ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

hayırlı olsun tatlım darııs başımıza inşallah

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bebisini hersey normal bence degerin gayet yuksek..2 gunde bir ikiye katlanmasi lazim..Belirti oldu mu sende ? Benimde 4 gun var ama regl olacakmisim gibi hissediyorum..sanirim bu ay da yok
Tesekkur ederim darisi sana klasik adet belirtisi vardi sadece

Tesekkur ederDONfarisi tüm , post: 38209617, member: 506287"]GÜNAYDIN KIZLAR.
EVET MALESEF BU AYIDA KAÇIRDIK

HAYIRLI OLSUN.UMARIM SAGLIKLI SIHHATLİ KUCAGINIZADA ALMAYI MEVLAM NASİP EDER.YARIN KANDA TEKRAR BAKTIRIRSANIZ BU ŞÜPELERİN HEPSİNİ BERTARAF EDERSİNİN İNŞALLAHH .[/QUOTE]
Teşekkur ederim darisi tum isteyene inşallah

[QUOTrüyamad umutlu, post: 38211179, member: 641107"]benim de 2-3 günüm var ama test yapmaya cesaretim yok gecikirsem ozaman yapcam[/QUOTE]

Ben rüyamda regle 4 kala regl olduğumu gördüm sabah kalkinca bir umutsuzlukla yaptim eşimin değerleri düşük dikmişti çünkü.sonra çok silik çizgiyi görünce her sabah yaptim.

[QUOTrüyamad umutlu, post: 38211179, member: 641107"]benim de 2-3 günüm var ama test yapmaya cesaretim yok gecikirsem ozaman yapcam

Ben rüyamda regle 4 kala regl olduğumu gördüm sabah kalkinca bir umutsuzlukla yaptim eşimin değerleri düşük dikmişti çünkü.sonra çok silik çizgiyi görünce her sabah yaptim.[/QUOTE]

ayy amanın oda ne güzel bir süpriz olmuştur umutsuzken umutlu olmak

Merhaba kızlar bugün 23.gunum ovulasyon testim böyle 26 yada 28 günde bir olurum adet neden adetin yakın pozitif oldu yine yardımci olun lutfen

Eklentiler

• 20141210_130701.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…