhh :)
evet öyle oluyormuş kiminde olmuyormuş kiminde oluyormuş. Akşam bi yapayım testi, zaten 6 gün sonra dananın kuyruğu kopcakk :)ya çok da takılma böyle belirtilere benim ilk hamileliğim de akıntım bile olmamıştı aksine kupkuruydum
asılma fazla temizliğe ben de dün yapacaktım süpürgenin sapı bozuldu. yattım tv izledim,kalktım kek yaptım
Bi bakın kızlar ovulasyon testime 11.gunum bugün nasıl
canım bence çalışmalara başla artık yumurtlamışsın bundan sonraki 3-4 günü sıkı tut
merhaba .hayraniyet merhaba
listeye kendi başımıza ekleme yapmazsak karışıklık olmaz diye düşünüyorum
zaten listede adın var.son güncel listeyi takip edersen daha iyi olur
geçen haftanın listesini güncellemeye kalkışırsan burda benim adım silinmiş diyen arkadaşlara açıklama yapmak zorunda kalırım.teşekkürler
İçtiğin her ilaç şifa olsun :)
cnm maşşalahı var testin yumurtlamışsın bugün ve yarını değerlendir dünde yapman gerekti yaptın mı kız söyle bakem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?