- 17 Aralık 2013
- 1.877
- 1.378
- 358
Merhaba kızlar Nasılsıniz bu testte bugünkü 12.gunum yani t çizgisi c den koyu bugün 11.gun sanki eşit gibiydiler bugün daha koyu t çizgisi yorumlayın bana lütfen
İnşallahhh bebiş gelirr hatta bebişlerbenim de bata kaldı 4 gün ama 8 in de bakıcam teste totem yaptım diğerinde de yedi gün beklemiştim. Bakalım artık hayırlısı be gülüm
Zaman azaldıkça beklemek daha zor oluyor. Benim Bat bugün. Daha gelen giden yok ama bir iki gün kayabiliyor normalde. Bu hafta bir ay gibi geçti, hala da gün geçmek bilmiyor, çok heyecenlı bi bekleyiş bubenim de bata kaldı 4 gün ama 8 in de bakıcam teste totem yaptım diğerinde de yedi gün beklemiştim. Bakalım artık hayırlısı be gülüm
var aslında birazcık ne ara nasıl uykuya daldığımı hatırlamıyorum işyerinde bazen kendimi koltuktan düşmek üzereyken buluyorum.ilk gebeliğimde de böyleydim düşükten sonra olmamıştı böyle uyku hali. Bir de bazı yiyecek koluları geliyor burnuma ama nasıl kan gibi lazım yani o an o derece. ama olabilir de olmayabilir de diye sallıyorumİnşallahhh bebiş gelirr hatta bebişlerBelirti felan var mı?
fazla da düşünme o kadar geçer geçer oyalanacak bişeyler bul yemek yap kek börek çörek yap birilerini ara film izle vs meşgul et kendini ben takmıyorum vallaBen de birçok b
Zaman azaldıkça beklemek daha zor oluyor. Benim Bat bugün. Daha gelen giden yok ama bir iki gün kayabiliyor normalde. Bu hafta bir ay gibi geçti, hala da gün geçmek bilmiyor, çok heyecenlı bi bekleyiş bu
Ayy hadi inşallah yaa bebiş olsun bebişşvar aslında birazcık ne ara nasıl uykuya daldığımı hatırlamıyorum işyerinde bazen kendimi koltuktan düşmek üzereyken buluyorum.ilk gebeliğimde de böyleydim düşükten sonra olmamıştı böyle uyku hali. Bir de bazı yiyecek koluları geliyor burnuma ama nasıl kan gibi lazım yani o an o derece. ama olabilir de olmayabilir de diye sallıyorum
Ayy hadi inşallah yaa bebiş olsun bebişş
Evet çok duyuyorum böyle olanları bu aralar :) film felan izlemeye başlıcam, hafiften temizlik felan, zaten hafta içi iş var, haftasonu arkadaş aile derken bu haftayı ve bu ayı da atlatırız sonra yine önümüze bakarız. O kısmet bigün bizi de bulcak elbettinşallah canım ya ben de çok istiyorum. Bak bir komşum var benim gül abla iki çocuğu var ilki 10 yıl sonra olmuş tedaviler neler neler alman hastanesinde tüp bebek denemişler hem de ikincisi olmuş. Diğer oğlu da 7 sene sonra normal olmuş. Ne demişler ''kısmetin de varsa gelir Yemen'den kısmetin de yoksa ne gelir elden ''
İnşallah ama hiç öyle hissetmiyorum canım..Hamile olsan şuan 3 haftalık olurdu ve belirti olurdu heralde,o yüzden kan tahlili yaptırmıcam boşuna hevesim kırılıyo..Bikaç güne adet olurum sanırım..cnm adete 2 gün kala yumurtlicanı sanmıyorum bazen adet zamanı da pozitif olue hazal öyle olmuştu ve hamileymiş inşallah sende hamilesindir bi kan testi yaptır yada bekle bi kaç gün
Doğru diyosun çok düşünmemek lazım, aslında çalıştığım için hafta içi daha çabuk geçti de bugün şirket kapalı, evdeyim ondan daha zor geçiyo :) Birazönce dışardaydım, dayanamayıp sağlık ocağına gittim de neyseki sadece sabah yapıyolarmış kan testini, mecburen biraz daha beklicez :)fazla da düşünme o kadar geçer geçer oyalanacak bişeyler bul yemek yap kek börek çörek yap birilerini ara film izle vs meşgul et kendini ben takmıyorum valla
Benim doktorum günaşırı tavsiye etmişti. Hergün olursa sperm kalitesi azalıyo dedi. Gerçi hergün yapıp tutturanlar da var da biz ara vermeyi tercih ediyoruz :)
Canım darısı başımıza :) Biz karı koca çok tembeliz gün aşırıyı bile zor yapıyoruzcnm biz bu ay hergün yaptık soluksuzama yinede testte çok silik çıktı anca tuttu bizim minik hahahah
yok cnm bulantı hiç birşey birde adet dönemi geldiğinde de hamileyken ağrı olurmuş adet olamıyoruz ya bnm baya yüzümde sivilcede çıktı dün baya ağrıdı sol tarafım bgn biraz daha iim bir gitseydm şu doktora senn kaç gn kaldı bnm günler geçmek bilmiobende de sol kasıkta sancım ve batma oluyo bazen tam ortası normal bunlar cnm ya merak etme bulantın falan oluyo mu peki sende
cnm eğer rahim hemen toparlanısa olurmuş ama demek senn biraz geç toparlanıo ama alırsın yakın zmnda o güzel haberiAy bi hamile kalsam allahin izniyle gerisi gelirde hani nerde uc aydir yok bide dusukten sonra hemen olur denirdi ama olmuo bi uc ay daha bekliycem yoksa dr a caresine bak diycem
yok cnm bulantı hiç birşey birde adet dönemi geldiğinde de hamileyken ağrı olurmuş adet olamıyoruz ya bnm baya yüzümde sivilcede çıktı dün baya ağrıdı sol tarafım bgn biraz daha iim bir gitseydm şu doktora senn kaç gn kaldı bnm günler geçmek bilmio
testin yarında koyu çıkarsa hamilelik olabilir bndede öle oldu 12. ve 22-23 gün koyu verdi snra gebelik testi yaptım pozitif çıktı inş hamişsindirKizlar kafam karisti bi yardim edin.adet bitiminden itibaren ovulasyon testi yapiorum13, gun cift cizgiyi koyu yakaladim devam ediodum hergun ovulasyon testini silik iki cizgiydi dun 18.gun cift cizgiyi yine koyuydu baya 13, gundeki gibi noluo böyle Bilen varmi ?
değerin güzel artmış hadi hayırlısı yarın mı kese için gideceksin bende çarşamba gidecem kalp atışlarını de duyarım inşallah gittiğimde bende 1 haftadır kan vermedim bende de mide bulantısı yok sadece kasıklarımda ağrı var sancı giriyo bazen aniden o kadar bende daha hamileliğin tadına varamadım:)
bugünkü test sonucunuda aldım allaha şükür güzel yükselmiş 1758 olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?