@allbaby @Kedili0983 @elalmami @mercimeque @berna83 @sus-pus @TIRMIK @demir6133 Kızlarrrr siz nerelerdesiniz yaa bayadır girmiosunuz meraklardayım durumlarınız nedir testler ne durumda batlarınıza daha var farkındayım ama en azından bi belli edin kendinizi arada bi selam falan çakın bizeeee artık akşam sohbetlerinizde yok moraller mi bozuk işler mi yoğun bi haber eyleyin amaa üzülüormm
Canımcım ben tatildeydim yeni geldim :)
Ooo nereye gittin bakiimm :) tatil gibisi var mı kafaya takıp stres de yapmamışsındır bakarsın tutar bu ay
Antalya :) benim rahim duvarım inceydi onun tedavisi görüyorum o yüzden çok zor bir ihtimal ne yazık ki
tmm canım bugün çok ağrım var ya çatlıyo galiba ama dün siliktiMerhaba Canım,
benim de reglim 26-27 günde bir oluyor. Ben de 14.gün koyulaşır diye bekliyordum ama 16. güne kadar hep çok silikti. Nihayet 16. gün koyulaştı. 17. Gün çok koyuydu ve 18. gün silikleşti. Yani meraklanma canım hergün test yapmaya devam et :)
yarından ıtıbaren baslıyım ben bu teste zaten 60 tane var ıcınde ovulasyon testınden her gun ıkı tane yapsam ınsallah bu ay umdugumu bulurum...
Duydum canım, sınırsız kullanılabiliyo sanırım, ama biraz tuzlu tabi :)kızlar böyle birşey duydunuz mu hiç ya tükürükten ovü testi varmış
http://www.botanikecza.com/BABYSTAR..._5303.html?gclid=CMXpqfK41MECFVDKtAodY3UA_A#0
dayanamadım daha yenı yaptım ve resımdekı gıbı cıktı.bugun yumurtlama oldugunu tahmın etmıyordum zaten reglm bıttı gıbı cunku.(temsılı resım)Şekerim günde bir tane yeter.
Uzuldum canim ya. Diyorum ya ovulasyon testiyle gebeligi belirlemeyi genellememek lazim.herkeste farklı olmuş.evet kismet.yeri ve zamanki gelince nasip olsun inşallah. Uzulmeden devam etmek lazim.Yaptım predıctor test aldm negatif cnm anlamadım ki ovülasyon testi bat günümde pozitif nie cıktı..Neyse kısmet
Öyle tabi canım hayırlısı olsun benim zaten fazla umudum yoktu..İnsan yinede acaba mı diyo tabiUzuldum canim ya. Diyorum ya ovulasyon testiyle gebeligi belirlemeyi genellememek lazim.herkeste farklı olmuş.evet kismet.yeri ve zamanki gelince nasip olsun inşallah. Uzulmeden devam etmek lazim.
Ben niyet edip içiyorum ilaçlarımı, yararı artmıyorsa bile olumlu düşünmüş oluyorum dene sen de :)
ya aslında kötü bişey değil bal ama kestane balı ilk kez yiyorum oda bir tuhaf çok ağır geliyor bünyeme anında mı olur ya ama yumurtalar büyüyo hissediyorum ağrım var onlar büyüsünde napalımbugün son zaten bitti şükür 12.gün
Bendede var cnm kan pihtilasmasi ignelere başladım sindi ınş sende en yakın zamanda tekrar hamile kalirsin yapacak tek şey iğne sana doktorun ne dedidoktorumada dedım ben duzensız oluyorum dıye.
oda buna duzensız denmez dedı netıcede hemen hemen aynı tarıhlerde oluyorsun dedı.
ben ılk hamılelegımde kendım hesaplamstım adetım bıtınce 14. gun ılkskıye gırmsıtım ve hamıle kalmıstım o an
tabı sonuc husran kan pıhtılasmam varmıs...
Cnm en koyu 16. Gun sanırım bugun yaptın yarın siliklesirse yarın birde diğer gün çalış ınş tutarKızlar testlerimi yorumlar mısınız?
Ben de şimdi izledim bir tane Şanlıurfada bir aile 3 çocukları varmış kadın yine hamile kalmış 4. üçüz olmuşHaberlerde bi adam var 4 karısı 32 çocuğu varmış, 50 ye çıkarıcam diyor, ay sinirlerim bozuldubiz bi tane yapıcaz diye uğraşıyoruz bu ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?