Ben iki ay kullandim ovu.testi. geçen ay da bata birkaç gün kala yapmistim silik çizgi cikmisti.burada okuduklarimdan dolayı kesin hamileyim dedim.erken gebelik aldim.ama cikmadi sonuç negatifti beni yaniltmisti.ama bu ay yine bata birkac gün kala yaptim ovu.testini.evde gebelik testi yoktu diye.bayagi bir koyu cikti.nerdeyse yumurtlama dönemiyle ayniydi.ama gecen ay beni yanilttigi için guvenmedim. Tam bat günü normal testle ogrendim.yanı benim bundan anladigim su vücudumuzdaki hormonlar nedeniyle o silik çizgi hep cikabiliyor.ama gebelikte sanirim bayagi koyu cikiyor.tabi yine genelleme yapmayalim.nası kızlar yaa ovulasyonda cıkarsa gebleik olabilrimiymiş
Bende burda öyle görünce kalkıp yaptım bat yarın benim ama gecikedebilir bikaç gün..Dünde yapmıstım ovulasyon testi galenik marka iyi deil diye deniyodum hep negatif cıkıyodu..Şimdi yaptım pozitif cıktı..Dünkini çöpten alıp baktım oda pozitifmiş.Ben iki ay kullandim ovu.testi. geçen ay da bata birkaç gün kala yapmistim silik çizgi cikmisti.burada okuduklarimdan dolayı kesin hamileyim dedim.erken gebelik aldim.ama cikmadi sonuç negatifti beni yaniltmisti.ama bu ay yine bata birkac gün kala yaptim ovu.testini.evde gebelik testi yoktu diye.bayagi bir koyu cikti.nerdeyse yumurtlama dönemiyle ayniydi.ama gecen ay beni yanilttigi için guvenmedim. Tam bat günü normal testle ogrendim.yanı benim bundan anladigim su vücudumuzdaki hormonlar nedeniyle o silik çizgi hep cikabiliyor.ama gebelikte sanirim bayagi koyu cikiyor.tabi yine genelleme yapmayalim.
Dunkunu cok ciddiye alma.ama simdi çikan cok belirginse umarim benimki gibi olur.yarin normal gebelik testiyle dene istersen.bende cikti.yarin haberini bekliycem umarim pozitif cikar. :)Bende burda öyle görünce kalkıp yaptım bat yarın benim ama gecikedebilir bikaç gün..Dünde yapmıstım ovulasyon testi galenik marka iyi deil diye deniyodum hep negatif cıkıyodu..Şimdi yaptım pozitif cıktı..Dünkini çöpten alıp baktım oda pozitifmiş.
inşallah ama sanmıyorum canım hiç içimde öle bi his yok yani hamile olsam hissederim gibi geliyo..Benim yaptıgım teste koyulasma olmuyo da aynı hamilelik testi gibi çift çizgi belirirse yumurtlama diyo kağıtta silikse deil diyo işte baya net yumurtlamam mı gecikti acaba neyse anlarız yarın söylerim canım..Dunkunu cok ciddiye alma.ama simdi çikan cok belirginse umarim benimki gibi olur.yarin normal gebelik testiyle dene istersen.bende cikti.yarin haberini bekliycem umarim pozitif cikar. :)
Benim de öyle benimdeeYa canım benim bat a daha var ama ovulasyon testimtestim 15. Gün catladiktan sonra silindi hep tek çizgiydi bugün de merak ettim yaptım silik ikinci çizgi çıktı ondan sordum bilemedim ki
canım inşallah tedaviden olumlu sonuçlar alırsınGünaydın tatlışlarrr :) az önce doktordan çıktım adetimin son günü bugün inceledi hem alttan hem kana baktı Allaha sükür bi problem yok ama benim kafa problem olduğu için klomen verdi 7.günüde yumurtalar büyümüşmü diye bakıcak yani kısaca tedaviye başladım artık ben inşallahh hayırlısı olur canlarım
canım inşallah tedaviden olumlu sonuçlar alırsın
Benim de öyle benimdee
walla bal tarçın çörek otunda bende öle oldumkızlar bal tarçın kürü ve incir içtim sabah midem bulanmaya başaldı anında tansiyonum düştü geçende otobüste böyle olmuştu geçmişti şimdi afedersiniz hepsini çıkardım çocuk diye kendimizi paralıyoruz ya rabbim görsün inşşş
ya aslında kötü bişey değil bal ama kestane balı ilk kez yiyorum oda bir tuhaf çok ağır geliyor bünyeme anında mı olur ya ama yumurtalar büyüyo hissediyorum ağrım var onlar büyüsünde napalımwalla bal tarçın çörek otunda bende öle oldumkusa kusa bir hal oldum sonra da bıraktım zaten
ben dayanamadım valla canım içemedim sen iyi içmişsin yararını gören çok var zaten topiklerde keşke bende içebilseydim ama içemedimya aslında kötü bişey değil bal ama kestane balı ilk kez yiyorum oda bir tuhaf çok ağır geliyor bünyeme anında mı olur ya ama yumurtalar büyüyo hissediyorum ağrım var onlar büyüsünde napalımbugün son zaten bitti şükür 12.gün
6 gün var. ovu. testim bitti. akşam gebelik testi yapcam.ne kadar var bata sen de yap bakalım tekrar koyulaşacak mı
içtim canım sabah olması zorladı evde olsam yemekten 2 saat sonra içerdim kalkar kalkamz içip işe gidince iki kez öyle oldu işte evt bitti şükür inş bu ay tutar tutmazsa diğer ayda devamben dayanamadım valla canım içemedim sen iyi içmişsin yararını gören çok var zaten topiklerde keşke bende içebilseydim ama içemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?