- 28 Kasım 2014
- 2.156
- 2.315
- 178
hayırlı olsun tatlım darııs başımıza inşallahKızlar sat 13 kasım.adete 4 gün kala gebelik testi silik de olsa pozitif çiktı.hergün tekrarladım gittikçe koyulaştı.adete bir gün kala yani bugün kan testi yaptım ALLAH'a bin şükür pozitif (249) çıktı.Buna rağmen kimyasal ya da dış gebelikten çok korkuyorum.bu mutluluğu tam yaşamadim henüz.ne olur dua edin.6 aydır denemediğimiz şey kalmadı...
Tesekkur ederim darisi sana klasik adet belirtisi vardi sadeceHayırlı olsun sağlıkla kucağına al bebisinihersey normal bence degerin gayet yuksek..2 gunde bir ikiye katlanmasi lazim..Belirti oldu mu sende ? Benimde 4 gun var ama regl olacakmisim gibi hissediyorum..sanirim bu ay da yok
İnşallah canim en yakin zamanda...hayırlı olsun tatlım darııs başımıza inşallah
Tesekkur ederim darisi sana klasik adet belirtisi vardi sadece
Evet canim 4 gün üst uste hep sabah yaptımKarpuzcilek_düste hepst: 38211131 .!.:Peki testi sabah ilk idrarla mı yaptın?
benim de 2-3 günüm var ama test yapmaya cesaretim yok gecikirsem ozaman yapcamİnşallah canim en yakin zamanda...
benim de 2-3 günüm var ama test yapmaya cesaretim yok gecikirsem ozaman yapcam
bende yarın doktora gitcem iyi şeyler söylerse bende test yapmaya cesaret ederim belkiBen sanırım yarın sabah yapıcam elimde bir tane erken gebelik testi kalmıştı
bende yarın doktora gitcem iyi şeyler söylerse bende test yapmaya cesaret ederim belki
O zaman haberleşiyoruz
aynı anda aynı güzel haberi veririz inşallah cnm yaaa
[QUOTrüyamad umutlu, post: 38211179, member: 641107"]benim de 2-3 günüm var ama test yapmaya cesaretim yok gecikirsem ozaman yapcam
aynı anda aynı güzel haberi veririz inşallah cnm yaaa
aaa yok muTesti yaptım sabah bu ay da yok bebis maalesef
Merhaba kızlar bugün 23.gunum ovulasyon testim böyle 26 yada 28 günde bir olurum adet neden adetin yakın pozitif oldu yine yardımci olun lutfen
Hamileykende pozitif cikiyomus ovulasyon testi ne kadar doğru bilmiyorum ama..
Canım sen ay boyunca yaptn mı testi?Merhaba kızlar bugün 23.gunum ovulasyon testim böyle 26 yada 28 günde bir olurum adet neden adetin yakın pozitif oldu yine yardımci olun lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?