ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Çok geçmiş olsun inşallah 9 ay seni fazla zorlamadan çabucak gecer

Cnm benim de bugun yumurtlamadan sonra 8.gunum dun gogus agrim vardi bugun o gecti sol kasigim agridi ama psikolojiktir diye dusunmemeye calisiyorum

Benim de goguslerim yumurtlama öncesinden beri çok hassas sanki biraz da buyuduler psikolojik dedigin gibi sanirim..ben 10unda erken gebelik testini yaparim kesin

Denemeye başladıktan 5 ay sonra doktorum esimden spermiogram istedi. Baktık değerler kötü hemen iyi bir Üroloji doktoru bulduk. .öyle tedavi surecimiz başladı. .
Çok şükür bir şekilde farkedilip tedavisi yapılmış.. İnşallah bir an önce de bebişinize kavuşursunz, siz ve bütün isteyenler :)

Bebis varsa var yoksa yok ne yapalım korkma..ne kadar beklersem kafamda o kadar kuruyorum hamile olduğumu sonra gelince kırmizilar daha çok üzülüyorum. Erkenden ogreneyim bitsin gitsin
Orasida dogru da belirtilerin ustune bebis cikmamasi uzuyor belirti olmasa bebekte olmasa bu kadar takilmayiz bizde☺

GÜNAYDIN HANIMLAR.
YUMURTA CATLADIKTAN NE KADAR SONRA ERKEN GEBELİK TESTİNDE BELLİ OLUR GBELİGİN OLUP OLMADIGI.BEN 11. GÜN KANDAN BAKTIRDIM NEGATİFTİ.BUGÜN HASTA OLMAM GEREKİYOR.REGLİDEN 4 GÜN ÖNCE YAPTIRMIŞ OLDUM TESTİ

Hcg degerin kac cikti cnm

Canım Günaydın
regline 4 gün kala kanda negatif çıktıysa büyük ihtimalle hamile degilsin dir. Ama regl in gecikirse bir daha tekrarla testi

Kızlar sat 13 kasım.adete 4 gün kala gebelik testi silik de olsa pozitif çiktı.hergün tekrarladım gittikçe koyulaştı.adete bir gün kala yani bugün kan testi yaptım ALLAH'a bin şükür pozitif (249) çıktı.Buna rağmen kimyasal ya da dış gebelikten çok korkuyorum.bu mutluluğu tam yaşamadim henüz.ne olur dua edin.6 aydır denemediğimiz şey kalmadı...

canimmm hadi hayirli olsun yoktur bisey hic kendini uzme Allaha emanet bebegin insallah keyfini cikar bu mutlulugunun darisi basimiza insallah ama bu ay benim olmadi sanirim

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bebisini hersey normal bence degerin gayet yuksek..2 gunde bir ikiye katlanmasi lazim..Belirti oldu mu sende ? Benimde 4 gun var ama regl olacakmisim gibi hissediyorum..sanirim bu ay da yok

Canım Günaydın
regline 4 gün kala kanda negatif çıktıysa büyük ihtimalle hamile degilsin dir. Ama regl in gecikirse bir daha tekrarla testi
GÜNAYDIN KIZLAR.
EVET MALESEF BU AYIDA KAÇIRDIK

HAYIRLI OLSUN.UMARIM SAGLIKLI SIHHATLİ KUCAGINIZADA ALMAYI MEVLAM NASİP EDER.YARIN KANDA TEKRAR BAKTIRIRSANIZ BU ŞÜPELERİN HEPSİNİ BERTARAF EDERSİNİN İNŞALLAHH .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…