Eger kullandigin ekstra ilaclar yoksa yumurtan ya catlamis yada 24 saate çatlar iliskiyi aksatma esine turk kahvesi ceviz sende bol bol oncir vee havuc ye rabbim hakkina hayirlisini versin insallah canimslm arkadaslar adet duzensızlıgım var 3ay klomen +catlatma iğnesiyle tedavı oldum ama gebelık olmadı hsg cekıldım temız cıktı ılacsız adet olamıyorum gec yumurtladıgım ıcın gec adet oluyorum enson ıkı ay once adet oldum 1 senedır ugrasıyorum cocuk ıcın oyuzden bıraz kendı halıne bırakayım dedım ama adet olmadım gebelıkte yok dun kendım tarlusal aldım en azından adet olayım barıde tekrar tedavıye devam edeyım dıye 2 gundur kullanıyorum bugunde ovulasyon testı yapmaya basladım ve asagıdakı gıbı cıktı acaba ılacın ovulasyon testıne etkısı varmı yoksa benım yumurtlama daha yenımı olcakk cok uzun oldu bılıyorum ama cevap beklıyorum lutfenEki Görüntüle 1366929
saol canım benım inşallah tutar bu seferEger
Eger kullandigin ekstra ilaclar yoksa yumurtan ya catlamis yada 24 saate çatlar iliskiyi aksatma esine turk kahvesi ceviz sende bol bol oncir vee havuc ye rabbim hakkina hayirlisini versin insallah canim
Insallah canimmsaol canım benım inşallah tutar bu sefer
kızlar meraba lütfen yardım edin
ben 3 yıllık evliyim tam 3 sene vajinimus problemi yaşadım nihayet tek başıma yendim şimdi 4 aydır bebek istiyoruz 4 ay hamile kalamadım doktora gittim ilk ay bana kan hapı bide folik verdi olmadı 2 ay yumurtanın fziyoloji çok iyi ama çatlamamış dedi duphaston diye bi ilaç verdi ve hormon tahlili yaptı tahliler çok iyi çıktı ama yine hamilelik yok bu ay gittim yine gittim ve yine baktı yine yumurtan çatlamamış dedi doğum kontrol hapı verdi sonra güvenemedim istanbulda başka bi doktora gittim daha derdimi anlatmadan kontrol dahi etmeden rahim film falan çek dedi kafamı allak bullak etti kızlar şunu sormak istiyorum madem dediği gibi tek problem çatlamıyorsa neden çatlatma iğnesi uygulamıyor nolur allah rızası için bişiy yazın deliricemmm
Canım sen muhakkak şu incir havuç kürünü yap....Benim arkadaşımında iki sene çocuğu olmadı.Aynı yerde çalışıyorduk Bana küre başladığını söyledi ayın sonunda ise hamileydi....Rabbim bilir ama muhakkak yapp derin bu kür yumurta çatlatmak içinnkızlar meraba lütfen yardım edin
ben 3 yıllık evliyim tam 3 sene vajinimus problemi yaşadım nihayet tek başıma yendim şimdi 4 aydır bebek istiyoruz 4 ay hamile kalamadım doktora gittim ilk ay bana kan hapı bide folik verdi olmadı 2 ay yumurtanın fziyoloji çok iyi ama çatlamamış dedi duphaston diye bi ilaç verdi ve hormon tahlili yaptı tahliler çok iyi çıktı ama yine hamilelik yok bu ay gittim yine gittim ve yine baktı yine yumurtan çatlamamış dedi doğum kontrol hapı verdi sonra güvenemedim istanbulda başka bi doktora gittim daha derdimi anlatmadan kontrol dahi etmeden rahim film falan çek dedi kafamı allak bullak etti kızlar şunu sormak istiyorum madem dediği gibi tek problem çatlamıyorsa neden çatlatma iğnesi uygulamıyor nolur allah rızası için bişiy yazın deliricemmm
Bn ilk kullandigim ay kalmistimKizlar bu testi kullandıktan kaç ay sonra hamile kaldınız bu ayda yok birsey göğüslerim ağrıyor hastalanacam
bugün test yaptım negatif çıktı sizce erkenmi bu ovulasyon testi sonuçlarına göre silikleşince çatlamış olduğunu düşünürsek 13 gün olmuş...bu gece ilişki olsun artık dün yapmadık :/Eki Görüntüle 1366658
Adetine kac gun var cnm?bugün test yaptım negatif çıktı sizce erkenmi bu ovulasyon testi sonuçlarına göre silikleşince çatlamış olduğunu düşünürsek 13 gün olmuş...
Canim koyu ciktigi gunleri degerlendirmelisin die biliyorum siliklesmeye basladigi zaman olay bitmis demektir:)12 13 14. Günlerde koyu çıktı. Normalde birtin koyu olurdu. Niye böyle oldu diye düşünürken sizin tersleri gördüm. Demek ki normal ama ne zaman çatlayacak bu arkadaş çizgi silindiği gün mü önemli. Kafam da deli sorular
13 ocak da catlamis gihi gorunuyor cnmEki Görüntüle 1375077 arkadaslar 1haftadir yaptigm ovulasyon testlerim yumurtam daha catlamamismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?