ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

nası kızlar yaa ovulasyonda cıkarsa gebleik olabilrimiymiş
Ben iki ay kullandim ovu.testi. geçen ay da bata birkaç gün kala yapmistim silik çizgi cikmisti.burada okuduklarimdan dolayı kesin hamileyim dedim.erken gebelik aldim.ama cikmadi sonuç negatifti beni yaniltmisti.ama bu ay yine bata birkac gün kala yaptim ovu.testini.evde gebelik testi yoktu diye.bayagi bir koyu cikti.nerdeyse yumurtlama dönemiyle ayniydi.ama gecen ay beni yanilttigi için guvenmedim. Tam bat günü normal testle ogrendim.yanı benim bundan anladigim su vücudumuzdaki hormonlar nedeniyle o silik çizgi hep cikabiliyor.ama gebelikte sanirim bayagi koyu cikiyor.tabi yine genelleme yapmayalim.

Bende burda öyle görünce kalkıp yaptım bat yarın benim ama gecikedebilir bikaç gün..Dünde yapmıstım ovulasyon testi galenik marka iyi deil diye deniyodum hep negatif cıkıyodu..Şimdi yaptım pozitif cıktı..Dünkini çöpten alıp baktım oda pozitifmiş.

Dunkunu cok ciddiye alma.ama simdi çikan cok belirginse umarim benimki gibi olur.yarin normal gebelik testiyle dene istersen.bende cikti.yarin haberini bekliycem umarim pozitif cikar. :)

Dunkunu cok ciddiye alma.ama simdi çikan cok belirginse umarim benimki gibi olur.yarin normal gebelik testiyle dene istersen.bende cikti.yarin haberini bekliycem umarim pozitif cikar. :)
inşallah ama sanmıyorum canım hiç içimde öle bi his yok yani hamile olsam hissederim gibi geliyo..Benim yaptıgım teste koyulasma olmuyo da aynı hamilelik testi gibi çift çizgi belirirse yumurtlama diyo kağıtta silikse deil diyo işte baya net yumurtlamam mı gecikti acaba neyse anlarız yarın söylerim canım..

Günaydın tatlışlarrr :) az önce doktordan çıktım adetimin son günü bugün inceledi hem alttan hem kana baktı Allaha sükür bi problem yok ama benim kafa problem olduğu için klomen verdi 7.günüde yumurtalar büyümüşmü diye bakıcak yani kısaca tedaviye başladım artık ben inşallahh hayırlısı olur canlarım

canım inşallah tedaviden olumlu sonuçlar alırsın

kızlar bal tarçın kürü ve incir içtim sabah midem bulanmaya başaldı anında tansiyonum düştü geçende otobüste böyle olmuştu geçmişti şimdi afedersiniz hepsini çıkardım çocuk diye kendimizi paralıyoruz ya rabbim görsün inşşş

walla bal tarçın çörek otunda bende öle oldum kusa kusa bir hal oldum sonra da bıraktım zaten

walla bal tarçın çörek otunda bende öle oldum kusa kusa bir hal oldum sonra da bıraktım zaten
ya aslında kötü bişey değil bal ama kestane balı ilk kez yiyorum oda bir tuhaf çok ağır geliyor bünyeme anında mı olur ya ama yumurtalar büyüyo hissediyorum ağrım var onlar büyüsünde napalımbugün son zaten bitti şükür 12.gün

birde bugün benim 13.gün iki gündür test yapıyorum 2.çizgi çok silik yokla var arası anlamadım ya hep 14 yumurtlardım daha çokmu var birden kzıarmaz sanırım

ben dayanamadım valla canım içemedim sen iyi içmişsin yararını gören çok var zaten topiklerde keşke bende içebilseydim ama içemedim

Yaa bu hamilelik akıntısı nasıl oluyor, herkeste farklı mı oluyor acaba??? Araştırdım ama kimi beyaz kimi sarı kimi hiç olmuyor felan yazmış

ben dayanamadım valla canım içemedim sen iyi içmişsin yararını gören çok var zaten topiklerde keşke bende içebilseydim ama içemedim
içtim canım sabah olması zorladı evde olsam yemekten 2 saat sonra içerdim kalkar kalkamz içip işe gidince iki kez öyle oldu işte evt bitti şükür inş bu ay tutar tutmazsa diğer ayda devam

Günaydın kızlar Nasılsıniz ben ovulasyon testi yaptım bugün 11.gunum resim eklemek istiyorum buraya nasıl yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…