ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Arkadaşlar merhaba :) ben geçen ay aldım ovulasyon testi.. Geçen yıl dr sende pko var dedi ama biz yine de korunmaya decam ettik, henüz bebiş için erkendi.. Şimdi jasmin i bırakalı 3 ayı geçti ve adetlerim gayet düzenli, kilom fazla değil 167 boy 58 kilo, yani pko luların şikayet ettikleri şeyler yok... Neyse dediğim gibi geçen ay test aldım 14 gün başladım teste, ikinci çizgi bayağı koyuydu.. Ertesi gün C den de koyuydu... Çalışmalar yaptk ama olmadı tam adetimin 28. Günü adet oldum.. Bu ay tekrar yapmak istiyorum ovu ama bilemiyorum geçen ay böyle güzel koyuluk görmeme rağmen olmadı... Bilenler dr diyor korunduğun için beklmen gerekebilir felan.. Ne yapacağımı bilemedim... Eğer şu çoklu testlerden memnunsanz alacam ben de... Bu arada testi yükliym

Eklentiler

• 20141115_084605.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 62

Merhaba:)
Çizgi koyu çıktığı gün ve sonraki 2 gün boyunca ilişki olması gerekiyormuş. Çizgi silikleşmeye başlayınca yumurtlamış oluyormuşsun ve yumurta 24 saat yaşayabiliyor. Ben laboquick marka ovülasyon testi aldım internetten 24 tane yanında 3 tane de gebelik testi vardı. 10-11-12-13-14-15. günler uyguluyorum bu ay 12. gün koyu çıktı, 13 gün silikleşmeye başladı. Buraya da koydum resmini..Jasmin kullanıp ertesi ay hamile kalanları da okudum buradan..bence yumurtalama gününe biraz daha dikkat et bu ay..

Valla canım birkaç gün tam o aralar çalışma oldu.. Bilmiyorum belki taktım şu aralar bu yüzden böyle oldu... inşallah senin olur bu ay güzel haberlerini alırız :) hemen bugün sipariş vercm

teşekkür ederim canım. dün akşam doktora gittik. ağrıdan duramadım. dahada büyürmüş. hamileliğim çok zor olacakmiş. ve sezeryan. hiç istemiyordum sezeryanıda. keşke bebeğe zarar vermeden alabilseler. pazarteside eğitim araştırmaya gidiyorum. sıramı aldım şansıma nasıl bir doktor çıkacak bakalım. kanuni sultan-halkalıda imiş.

teşekkür ederim canım inşallah : randevü alınamıyor ondan

Cnm gebeyken alamıyorlar keseye zarar diye.. kontrol altnda tutuyrlar genelde hamilelikte. Agrısı cok oluyr maalesef.. üzülme stres olma cnm caresi var herseyin cabucak gecer 9ay insallah

Slm arkadaslar bayadir girmiyörum bu ay hsg cekildim gecen 3ay klomen+catlatma tedavisi oldum ama gebelik olmadi pko var bende ilacsiz adet olamyorum bu ay hsg cekildm allaha sukur tupler acik cikti normalde bugun adet olmam gerekiyo ama dunden beri cok acik kahverengi akintim war normalde daha koyu akintim olur ve ayni gun icnde kirmiza dönerdi ama bu sefer farkli acaba yerlesme kanamasi olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…