- 7 Ekim 2011
- 73
- 16
- 298
- 42
Evet direkt sabit gülen yüz göstermesi normal, ilk kullandığım ay bendede direkt sabit yüz göstermişti aynı şekilde 2 gün sürmüştü .. Ben sadece eşimle sabit yada yanıp sönen gülen yüz gördüğüm günler beraber oldum ne eksik ne fazla ..bence yeterli oluyor .. Çünkü dijital testler sana direkt yumurtanın çatladığı anı gösteriyor o yüzden o paraya değer .. Umarım bu ay hamiş kalırsın .. Allah bir daha sana aynı acıyı yaşatmasın canım benim
Cnm ne yaptın doktora gidecektin haftasonu :)Evet direkt sabit gülen yüz göstermesi normal, ilk kullandığım ay bendede direkt sabit yüz göstermişti aynı şekilde 2 gün sürmüştü .. Ben sadece eşimle sabit yada yanıp sönen gülen yüz gördüğüm günler beraber oldum ne eksik ne fazla ..bence yeterli oluyor .. Çünkü dijital testler sana direkt yumurtanın çatladığı anı gösteriyor o yüzden o paraya değer .. Umarım bu ay hamiş kalırsın .. Allah bir daha sana aynı acıyı yaşatmasın canım benim
Merhaba bence degerlendir bu birkac günüSlm kizlar.. ovulasyon testimi yorumlar misiniz? Ne zaman calismaya baslayim? Yarin t cizgisi daha koyu olur buyuk ihtimal.. akintim oldu suphelendim yaptim aslinda cuma gunu bekliyodum cift cizgiyi.. Eki Görüntüle 1347568 Eki Görüntüle 1347568 Eki Görüntüle 1347568
Istemiyor mu neden ku sadece senin degil ki bebek bu arada ben topikin sahibesiBu da bugün yaptigim test daha koyu t cizgisi yarin silinir.. dun calisma olmadi bugün olur insallahkocayi ikna edebilirsem
Ahhhhh erkekler cok duz akillilar ya hakkinda hayirlisi olsun benim de oglum 4.5 yasinda oglum var bende ikinciyi istedim ama uc jeree husaran oldu simdi ise bekligorum gozum cok korktuCnm benim bi cocugum var 4,5 yasinda esim seneye kisa bebek gelsin istiyo. Seneye tasinma isim var da hem dogum hem tasinma zor olur diyo.. sanki hemen olcak
MerhabaMerhaba kızlar bende 7 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum bugün ovulasyon testi aldım belli bi saati varmı ayin 6 yapmaya başlayacam yardimci olurmusunuz iki çizgi net çıkmasum lazim
Merhaba
Her gun ayni saatte 11-17arasi kendi belirledigin bir saatte yapmalisin. Cift cizgiyi gordugun gun en dogurgan gun oldugunu gosterir. Ama sen 2 gun sonrasina kadar degelendir mutlaka.
Canım senin bugün en doğurgan zamanın bu üç.Günü en verimli şekilde değerlendir lh hormonu yumurtanın oluştuğunu ve serbest kaldığını gösteriyor şekerim ilişkiden iki saat önce eşine sert bi türk kahvesi ikram et spermin hareketliliğini artırıyor canım inşallah tez zamanda isteyen herkez hamile kalırbu benim elimde kalan son 2 ovulasyon testimden birisabah dayanamayıp yaptım çünkü akıntım çok artmıştı.. adetimin 11. günü.. dün geceyi değerlendirdik.. bu akşamı da mı değerlendirsem kalan testimi de yarın yapmayı düşünüyorum.. bi yardımcı olsanız
amin canım benim :) cevabınız için çoook teşekkür ederim :) hepimiz inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı gebişler oluruz :) düngeceyide değerlendirdim bu geceyide değerlendirmeyi düşünüyorumCanım senin bugün en doğurgan zamanın bu üç.Günü en verimli şekilde değerlendir lh hormonu yumurtanın oluştuğunu ve serbest kaldığını gösteriyor şekerim ilişkiden iki saat önce eşine sert bi türk kahvesi ikram et spermin hareketliliğini artırıyor canım inşallah tez zamanda isteyen herkez hamile kalır
Selam canım bence 15 .gün olan pozitif ama bence yarın sabah ilişki olursa Şansın daha artarKızlar ne yapmalı pozitif mi bu Eki Görüntüle 1365455
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?