ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

canım inşallah çok teşekkür ederim. sana da Allah sorunsuz bir hamilelik nasip eder inşallah

Cnm ne yaptın doktora gidecektin haftasonu :)

benim son 1 haftadır ovulasyon testimde 2. çizgi hep çıktı koyuya yakın hemde adet olmam gereken tarih ayın 27siydi ancak bugün geldi 4 gün erken üstelik bu ay umutluydum rüyalarımda da çıkıyordu ama adet oldum sizde adet olunca ben gibi ağlıyo musunuz isyan değil bu ama öyle üzülüyorumki testimin neden 2. çizgisinin koyu çıktığını da anlamadım oda ümitlendirdi beni

Slm kizlar.. ovulasyon testimi yorumlar misiniz? Ne zaman calismaya baslayim? Yarin t cizgisi daha koyu olur buyuk ihtimal.. akintim oldu suphelendim yaptim aslinda cuma gunu bekliyodum cift cizgiyi..

Kedili0983,canımm bende pressed ve clear blue kullandım sanırım aynı yollardan geçmişiz.:) ya bi de ben doktorla görüşemedim folik asit alıyo musun mrak eetim:) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu da bugün yaptigim test daha koyu t cizgisi yarin silinir.. dun calisma olmadi bugün olur insallah kocayi ikna edebilirsem

Eklentiler

• 20141224_114757.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 113
Cnm benim bi cocugum var 4,5 yasinda esim seneye kisa bebek gelsin istiyo. Seneye tasinma isim var da hem dogum hem tasinma zor olur diyo.. sanki hemen olcak

Cnm benim bi cocugum var 4,5 yasinda esim seneye kisa bebek gelsin istiyo. Seneye tasinma isim var da hem dogum hem tasinma zor olur diyo.. sanki hemen olcak
Ahhhhh erkekler cok duz akillilar ya hakkinda hayirlisi olsun benim de oglum 4.5 yasinda oglum var bende ikinciyi istedim ama uc jeree husaran oldu simdi ise bekligorum gozum cok korktu

Merhaba kızlar bende 7 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum bugün ovulasyon testi aldım belli bi saati varmı ayin 6 yapmaya başlayacam yardimci olurmusunuz iki çizgi net çıkmasum lazim

Merhaba kızlar bende 7 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum bugün ovulasyon testi aldım belli bi saati varmı ayin 6 yapmaya başlayacam yardimci olurmusunuz iki çizgi net çıkmasum lazim
Merhaba
Her gun ayni saatte 11-17arasi kendi belirledigin bir saatte yapmalisin. Cift cizgiyi gordugun gun en dogurgan gun oldugunu gosterir. Ama sen 2 gun sonrasina kadar degelendir mutlaka.

Merhaba
Her gun ayni saatte 11-17arasi kendi belirledigin bir saatte yapmalisin. Cift cizgiyi gordugun gun en dogurgan gun oldugunu gosterir. Ama sen 2 gun sonrasina kadar degelendir mutlaka.

Tsk ederim 7 tane var bende testten 28 regli oldum yarın yapmaya baslayayim mi

bu benim elimde kalan son 2 ovulasyon testimden biri sabah dayanamayıp yaptım çünkü akıntım çok artmıştı.. adetimin 11. günü.. dün geceyi değerlendirdik.. bu akşamı da mı değerlendirsem kalan testimi de yarın yapmayı düşünüyorum.. bi yardımcı olsanız

Eklentiler

• Jpeg-1.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 90
Canım senin bugün en doğurgan zamanın bu üç.Günü en verimli şekilde değerlendir lh hormonu yumurtanın oluştuğunu ve serbest kaldığını gösteriyor şekerim ilişkiden iki saat önce eşine sert bi türk kahvesi ikram et spermin hareketliliğini artırıyor canım inşallah tez zamanda isteyen herkez hamile kalır

amin canım benim :) cevabınız için çoook teşekkür ederim :) hepimiz inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı gebişler oluruz :) düngeceyide değerlendirdim bu geceyide değerlendirmeyi düşünüyorum

Kizlar ilkkez denedim c tam çıktı ama T biraz bulanık yumurtlama başladım mi anlamadım kafam karıştı yardım edin

Eklentiler

• 1420535650774-606596921.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 83
Selam arkadaslar sizlere bi sorum olacaktı yaklaşık üç aydır ovl testi kullaniorum sadece iki gun pozitif daha sora negatife donuyodu yanlız bu ay benim testim ayin birinden beridir hep pozitif normalde ayin 4 u yumurtlama günüm olmasi lazimdi 30 günde bir adet olurum ama inofolic kullanıyorum bu ay acaba ondan olabilirmi yardım edersiniz sevinirim ben bu ay yumurtlama zamanimi bilemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…