İnşallah canim bizi bilgilendirmeyi unutma tecrübe lerini paylas bizimlede bellimi olur bizde yakinda hamile kaliriz :)[/QUOTE]E="cimcimesevilay, post: 37556218, member: 614918"]değerin güzel artmış hadi hayırlısı yarın mı kese için gideceksin bende çarşamba gidecem kalp atışlarını de duyarım inşallah gittiğimde bende 1 haftadır kan vermedim bende de mide bulantısı yok sadece kasıklarımda ağrı var sancı giriyo bazen aniden o kadar bende daha hamileliğin tadına varamadım:)
Merhaba kızlar Nasılsıniz bu testte bugünkü 12.gunum yani t çizgisi c den koyu bugün 11.gun sanki eşit gibiydiler bugün daha koyu t çizgisi okumayın bana lütfen
cnm 12. gün yumurtlamışsın yarın silikleşir çatlar yani bugün yarın ve sonraki günü muhakkak değerlendir dünde olması gerekti ekşın oldumu :)
Cnm dun oldu bugunde bu teste gore olmali hatta yarinda
İnşallah canim bizi bilgilendirmeyi unutma tecrübe lerini paylas bizimlede bellimi olur bizde yakinda hamile kaliriz :)
Insallah hep boyle sıkıntısiz gecer hamileligin canim[/QUOTE]inana şuan için hiçç tecrübem yok unutuyorum bile hamile olduğumu kız napim bi belirti yok kasık ağrısı haricinde
kızlarrr nabersiniz bakalım
ben muhtarlık görevimden istifa ediyorum.bu görevi devralmak isteyen varsa listeyi alabilir acilllll cvp
neden derseniz...çokkk sebebi var yaz yaz bitmez geriye dönük okursanız anlarsınız zaten
ama olmazki yaaa
Insallah hep boyle sıkıntısiz gecer hamileligin canim
ooooo hadi bakim bak kız benim bebiş te heycan yaptı sancı girdi bi an okuyunca töbe töbeeee
ama olmazki yaaa
herkes hamile kalamıyo diye çok stresli maşallahta ben her ay doğurmuyorum yaa bende bebek için uğraşıyorum... kimseye sonsuz ilgim sevgim ve anlayışıjm olamıyo malesef ki
acaba kaç kişi senin durumun ne diye sordumu??? hep bana hep bana
burada yaptığım tek şey listeyse onu benden daha iyi yapacaklardır umarım ama bana çemkirdikleri kadar lafı hazmederlermi bilemiyorum göreceğiz.
kızlar içiniz rahat olsun burası artık benim köyüm değil ve kendimide muhtar zannetmiyorum.nokta
Yok canım dert ettiğinden diil, etmediğinden bırakıyo zatenkız bu kadar sıkıntı yapma madem öyle yapmazsın olur biter niye dert ettin yapmak zorunda da değilsinki cnm sıkma canını gönüllü çıkarsa o yapar yoksa listede olmayıversin napalım bunu için dert ettiğine değermi
Canım eczaneden alabilirsin fiyatı 20-25 arası Değişiyor mutlaka al için rahat etsin istersen doktorunada danışabilirsin.. Yan etkisi Çoklu gebelik yapabilirmiş, ikiz üçüz ..Merhaba kedili0983 bir konuda fikrini almak istiyorum benim gittiğim doktorum folidonce diye bir folik asit vermişti iki ay kullandım bu ay kullanmadım.senin dediğin inofolic çok met etmişler onu kullanmaya başlasam mı doktorun yazması mı gerekiyor. kendim alıp kullanabilir miyim bir yan etkisi falan var mı? bilgin var mı ?
Arkasim hani burasi ugurlu geliodu pozitif olucaktik tecrubelerine burdaki herkesin ihtiyaci var.sinirlendiren arkadaslara cvp verme olsun bitsin.sizin samimi konusmalariniza sahit oldugum icin buraya uye oldum.bence gerilme hic.tabi yine senin kararin canimherkes hamile kalamıyo diye çok stresli maşallahta ben her ay doğurmuyorum yaa bende bebek için uğraşıyorum... kimseye sonsuz ilgim sevgim ve anlayışıjm olamıyo malesef ki
acaba kaç kişi senin durumun ne diye sordumu??? hep bana hep bana
burada yaptığım tek şey listeyse onu benden daha iyi yapacaklardır umarım ama bana çemkirdikleri kadar lafı hazmederlermi bilemiyorum göreceğiz.
kızlar içiniz rahat olsun burası artık benim köyüm değil ve kendimide muhtar zannetmiyorum.nokta
ay ben bunu kullanıyorum 2 aydır çoğl gebelik yapsa keşke eşimin sülalesine de ikizler sülalesi diyorlar onlarda fazla ikiz var hadi bakalım piuuuuuuCanım eczaneden alabilirsin fiyatı 20-25 arası Değişiyor mutlaka al için rahat etsin istersen doktorunada danışabilirsin.. Yan etkisi Çoklu gebelik yapabilirmiş, ikiz üçüz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?