ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Antalya :) benim rahim duvarım inceydi onun tedavisi görüyorum o yüzden çok zor bir ihtimal ne yazık ki

Havada güzeldir orada iyi yapmışsın :) evet hatırlıyorum doğum kontrol hapı yüzünden olmuştu dimi ne kadar süre tedavi göreceksin?

tmm canım bugün çok ağrım var ya çatlıyo galiba ama dün silikti

Şekerim günde bir tane yeter.
dayanamadım daha yenı yaptım ve resımdekı gıbı cıktı.bugun yumurtlama oldugunu tahmın etmıyordum zaten reglm bıttı gıbı cunku.(temsılı resım)

Eklentiler

• images (1).webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 62
Yaptım predıctor test aldm negatif cnm anlamadım ki ovülasyon testi bat günümde pozitif nie cıktı..Neyse kısmet
Uzuldum canim ya. Diyorum ya ovulasyon testiyle gebeligi belirlemeyi genellememek lazim.herkeste farklı olmuş.evet kismet.yeri ve zamanki gelince nasip olsun inşallah. Uzulmeden devam etmek lazim.

Uzuldum canim ya. Diyorum ya ovulasyon testiyle gebeligi belirlemeyi genellememek lazim.herkeste farklı olmuş.evet kismet.yeri ve zamanki gelince nasip olsun inşallah. Uzulmeden devam etmek lazim.
Öyle tabi canım hayırlısı olsun benim zaten fazla umudum yoktu..İnsan yinede acaba mı diyo tabi

Kızlar merhaba

benim adet düzensizliklerim var ve ben 2. çocuk düşünüyorum. bir oğlum var 3.5 yaşında. hamileliğim çok çabuk oldu hiç beklemedim. bu gebeliğimi ovulasyon zamanından önce ilişk. girerek denemek istiyorum (kız bebek için) acaba bunu nasıl hesaplayabilirim. ovulasyon testi aldım ama her ay farklı zamanlarda adet oluyorum. örn: 28 günde bir ya da 26 veya 30 günde. belli olmuyor.

bazı adet döngülerim şu şekilde

5 nisan 2013
3 mayıs
28mayıs
25 haziran
19 temmuz
12 ağustos
9 eylül
30 ekim
27 kasım
25 aralık
21 ocak 2014

yardımcı oolursanız çok sevinirim

Kestane balının fazlası çok zararlıdır. günde 1 çay kaşığından fazla yenmez.

Kızlar testlerimi yorumlar mısınız?

Eklentiler

• 20141030_185231.webp
    83,3 KB · Görüntüleme: 68
Bendede var cnm kan pihtilasmasi ignelere başladım sindi ınş sende en yakın zamanda tekrar hamile kalirsin yapacak tek şey iğne sana doktorun ne dedi

Haberlerde bi adam var 4 karısı 32 çocuğu varmış, 50 ye çıkarıcam diyor, ay sinirlerim bozuldu biz bi tane yapıcaz diye uğraşıyoruz bu ne ya

Haberlerde bi adam var 4 karısı 32 çocuğu varmış, 50 ye çıkarıcam diyor, ay sinirlerim bozuldu biz bi tane yapıcaz diye uğraşıyoruz bu ne ya
Ben de şimdi izledim bir tane Şanlıurfada bir aile 3 çocukları varmış kadın yine hamile kalmış 4. üçüz olmuş 6 çocuk durumları da yok nasıl bakacağız diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…