aldınmı sen testtenmrb bu test nasıl yapılıo?
mrb bu test nasıl yapılıo?
bende bugun geldı daha kargo 60 tane var ıcınde bugun yaptım ve sadece tek cızgı cıktı cunku reglm bıttı bugun dolayısıyla yumurtlamam kapandı.hiç kullanmadım
Ee sen napiyosun cnm çalışmalar ne alemde
Canim benim bugun adetimin son gunu yarin gun asiri baslayacam tekrardan bugün ayriyetten klomen tedavisine basladim bakalim o nasil bisimis bide onu deneyeyim dedim ise yarayacakmi acaba bende :) bi kac gune de ovulasyon testlerine baslar cizgiler cikinca foto koyarimsenin minikcik napio hissettirio mu kendini :)
Teste hemen başlasan keşke hiç belli olmuyo ya hadi hayırlısı bismallah de başla beline kuvvetbende çarşamba kese için gidecem belki kalp atışlarını da duyarım en son geçen hafta cuma gitmiştim kan verdim 1 haftadır bekliyorum bazen unutuyorum sonra bi sancı ağrı giriyo kendini hatırlattırıyo minnak şirin hiç bulantım yok bende onu taktım kafaya bazen şüpheleniyorum kendimden acaba ters giden bişeler mi var içerde diye erken mi acaba tam hamile moduna giremedim bu yüzden ağız tadıyla bi naz bile yapamıyorum
Merak etme herşey çok güzel olacak degerlerin cok güzel yükselecek kese kalp atisi hepsini goreceksin bir bir sakin negatif dusunme bulanti olmamasi sagliksiz olacagi anlamina gelmez benimde hemsire bi arkadasim var 10 haftalik suanda ve dioki hala hamile hissetmiorm hic belirti yok sanki diyor ama bebisi cok saglikliymis insallah senin minnakta buyuyecek tosuncuk olacak hep guzel seyler dusun
O olur cnm sabır bnm doktorum bana bir adet dönemi geçsin korunma dedi ben iki adet dönemi sonra hamile kaldım o zaman zarfında folik asit ve coraspine devam.ettim so.di ise öğrendiğim günden beri igneye başladım bakalim hayirlisibana doktorum dusukten sonra 4 ay korun dedı sonra folıkasıt ve bebek aspırınıne basla dedı.
hamıle kaldıgın an hemen gel yanıma ıgne ve coraspırıne baslıycaz dedı.
bende uc aydır korunmuyorum ılaclarımı ıcıyorum ama tık yok
Sevilay nasıl gidiyor cnm ya benm bgn sol kasik ağrım oldu batma seklindr birde çok idrara çıktım ınş normaldir yaInşallah cnm zaten hiç kötü düşünmüyorum Allaha emanet bebişim keseyle kalp atışlarını görsem daha da çok rahatlicam rabbim herkeşlere yaşatsın :):):)
kızlar beni guruptan çıkardınız mıcanımcım hepimiz iyiyiz şükürler olsun :) merakın için sağol @elalmami çalıştığı için bizde pek konuşamıyoruz
sus-pus artık eskisi kadar aktif değil artık girmiyo yada bakıp çıkıyo bilgim yok
@Kedili0983 @berna83 @mercimeque @TIRMIK @demir6133 bu grup gayet iyi maşallah
Sevilay nasıl gidiyor cnm ya benm bgn sol kasik ağrım oldu batma seklindr birde çok idrara çıktım ınş normaldir ya
Ay bi hamile kalsam allahin izniyle gerisi gelirde hani nerde uc aydir yok bide dusukten sonra hemen olur denirdi ama olmuo bi uc ay daha bekliycem yoksa dr a caresine bak diycemO olur cnm sabır bnm doktorum bana bir adet dönemi geçsin korunma dedi ben iki adet dönemi sonra hamile kaldım o zaman zarfında folik asit ve coraspine devam.ettim so.di ise öğrendiğim günden beri igneye başladım bakalim hayirlisi
kızlar beni guruptan çıkardınız mı( buraya son sayfalara bakıp çıkıyorum yetişemiyorum hepsini okumaya ama takipteyim..bu ay bizim denk gelmedi çok yorum yapamıyorum bide biraz uzak kalmak ta istedim stres yaptım baya ..ama gurupta yokum
canım burda onla yapılmış günde 2 tatlı kaşığı yedim kürdenKestane balının fazlası çok zararlıdır. günde 1 çay kaşığından fazla yenmez.
Test yaptım yine negatif tabii ama daha 5-6 gün var ve idrar testiydi bekleyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?