- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
teşekkür ederim canım. dün akşam doktora gittik. ağrıdan duramadım. dahada büyürmüş. hamileliğim çok zor olacakmiş. ve sezeryan. hiç istemiyordum sezeryanıda. keşke bebeğe zarar vermeden alabilseler. pazarteside eğitim araştırmaya gidiyorum. sıramı aldım şansıma nasıl bir doktor çıkacak bakalım. kanuni sultan-halkalıda imiş.
Cnm benim de bugun yumurtlamadan sonra 8.gunum dun gogus agrim vardi bugun o gecti sol kasigim agridi ama psikolojiktir diye dusunmemeye calisiyorumBenim bugün kasık ağrım yok akıntı da tam kesilmedi ama azaldı..Siz de durumlar nasıl??
Cnm benim de bugun yumurtlamadan sonra 8.gunum dun gogus agrim vardi bugun o gecti sol kasigim agridi ama psikolojiktir diye dusunmemeye calisiyorum
Hadi bakalım hayırlısı canım... Peki eşinde sorun olduğunu nasıl anladnz?Esimde vardı sorun 4 aylık tedaviden sonra bitti çok şükür. .şimdi doğal yolla olmasını bekliyoruz bakalım. .
Hadi bakalım hayırlısı canım... Peki eşinde sorun olduğunu nasıl anladnz?
Çok şükür bir şekilde farkedilip tedavisi yapılmış.. İnşallah bir an önce de bebişinize kavuşursunz, siz ve bütün isteyenler :)Denemeye başladıktan 5 ay sonra doktorum esimden spermiogram istedi. Baktık değerler kötü hemen iyi bir Üroloji doktoru bulduk. .öyle tedavi surecimiz başladı. .
Çok şükür bir şekilde farkedilip tedavisi yapılmış.. İnşallah bir an önce de bebişinize kavuşursunz, siz ve bütün isteyenler :)
Bende 10 gun gecince erken gebelik testi yapmayi dusunuyorum da korkuyorumBenim de goguslerim yumurtlama öncesinden beri çok hassas sanki biraz da buyudulerpsikolojik dedigin gibi sanirim..ben 10unda erken gebelik testini yaparim kesin
Bende 10 gun gecince erken gebelik testi yapmayi dusunuyorum da korkuyorum
Orasida dogru da belirtilerin ustune bebis cikmamasi uzuyor belirti olmasa bebekte olmasa bu kadar takilmayiz bizde☺Bebis varsa var yoksa yok ne yapalım korkma..ne kadar beklersem kafamda o kadar kuruyorum hamile olduğumu sonra gelince kırmizilar daha çok üzülüyorum. Erkenden ogreneyim bitsin gitsin
Hcg degerin kac cikti cnmGÜNAYDIN HANIMLAR.
YUMURTA CATLADIKTAN NE KADAR SONRA ERKEN GEBELİK TESTİNDE BELLİ OLUR GBELİGİN OLUP OLMADIGI.BEN 11. GÜN KANDAN BAKTIRDIM NEGATİFTİ.BUGÜN HASTA OLMAM GEREKİYOR.REGLİDEN 4 GÜN ÖNCE YAPTIRMIŞ OLDUM TESTİ
GÜNAYDIN HANIMLAR.
YUMURTA CATLADIKTAN NE KADAR SONRA ERKEN GEBELİK TESTİNDE BELLİ OLUR GBELİGİN OLUP OLMADIGI.BEN 11. GÜN KANDAN BAKTIRDIM NEGATİFTİ.BUGÜN HASTA OLMAM GEREKİYOR.REGLİDEN 4 GÜN ÖNCE YAPTIRMIŞ OLDUM TESTİ
canimmm hadi hayirli olsun yoktur bisey hic kendini uzme Allaha emanet bebegin insallah keyfini cikar bu mutlulugunun darisi basimiza insallah ama bu ay benim olmadi sanirimKızlar sat 13 kasım.adete 4 gün kala gebelik testi silik de olsa pozitif çiktı.hergün tekrarladım gittikçe koyulaştı.adete bir gün kala yani bugün kan testi yaptım ALLAH'a bin şükür pozitif (249) çıktı.Buna rağmen kimyasal ya da dış gebelikten çok korkuyorum.bu mutluluğu tam yaşamadim henüz.ne olur dua edin.6 aydır denemediğimiz şey kalmadı...
Kızlar sat 13 kasım.adete 4 gün kala gebelik testi silik de olsa pozitif çiktı.hergün tekrarladım gittikçe koyulaştı.adete bir gün kala yani bugün kan testi yaptım ALLAH'a bin şükür pozitif (249) çıktı.Buna rağmen kimyasal ya da dış gebelikten çok korkuyorum.bu mutluluğu tam yaşamadim henüz.ne olur dua edin.6 aydır denemediğimiz şey kalmadı...
GÜNAYDIN KIZLAR.Canım Günaydın
regline 4 gün kala kanda negatif çıktıysa büyük ihtimalle hamile degilsin dir. Ama regl in gecikirse bir daha tekrarla testi
HAYIRLI OLSUN.UMARIM SAGLIKLI SIHHATLİ KUCAGINIZADA ALMAYI MEVLAM NASİP EDER.YARIN KANDA TEKRAR BAKTIRIRSANIZ BU ŞÜPELERİN HEPSİNİ BERTARAF EDERSİNİN İNŞALLAHH .Kızlar sat 13 kasım.adete 4 gün kala gebelik testi silik de olsa pozitif çiktı.hergün tekrarladım gittikçe koyulaştı.adete bir gün kala yani bugün kan testi yaptım ALLAH'a bin şükür pozitif (249) çıktı.Buna rağmen kimyasal ya da dış gebelikten çok korkuyorum.bu mutluluğu tam yaşamadim henüz.ne olur dua edin.6 aydır denemediğimiz şey kalmadı...
GÜNAYDIN KIZLAR.
EVET MALESEF BU AYIDA KAÇIRDIK
HAYIRLI OLSUN.UMARIM SAGLIKLI SIHHATLİ KUCAGINIZADA ALMAYI MEVLAM NASİP EDER.YARIN KANDA TEKRAR BAKTIRIRSANIZ BU ŞÜPELERİN HEPSİNİ BERTARAF EDERSİNİN İNŞALLAH
GÜNAYDIN KIZLAR.
EVET MALESEF BU AYIDA KAÇIRDIK
HAYIRLI OLSUN.UMARIM SAGLIKLI SIHHATLİ KUCAGINIZADA ALMAYI MEVLAM NASİP EDER.YARIN KANDA TEKRAR BAKTIRIRSANIZ BU ŞÜPELERİN HEPSİNİ BERTARAF EDERSİNİN İNŞALLAHH .
Hayirlisi olsun canim uzulmemeye calis ne yapalim pes etmek yok
canimmm hadi hayirli olsun yoktur bisey hic kendini uzme Allaha emanet bebegin insallah keyfini cikar bu mutlulugunun darisi basimiza insallah ama bu ay benim olmadi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?