Canım aynı şoku geçen ay yaşadım ben... Bu çok normal her kadının yumurtlama zamanı farklıdır... Ha genel bir kanı var 14. 15. Gün olarak evet, hatta senin de belli bir yum günün olabilir ama bunun dışına da çıkmış olabilirsn canım çok normal :) peki döngün kaç günde bir?merhabalar hanımlar.. ben ağustostan bu yana ovulasyon testi kullanıyorum ama olmadı bi türlü :) ama bu aya çok şaşırtıcı bir durumla karşılaştım. 9.gün başladım teste ve 10.gün kopkoyu oldu 2. çizgi yani ben 10 11. gün yumurtladım adet bitiminden 3 gün sonra bu ay. simdi 16 17 günüm 2.çizgi çok silik. normalde bu günlerde yumurtlardım. ben gibi böyle erken yumurtlayan oldu mu? normal mi bu?
28 günde bir canım. 22 aralık bat'ım bakalım. 12 güncüğüm kaldı :) :)Canım aynı şoku geçen ay yaşadım ben... Bu çok normal her kadının yumurtlama zamanı farklıdır... Ha genel bir kanı var 14. 15. Gün olarak evet, hatta senin de belli bir yum günün olabilir ama bunun dışına da çıkmış olabilirsn canım çok normal :) peki döngün kaç günde bir?
E canım tam vakti, zaten 28 günde ise 11.günde teste başlayın diyor, seninki bir iki gün geri gitmiş o kadar :)28 günde bir canım. 22 aralık bat'ım bakalım. 12 güncüğüm kaldı :) :)
Canım sen ay boyunca yaptn mı testi?
Kızlar merhaba yaklaşık 2 aydır giremedim .. Tüp bebek kararı almıştım en son testleri yaptırdım ama süprizzzz yaklaşık 10 günlük hamileyim beta hcg değerim 290.52 çıktı bu sabah .. Preseed jel ve clearblue çift hormon göstergeli dijital ovulasyon testi ile hamile kaldım .. 3. Tüp preseedim bitmemişti bile henüz.. Allah tüm isteyenlere nasib etsin .. Clearblue ve preseeed i gittigidiyordan aldım ..
Çok saol canım benim sende huzurla mutlulukla kucağına alırsın inşallahTebrik ederim sağsalim kucağına alırsın inşallah
tebrik ederim canmmm gerçekten süpriz olmuş sanaaa:)Çok saol canım benim sende huzurla mutlulukla kucağına alırsın inşallah
Saol bitanem cidden preseed işe yarıyormuş .. allah tüm bebiş istiyenlere tez vakitte hamiş yapsın inşallahtebrik ederim canmmm gerçekten süpriz olmuş sanaaa:)
Saol bitanem cidden preseed işe yarıyormuş .. allah tüm bebiş istiyenlere tez vakitte hamiş yapsın inşallah
Çok sevindim adına canım ayni anda hamile kaldıkSelam kızlar size umut olması için yazıyorum mutlaka ovulasyon testi kullanınsadece 2 ay ovulasyon testi kullandım ve hamileyim.rabbim bütün bebiş isteyen kadınlara bu duyguyu yasatsin inş
Rabbim gönlüne göre versin inşallah.merhaba kızlaarr tebrik ederim anne adaylarını... benm tüp bebek denemem başarısız olmuştu geçen ay belirttim burada bir kez daha düşünüyoruz.
2 ay sonra dua edin ALLAH rızası için büyük beklenti içindeyim umut ediyoruz ki yıllardır olmadı bu sefer olsun inşallah bende sağlıklı evlat sahibi olurum ...
Insallah hamissindir canim. Dusunmemeye calis. Psikolojik olarak da etkilenebiliyor vucud. Yani benim hep oyle oluyor. Ama ins. Sen benim gibi degilsindir.Bu ay bende ilk defa ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladım. heyecanla bekliyorum batım 20 aralık 4 gün var. Sürekli bi mide bulantısı demeyeyim de ekşi su gibi bir his var bogazımda, öğürmüyorum ve kusmada olmuyor ama bulanıyor gibi. kasıklarımda da ağrı var. acaba benim hüsnükuruntum mu diyorum , hamile kalan arkadaşlar mide bulantınız nasıl oluyor.
Insallah hamissindir canim. Dusunmemeye calis. Psikolojik olarak da etkilenebiliyor vucud. Yani benim hep oyle oluyor. Ama ins. Sen benim gibi degilsindir.
Evet canım galiba psikolojik bugün işlerim yoğundu hiç düşünmedim midemde bulanmadı.( üzüldüm valla. Bulantıya bile seviniyor oldum. Hayırlısı olsun İnşallah. sen ne zamandır istiyorsun. Allah tez vakitte kavuştursun inşallah hepimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?