ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

cnm adete 2 gün kala yumurtlicanı sanmıyorum bazen adet zamanı da pozitif olue hazal öyle olmuştu ve hamileymiş inşallah sende hamilesindir bi kan testi yaptır yada bekle bi kaç gün

Merhaba kedili0983 bir konuda fikrini almak istiyorum benim gittiğim doktorum folidonce diye bir folik asit vermişti iki ay kullandım bu ay kullanmadım.senin dediğin inofolic çok met etmişler onu kullanmaya başlasam mı doktorun yazması mı gerekiyor. kendim alıp kullanabilir miyim bir yan etkisi falan var mı? bilgin var mı ?

ba en iyisi beklemek zor da olsa beklee idrarda zaten çıkmaz kan da bile çıkmayanar var hamile olduğu halde sonra yok yere üzüleceksin ne demişler bekleyen derviş muradına ermişşş:)
Ay inşallah derviş olabilirim. Haftasonu oyalancak bişey bulsam haftaiçi zaten teste gidemem çalışıyorum. Mecbur beklemiş olurum da. Haftasonu şeytan dürter yine kesin

Ay inşallah derviş olabilirim. Haftasonu oyalancak bişey bulsam haftaiçi zaten teste gidemem çalışıyorum. Mecbur beklemiş olurum da. Haftasonu şeytan dürter yine kesin

stres yapma başka şeylerle uğraş getirme aklına sonra aa benim günüm geçmiş yaaa deyip test yap tmm mı cnm

Bide sag kasigimda batmalar oluyo bugun sonucta bebek cikmazsa sizce neden bu kadr gecikti kizlar kist gec olusabilen bi sey dmi :/ hic belirtim olmadigi icin o varmis gibi hissedemiyorm

bilmiyorum valla hiç kullanmadım ama yumurta takibi yapmak istiyorum sizce bu testler doğrumu

abcdef35 nasıl gidiyo cnm bebiş ne alemde sen nasılsın

merhaba canım ya ben çok tedirginim ilk değerim 21/10 da 74 çıkmıştı ikinci değerim 24/10 da 155 çıktı 25/10 da doktora gittim 1 hafta sonra gel bakalım dedi endişe edilcek bişey yok dedi ama aklımdan çıkaramıyorum sabah sağlık ocağına gittim yine kan verdim öğleden sonra alcam sonucu yarında doktora gitcem yine kendimi çok ii hissediyorum uyku hali yok, mide bulantısı yok ,kasıklarımda dolgunluk ve ara ara sancı oluyor gögüslerim hala kocaman ve ağrıyor su gibi akıntım devam ediyor.Yarın bir görsem keseyi rahatlıcam.Hamileyim bile diyemiyorum hala...

Kizlar kafam karisti bi yardim edin.adet bitiminden itibaren ovulasyon testi yapiorum13, gun cift cizgiyi koyu yakaladim devam ediodum hergun ovulasyon testini silik iki cizgiydi dun 18.gun cift cizgiyi yine koyuydu baya 13, gundeki gibi noluo böyle Bilen varmi ?

canım bazen test bozuk çıkabiliyo ya da ikinci kez yumurtluyo olabilirsin o da olabiliyo,bence testi tekrar yap çalışmayı da ihmal etme belli olmaz

değerin güzel artmış hadi hayırlısı yarın mı kese için gideceksin bende çarşamba gidecem kalp atışlarını de duyarım inşallah gittiğimde bende 1 haftadır kan vermedim bende de mide bulantısı yok sadece kasıklarımda ağrı var sancı giriyo bazen aniden o kadar bende daha hamileliğin tadına varamadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…