- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
ayy o yanma benimde idrar yaparken oluyor
Arkadaşlar merhaba :) ben geçen ay aldım ovulasyon testi.. Geçen yıl dr sende pko var dedi ama biz yine de korunmaya decam ettik, henüz bebiş için erkendi.. Şimdi jasmin i bırakalı 3 ayı geçti ve adetlerim gayet düzenli, kilom fazla değil 167 boy 58 kilo, yani pko luların şikayet ettikleri şeyler yok... Neyse dediğim gibi geçen ay test aldım 14 gün başladım teste, ikinci çizgi bayağı koyuydu.. Ertesi gün C den de koyuydu... Çalışmalar yaptk ama olmadı tam adetimin 28. Günü adet oldum.. Bu ay tekrar yapmak istiyorum ovu ama bilemiyorum geçen ay böyle güzel koyuluk görmeme rağmen olmadı... Bilenler dr diyor korunduğun için beklmen gerekebilir felan.. Ne yapacağımı bilemedim... Eğer şu çoklu testlerden memnunsanz alacam ben de... Bu arada testi yükliym
yediklerine dikkat et canım stress de yok
Valla olmuyo sinir oluyorum bu huyuma
Valla canım birkaç gün tam o aralar çalışma oldu.. Bilmiyorum belki taktım şu aralar bu yüzden böyle oldu...Merhaba:)
Çizgi koyu çıktığı gün ve sonraki 2 gün boyunca ilişki olması gerekiyormuş. Çizgi silikleşmeye başlayınca yumurtlamış oluyormuşsun ve yumurta 24 saat yaşayabiliyor. Ben laboquick marka ovülasyon testi aldım internetten 24 tane yanında 3 tane de gebelik testi vardı. 10-11-12-13-14-15. günler uyguluyorum bu ay 12. gün koyu çıktı, 13 gün silikleşmeye başladı. Buraya da koydum resmini..Jasmin kullanıp ertesi ay hamile kalanları da okudum buradan..bence yumurtalama gününe biraz daha dikkat et bu ay..
Hepimiz aynıyız sanırım...sana diyorum ama ben de aynıyım
Bugün diyetisyene başlıyorum bakalım dikkatimi zayıflamayı düşünerek dağıtırım belki..Beklemek çok sıkıcı
Evet idara yolu enfeksiyonu olabilir aman dikkat
off biliyorum cnm benim enfeksiyonum hiç geçmiyo sürekli tedavi oluyorumbu hafta tekrar gitcem
Hepimiz aynıyız sanırım...
Peki sorun ne doktor bişey dedi mi?Islh canım benim hepimizin yüzü gülsün sonundaevet ayniyiz maalesef benim 1 yil olacak hayirlisi n zamansa o zaman gelsin
Neyi canim ?[/QUOTE][QUOTmb-h, post: 38167883, member: 635224"]Karpuzcilek_d sende yap cnm
Cnm ben nisan ayında miyom ameliyatı oldum.. 1 tane 10 cm, 3 tane 5 cm lik miyomum vardı.. acıbadem kozyatagnda fuat beyde ameliyat oldm aynı zamanda cerrahpasada profesor cok memnunm kendisinden.. florance nightingale hastesinde herman bey de iyidir.. miyom hamilelkte onemli br konu özellikle boyle buyuk olunca.. gebelikte ostrojenle buyuyor onlarda cünkü.. ihmal etme cnm.. gecmiş olsn
teşekkür ederim canım inşallah : randevü alınamıyor ondancanım öncelikle bebeişin hayırlı olsun Rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin.Cerrahpaşa iyidir her branşta. hatta cerrahpaşa da Rıza Madazlı var birçok iyi doktorunda hocası Rıza bey.
Bende ona çok gitmek istedim ama randevu almak neredeyse imkansız
teşekkür ederim canım. dün akşam doktora gittik. ağrıdan duramadım. dahada büyürmüş. hamileliğim çok zor olacakmiş. ve sezeryan. hiç istemiyordum sezeryanıda. keşke bebeğe zarar vermeden alabilseler. pazarteside eğitim araştırmaya gidiyorum. sıramı aldım şansıma nasıl bir doktor çıkacak bakalım. kanuni sultan-halkalıda imiş.
Peki sorun ne doktor bişey dedi mi?
Neyi canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?