- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
Kızlar bana bi akıl verin beynim sulandı..Bugün adet olmam gerekti olmadım..2gün önce ovülasyon testi yapmıştım akıntım var acaba yumurtlamamı die..Galenik marka olandan bide dandikmiş bitsin diye..Neyse yaptım 1 dakka sonra attım çöpe..Dün burda ki konusmalardan sonra tekrar yaptım pozitif,eskiside çöpteydi eskiside pozitif..Sabah prodictor gebelik testi yaptım negatif..Ama kasıklarım ağrıyo göğüslerde bişi yok akıntı var..Akşamüstü yine ovülasyon testi yaptım yine pozitif..Acaba yumurtlamam mı geç oldu yada adet olacağım için mi pozitif anlamadım bu kadar geç yumrtlama olabilir mi?
İnşallah benimde öyledir, yarın kanda baktırsam çıkarmı acaba? bu aydan umutluyum bayacnm ben 1 gün kala yaptın yine negatif düşün yanii
İnşallah benimde öyledir, yarın kanda baktırsam çıkarmı acaba? bu aydan umutluyum baya
Üff çok sabırsızımmm :) Sağol canım ilgin içinbence bekle cnm günün geçsin en azında 1 2 gün ööyle var kanı şimdi çok erken
Üff çok sabırsızımmm :) Sağol canım ilgin için
sadee cok akintim var canm bide ayaklarmda agri :*Oo baya gecmis insallah hamilesindir belirtilerin varmi suanda?
Herkesin bünyesi farklıdır sen bunları takıp sakın üzülme Allah yazdı ise er geç olacaktır .. Bu ara fazla giremedim foruma o yüzden bu yazıcağım tavsiyeleri yaptıysan özürdilerim canım şimdiden , ilk olarak kadındoğum da iyi bir muayene al tüplerin açıkmı kestim varmı vs.. Sonra eşinin sperm sayımını yaptır ikinizdede sorun yoksa kesinlikle preseed tavsiye ederim bu hamile kalmaya yardımcı bir jel Google da arat yaz preseed diye burda kk da bile yüzlerce kullanıp hamiş kalan var onun garici kocana bol bol nar yedir keçi boynuzu özü yedir sende folik asitini ihmal etme hatta inofolic var onu kullan hem folik asit hemde hamiş kalmaya yardımcı ama inofolic i Kontrole gittiğin Dr a danış istersen inan bana er yada geç olacak bebişin Allah yazdı ise bunu kimse Değiştiremez ..
Ay inşallah derviş olabilirim. Haftasonu oyalancak bişey bulsam haftaiçi zaten teste gidemem çalışıyorum. Mecbur beklemiş olurum da. Haftasonu şeytan dürter yine kesinba en iyisi beklemek zor da olsa beklee idrarda zaten çıkmaz kan da bile çıkmayanar var hamile olduğu halde sonra yok yere üzüleceksin ne demişler bekleyen derviş muradına ermişşş:)
Ay inşallah derviş olabilirim. Haftasonu oyalancak bişey bulsam haftaiçi zaten teste gidemem çalışıyorum. Mecbur beklemiş olurum da. Haftasonu şeytan dürter yine kesin
Bide sag kasigimda batmalar oluyo bugun sonucta bebek cikmazsa sizce neden bu kadr gecikti kizlar kist gec olusabilen bi sey dmi :/ hic belirtim olmadigi icin o varmis gibi hissedemiyorm
Insallah icine dogdugu gibidir sonuc canm tesekkr ederimbence hamilesin..
bunu yapmayı çok istiyorum, sağol canım şuan motive oldum inşallah tutcam kendimistres yapma başka şeylerle uğraş getirme aklına sonra aa benim günüm geçmiş yaaa deyip test yap tmm mı cnm
bunu yapmayı çok istiyorum, sağol canım şuan motive oldum inşallah tutcam kendimi
abcdef35 nasıl gidiyo cnm bebiş ne alemde sen nasılsın
canım bazen test bozuk çıkabiliyo ya da ikinci kez yumurtluyo olabilirsin o da olabiliyo,bence testi tekrar yap çalışmayı da ihmal etme belli olmazKizlar kafam karisti bi yardim edin.adet bitiminden itibaren ovulasyon testi yapiorum13, gun cift cizgiyi koyu yakaladim devam ediodum hergun ovulasyon testini silik iki cizgiydi dun 18.gun cift cizgiyi yine koyuydu baya 13, gundeki gibi noluo böyle Bilen varmi ?
merhaba canım ya ben çok tedirginim ilk değerim 21/10 da 74 çıkmıştı ikinci değerim 24/10 da 155 çıktı 25/10 da doktora gittim 1 hafta sonra gel bakalım dedi endişe edilcek bişey yok dedi ama aklımdan çıkaramıyorum sabah sağlık ocağına gittim yine kan verdim öğleden sonra alcam sonucu yarında doktora gitcem yine kendimi çok ii hissediyorum uyku hali yok, mide bulantısı yok ,kasıklarımda dolgunluk ve ara ara sancı oluyor gögüslerim hala kocaman ve ağrıyor su gibi akıntım devam ediyor.Yarın bir görsem keseyi rahatlıcam.Hamileyim bile diyemiyorum hala...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?