ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Merhaba kızlar Nasılsıniz bu testte bugünkü 12.gunum yani t çizgisi c den koyu bugün 11.gun sanki eşit gibiydiler bugün daha koyu t çizgisi yorumlayın bana lütfen

devam canım çalışmalara bu ara hergün 3 kadar silik çıkıncaya kadar da gün aşırı devam et rastgele

benim de bata kaldı 4 gün ama 8 in de bakıcam teste totem yaptım diğerinde de yedi gün beklemiştim. Bakalım artık hayırlısı be gülüm

Ben de birçok b
benim de bata kaldı 4 gün ama 8 in de bakıcam teste totem yaptım diğerinde de yedi gün beklemiştim. Bakalım artık hayırlısı be gülüm
Zaman azaldıkça beklemek daha zor oluyor. Benim Bat bugün. Daha gelen giden yok ama bir iki gün kayabiliyor normalde. Bu hafta bir ay gibi geçti, hala da gün geçmek bilmiyor, çok heyecenlı bi bekleyiş bu

İnşallahhh bebiş gelirr hatta bebişler Belirti felan var mı?
var aslında birazcık ne ara nasıl uykuya daldığımı hatırlamıyorum işyerinde bazen kendimi koltuktan düşmek üzereyken buluyorum.ilk gebeliğimde de böyleydim düşükten sonra olmamıştı böyle uyku hali. Bir de bazı yiyecek koluları geliyor burnuma ama nasıl kan gibi lazım yani o an o derece. ama olabilir de olmayabilir de diye sallıyorum

fazla da düşünme o kadar geçer geçer oyalanacak bişeyler bul yemek yap kek börek çörek yap birilerini ara film izle vs meşgul et kendini ben takmıyorum valla

Ayy hadi inşallah yaa bebiş olsun bebişş

Ayy hadi inşallah yaa bebiş olsun bebişş

inşallah canım ya ben de çok istiyorum. Bak bir komşum var benim gül abla iki çocuğu var ilki 10 yıl sonra olmuş tedaviler neler neler alman hastanesinde tüp bebek denemişler hem de ikincisi olmuş. Diğer oğlu da 7 sene sonra normal olmuş. Ne demişler ''kısmetin de varsa gelir Yemen'den kısmetin de yoksa ne gelir elden ''

Evet çok duyuyorum böyle olanları bu aralar :) film felan izlemeye başlıcam, hafiften temizlik felan, zaten hafta içi iş var, haftasonu arkadaş aile derken bu haftayı ve bu ayı da atlatırız sonra yine önümüze bakarız. O kısmet bigün bizi de bulcak elbett Oldu mu olacak mı diye kendimizi nie yıpratalım dimiii ?????

hmmm dr ne tavsiye etti peki ya bana kalırsa az çok fazla kafanıza takmayın zaten birer gün arayla birliktelik oluyorsa yumurtlama günün de yapmanızın bir zararı olmaz bence.

cnm adete 2 gün kala yumurtlicanı sanmıyorum bazen adet zamanı da pozitif olue hazal öyle olmuştu ve hamileymiş inşallah sende hamilesindir bi kan testi yaptır yada bekle bi kaç gün
İnşallah ama hiç öyle hissetmiyorum canım..Hamile olsan şuan 3 haftalık olurdu ve belirti olurdu heralde,o yüzden kan tahlili yaptırmıcam boşuna hevesim kırılıyo..Bikaç güne adet olurum sanırım..

fazla da düşünme o kadar geçer geçer oyalanacak bişeyler bul yemek yap kek börek çörek yap birilerini ara film izle vs meşgul et kendini ben takmıyorum valla
Doğru diyosun çok düşünmemek lazım, aslında çalıştığım için hafta içi daha çabuk geçti de bugün şirket kapalı, evdeyim ondan daha zor geçiyo :) Birazönce dışardaydım, dayanamayıp sağlık ocağına gittim de neyseki sadece sabah yapıyolarmış kan testini, mecburen biraz daha beklicez :)

bende de sol kasıkta sancım ve batma oluyo bazen tam ortası normal bunlar cnm ya merak etme bulantın falan oluyo mu peki sende
yok cnm bulantı hiç birşey birde adet dönemi geldiğinde de hamileyken ağrı olurmuş adet olamıyoruz ya bnm baya yüzümde sivilcede çıktı dün baya ağrıdı sol tarafım bgn biraz daha iim bir gitseydm şu doktora senn kaç gn kaldı bnm günler geçmek bilmio

Ay bi hamile kalsam allahin izniyle gerisi gelirde hani nerde uc aydir yok bide dusukten sonra hemen olur denirdi ama olmuo bi uc ay daha bekliycem yoksa dr a caresine bak diycem
cnm eğer rahim hemen toparlanısa olurmuş ama demek senn biraz geç toparlanıo ama alırsın yakın zmnda o güzel haberi

aynen ya bekledikçe strese giriyorum çarşamba gidecem kese içinde kalp atışlarını da duymayı umuyorum inşallah benimde hala devam ediyo sancılar bazen anlık oluyo bazen bi kaç dakika devam ediyo

testin yarında koyu çıkarsa hamilelik olabilir bndede öle oldu 12. ve 22-23 gün koyu verdi snra gebelik testi yaptım pozitif çıktı inş hamişsindir

bugünkü test sonucunuda aldım allaha şükür güzel yükselmiş 1758 olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…